Сегодня утром по ул. Жукова пробка на квартал. Все тихонько подвигаются, тут шкода-октава летит по встречке. распугивает автобусы и легковухи, ей сигналят, мигают фарами - все пофиг. Остается до светофора метров 15-20 и тут выезжает гаишная шестерка, коей этот долбо... упирается просто в капот. Дальше - выщел гаец, забрал права, откотили шкоду на обочину- и пошли беседовать. Черт, мне было приятно. Интересно - будет ли создание аварийки? и лишение на полгодика?
имхо 200 грн налом и чел поедет шерстить встречки дальше
200 может не отделаться Смотря по настроению, званию и плану ГАИшника
Надеюсь что все таки 500 будет
їду я сьогодні на шкоді нікого не чіпаю. а тут звідки не візьмись оточили, на мою полосу повиїжджали автобуси якісь, всі сигналять, моргають, що хочуть - не зрозуміло. в них пробка, вони всі на зустрічну. Дивлюсь за світлофором пусто, ше 20 метрів і скінчиться пробка. Але не так сталось як гадалось. Якась шістка з синіми номерами виїхала прямо на мене, перед капотом зупинилась. Ну я провив громадянську свідомість і вирішив скласти на нього протокол за виїзд на смугу зустрічного руху і створення аварійної ситуації. отаке.
200 тоже неплохо
Когда-то такую картину наблюдал на Крайней (еще до новйх штрафов было). Пробень в сторону эпицентра, и тут появляется красавец (кстати тоже на шкоде) и начинает тулить по встречке. И носом упирается в гаишную машину. ГАИшник медленно подпирая заставил его откатится задом в самый конец пробки. Ксати когда они назад катились, то все фа-фа кали ГАИшнику
еду я на размалеванной 6-ке...
еду я на размалеванной 6-ке...
ГАЇшнэкі: Ідимо ми значить, на розмальованій шістьоркє, підготували вже візірчика, значьок на 40, і тільки но на наступному пєрєхрьостку хотіли стати на прикормлєноє мєсто, як звідки нє возмісь вилітає шкода і нам прямо так морда в морду став. Ну ми ж, конєшно, врємєні на неї багато потратили, стільки ж фоток хароших могли нащьолкать. Так шо зідрали з нього по повній програмі!
вул. Жукова:
І де вони на мені побачили знак 40, зроду небуло... во кумедіянти...
Знак 40:
От вишу тут, кормлю их, понимаешь, хоть бы покрасили.
лежу я, значит, такой весь из себя визирь в раскрашенной 6-ке..
Фотошоп на компе: Ну, в общем, вишу я в трэе, жду пока в меня фотку с номером машины загрузят..
ти ба. а я думаю де візір дівся з моєї октавії. а то значить сержант Петренко на ранковій лєтучці за запізнення в мене його відбрав і дав тому екіпажу шо на розмальованій шістці їздить. Нє щоб я заробив візіром пару гривень здоровя поправити після вчорашнього. ох і гуляли скажу я вам.........
Розмальована шістьорка: пробачте мене, не хотіла йа бути таким позорищєм, ГАЇшників розвозити.
отсыпте
отсыпте
кажу ж - гуляли вчора. вже нема, а ще тримає
: лежу я, никого не трогаю, и тут форумчане как налетят, и кааак давай меня курить и хихикать над , которые по встречке ездят
да ничего ему не будет, покажет посвидчення мента и поедет дальше управлять криминалом
да ничего ему не будет, покажет посвидчення мента и поедет дальше управлять криминалом
Посвидчення: Ну тільки ото напечатали мене, на новенькому струйному принтері, кольорів багатецько, як сразу тичуть якомусь мєнту... а він як бобачив, весь зблєднєв, каже прабачте мєня таварісчь, не ведаю шо тварю... я вот тут просто, ета, візір ахраняю. Добре коли у твого хазяина єсть прінтер, уважение сразу такоє...