Маємо наступну ситуацію: Кольт на залізних дисках з гумою 195/50R15. При перевзувці на літо і черговій прокатці дисків, було рекомендовано їх поміняти, так як занадто м`які (3 сезони, прокатували регулярно). Стою на роздоріжжі: - купити нову штамповку (~4x$75): у плюсах - відомо чого чекати, погнув прокатав і т.п; - купити легкосплав. Виникає багато питань: чи не буду я мати замість гнутих дисків - поламані, що вибрати, щоб цього не було, чи вистачить на 1 якісний диск бюджету у $120-150 ?
Побродив по просторам інет-магазинів, з лиття підходящі розміри є у: Techline, K&K, WSP Italy, MAK, FJB ... Перші дві ніби російські, другі - ніби італійські, остання - Китай. А чого насправді вони варті - незрозуміло, може у кого є практичний досвід ?
В ответ на: - купити легкосплав. Виникає багато питань: чи не буду я мати замість гнутих дисків - поламані, що вибрати, щоб цього не було, чи вистачить на 1 якісний диск бюджету у $120-150 ?
Совершенно верно, вместо гнутых диски будут лопнутыми. В твой бюджет может и ковка поместиться - но тогда будет страдать резина. Я бы на твоем месте ничего бы не менял - у меня диски на машине никто не менял скорее всего, значит им 13 лет и я подумываю их менять - и то думаю их оставить на зиму а новые летом использовать. Из проблем с дисками - на мой взгляд они быстро теряют балансировку. Но мне даже сравнить не с чем - на других не ездил. Других проблем нет. Диски откатали три сезона? Полтора года? Так они у тебя еще новые! Просто у человеков на шиномонтаже было хорошее настроение Вон в соседней ветке я задал вопрос LasVegas-у, давай посмотрим что он ответит.