В ответ на: Коллеги, подскажите, плз, кто знает - где в Донецке можно ускоренно получить медсправку? Есть ли какие организации, аналоги киевской Зеленої хвилі?
Якщо для проходження ТО. То можна взята друга з дійсною довідкою і представити його як людину, що їздить на вашому авто
В ответ на: Коллеги, подскажите, плз, кто знает - где в Донецке можно ускоренно получить медсправку? Есть ли какие организации, аналоги киевской Зеленої хвилі?
Якщо для проходження ТО. То можна взята друга з дійсною довідкою і представити його як людину, що їздить на вашому авто
Та ніби ні, кілька разів так робив, коли проходив ТО. Треба мати такого друга і щоб він виділив трохи часу. Спочатку проходите діагностику, сплачуєте всі квитанції. При оформленні талону техогляду просто вписуєте в форму дані його мед. довідки, якщо виникають якісь питання, відповідаєте що зараз не їзджу, їзджу з другом, який сидить за кермом Принаймні в мене (грудень 2008 і лютий 2009) без проблем таке проходило.
А в полис ГО его тоже вписать надо? Зачем такой гемор, я беру свою просроченную на 2 года медсправку, кладу туда 100грн и этой суммы было в 2007 и 2008 годах достаточно для решения вопросов о тонировке и медсправке, в этом году наверно надо чуток больше положить
В мне цивілка розповсюджується на будь-кого, хто за кермом. Якщо у автора не так, то дійсно можуть придертися. Хоча можливо їм аби було що вписати в ту анкету...
Не помню, что у меня в ГО. Может, и можно кого-то еще вписывать. Но я бы хотел заплатить денег и получить новую справку, а не выдумывать, как надуть чиновников
В ответ на: Не помню, что у меня в ГО. Может, и можно кого-то еще вписывать. Но я бы хотел заплатить денег и получить новую справку, а не выдумывать, как надуть чиновников
Нічого не маю проти. Ділюся інфою, яку знаю. І все це абсолютно правомірно. Власник машини може бути взагалі без прав, документи ж при проходженні ТО подаються на того, хто користується машиною.
В ответ на: Не помню, что у меня в ГО. Может, и можно кого-то еще вписывать. Но я бы хотел заплатить денег и получить новую справку, а не выдумывать, как надуть чиновников
1-я поликлиника на пожарке. Или приблизительно там же есть автошкола. Инструктора делали справку без проблем, 200 грн стоила.