Ідея назви теми не моя а взята з цієї теми: Ахтунг! IFING - кидала. до того як її не обновили. А жаль, що ту тему переіменували хоч тоді нормально закінчилась історія. В моєму випадку покищо ні.
Отже звернувся я до Сергія IFING щоб застрахувати КАСКО. Звернувся завчасно до закінчення діючого договору страхування. До того ж за умовами кредитного договору я маю надати банку поліс страхування КАСКО на протязі 10 днів до закінчення дії нинішнього договору. Тобто не пізніше 24 вересня я мав вже застрахуватись та спокійно занести в банк поліс. Термін дії поліса який зараз діє завершується 3 жовтня. Тобто завтра. 18 вересня ми зустрілись з Сергієм і оформили поліси КАСКО, цивілку і додаткове страхування цивільної відповідальності. Йому була передана вся сума грошей. Потім навіть відмітився в його темі: http://forum.autoua.net/showflat.php?Cat=0&Number=1333297&page=0&fpart=13&vc=1 28 вересня, в понеділок я приїхав в банк щоб віддати їхній екземпляр полісу КАСКО. Але не зміг цього зробити бо банк вимагає показати квитанцію про оплату полісу. Телефоную зразу ж Сергію - ок, нема питань завтра все владнаємо, і обіцяє зателефонувати. Ввечері зателефонував і вирішили, що щоб я не бігав то він відправить факсом в банк квитанцію і поліс і зателефонує. У вівторок дзвінка немає - телефоную йому я. Бекає, мекає але нічого толком сказати не може. Може відправили, може ні. Обіцяє в середу проконтролювати і зателефонувати. Дзвінка звичайно ж не відбулось. Телефоную сам. Знову бе, ме, мали відправити в офісі, таких як ви у мене багато. Обіцяє зателефонувати в четвер. В четвер ніякого дзвінка знову не було. Розумію, що попав. Сьогодні, в п'ятницю телефоную в страхову компанію - нажаль не можуть до середи подивитись дані про проплату по договорам за цю декаду. В Альфабанку по моєму договору кредитування новий договір КАСКО не значиться. Телефоную Сергію. Бекає, мекає що через годину буде в офісі і зателефонує мені а потім ще й розірвав зв'язок. Через дві години телефоную сам. Знов те ж саме бельмотіння про те, що все було відправлене. На моє зауваження, що в СК і банку про цей договір нічого не знають нічого толком сказати не може. Настоюю на передачу мені квитанції про оплату. При цьому питаю конкретно - коли була проведена оплата. Відповідь "вчора". Кілька прирікань і він погоджується привезти мені квитанцію на роботу але після 6 вечора. Я ж працюю до 4, до того ж банк працює до 7. А мені потрібно встигнути занести туди документи. Домовляємось, що зустрінемось на станції м.Петрівка і я з квитанцією вже піду в банк. Домовились на 16:45. В 16:20 вибігаю з роботи і оскільки вже явно запізнююсь, то набираю його. По обидвом телефонам не відповідає. Прибуваю на м.Петрівка в 16:58, його звичайно ж немає. Простояв там до 18:08 періодично набираючи його номери - ніякого ефекту. На дзвінки і смс ще досі не відповідає.
Отже я без грошей, діючого полісу і з попадаловом на штрафні санкції від банку.
Любителям повчити - проходьте мимо. Співчувати теж не треба. Допоможіть як правильно скласти заяву про шахрайство і куди її нести?
А ще цікаво почути його версію історії
Допоможіть як правильно скласти заяву про шахрайство і куди її нести?
Думаю стоит для начала позвонить/сходить в компанию и узнать что следует делать.
эта,камрад,а если ты знал про ту тему,чего обращался к нему?
"Любителям повчити - проходьте мимо."
Тут вже треба звертатись в органи а не в компанію.
"Любителям повчити - проходьте мимо."
великолепно,я где то тебя учил? с таким успехом,для любителей лоханутьсяхалявы,стоит 100 раз подумать,чтоб потом сопли на форумах распускать...
Про ту тему знав. Спілкувався і раніше з Сергієм. До того ж після того випадку вже багато народу з форуму користувались його послугами. От і повівся.
Про соплі не треба. Тема лише для того щоб застерегти всетаки інши і по можливості щоб допомогли мені.
Про ту тему знав. Спілкувався і раніше з Сергієм. До того ж після того випадку вже багато народу з форуму користувались його послугами. От і повівся.
Про соплі не треба. Тема лише для того щоб застерегти всетаки інши і по можливості щоб допомогли мені.
ну вот,нормально поговорили,мне просто действительно было интересно,почему...а так да,один раз случайность,второй-уже закономерность,нехорошо как то,а так удачи,я таки думаю все разрулиться
неприятно...надеюсь все разрулится...похоже на пирамиду вот мне интересно - зачем обращаться к брокерам, если можно напрямую застраховаться в СК? только с ними нужно торговаться...сейчас они очень сговорчивые...
Я реально сподівався, що все розрулиться при зустрічі. Але він її проігнорував як і мої дзвінки. Ну і я ж про те - один раз може з кожним трапитись. А другий вже про щось говорить. Навіть кричить.
неприятно...надеюсь все разрулится...похоже на пирамиду
Да ну, вряд ли пирамида, тем более его знают уже не один год. Тут скорее вляпался во что-то, а денег своих прикрыть зад иногда не хватает, вот и решил затыкать дыры клиентскими. Не думаю, что это второй случай, наверняка есть и другие. В какие-то моменты получалось быстро вернуть клиентские деньги, а местами могло доходить до скандала (как в даных случаях). Вобще ситуация до боли знакома, только антураж другой, а суть и методы похожы.
Тыщу раз убеждался на своем и чужом опыте, что нечерта иметь дело с друзьями, родственниками, знакомыми, камрадами, кумами-братами-сватами, ничего хорошего из этого не будет. Вот еще одна история. Пиши заяву в ментовку, пусть попарят его
Тыщу раз убеждался на своем и чужом опыте, что нечерта иметь дело с друзьями, родственниками, знакомыми, камрадами, кумами-братами-сватами, ничего хорошего из этого не будет.
+1
Подобную ситуацию проиграл Сергей со мной в июле 2009(это третий страховой год обслуживания у него). Я застраховал 4ре машины, деньги отдал сразу, квитанции получил на 4тый день. Откровенно говоря топик:Ахтунг! IFING - кидала -первую часть я не читал В итоге получилось, что 2дня автомобили, при наступлении страхового случая, могли оказаться не при делах к страховой выплате, так как фактически деньги в кассу Сергей не внес. Пришлось немного побегать за Сергеем, пока я получил свои квитанции(по датам на квитанциях я понял, что мне нагло врали, мол все оплачено, не волнуйтесь). Не хотел портить человеку многолетнюю репутацию, думал, что только со мной такое произошло. Впечатление оставил негативное. Я для себя решил, что это был последний год, когда я страхую лично у него. Ждем пояснений от IFING и решение проблемы топикмастера P.S. Сергей(IFING) надеюсь полисы не липовые?
Тыщу раз убеждался на своем и чужом опыте, что нечерта иметь дело с друзьями, родственниками, знакомыми, камрадами, кумами-братами-сватами, ничего хорошего из этого не будет.
Согласен полностью. Но в данном случае сыграла свою роль не столько дружба, сколько желание поверить в сервис. Глобальное мое резюме, ИМХО такое. Ни в коем случае с нашим народным менталитетом нельзя облегчать себе жизнь в следующих ситуациях - я к вам сам заеду за деньгами и сам завезу вам все документы - оставьте ключи от машины и мы вам ее отлично вымоем к вашему приходу - утром просто завезите машину к нам на СТО, а завтра заберете отремонтированную - идите пейте кофе в комнате для отдыха, а мы вам заменим все расходники - оставьте ключи от квартиры и спокойно работайте, через неделю мы вам сделаем ремонт .........
в конце июля чуть не повелся на эту тему. Меня остановило время реакции Сергея. В итоге застраховался в своей страховой дешевле чем насчитал Сергей.
Печально, печально...Это уже статистика.
Я понимаю эмоции и т.п. я не в коем случае не оправдываю Сергея, он сам появиться и отпишется, хочу просто сказать что не стоит так сразу кидаться какашками, Сергей не такой, в этот вторник он страховал моего директора, и мы с ним попутно пили кофе и общались "о жизни", из этого разговора я в очередной раз сделал вывод что Сергей очень ценит своих клиентов, и убежден на 100% что он никогда никого не кинет, лично я у него уже 2 раза страховался и пойду на 3тий раз ЗЫ Сразу после предыдущей темы я у него страховался, и все нормально
Тут вже треба звертатись в органи а не в компанію.