Був сьогодні біля салону Citroen, мав вільних 20 хвилин, вирішив зайти подивитись. Екстер'єр - все супер, солідно, чітко. Чомусь досі не ставлять спідницю під ніс авто. Перше на що звернув увагу - двері зачиняються дуже легко. Всередині Citroen-а стало менше, більше Peugeot. Стало тісніше на водійському місці (через тунель), над головою як і у старому місця небагато (хоча якщо про це не думати, то нормально - головне не дивитись вгору). Як і раніше здоровенне кермо, взагалі інтер'єр залишився спокійним нічого не лізе в очі, пластик усюди м'який, сидіння м'які, панель приладів виглядає приємно. Ручка КПП (5МТ) не змінилась, дуже туга і нечітка ну і форма ніяка (після i30). Бокові дзеркала такі ж ідіотські як і на 308. Переходимо назад (як же приємно зачиняються двері ). Ззаду товстенний тунель (та й по довжині місця за собою здалось менше ніж в i30), зате дах став нормальний - тепер якщо трохи розлягтись то можна сидіти навіть на середньому місці (хоча - тунель таки завеликий), але головне, що можна рівно сидіти на бокових. Задня сидушка суцільна (принаймні у авто за 145К) - досить дивно за такі гроші. Може так задумано для всіх комплектацій - не знаю. Спинка розкладається 1/3 до 2/3, Звичайно, без відкидання сидінь про рівну поверхню мова не йде. Задні склопідйомники ручні. Найбільше вразив багажник - реально найбільший з усіх хетчів C-класу - ширина та висота стандартні, а от довжина більша на 10 см (ніж у i30, 308, старому C4). Про дизель продавець сказав що обов'язково буде, але невідомо коли.
Найбільше вразив багажник - реально найбільший з усіх хетчів C-класу - ширина та висота стандартні, а от довжина більша на 10 см (ніж у i30, 308, старому C4).
у сивик 5д багажник на 77 литров больше
Ну, по-перше так високо я не заглядав - ціна Civic для мене недосяжна. А по-друге - він реально такий великий (не за паспортними ТХ)? Як я міряв багажник - мінімальна ширина (без врахування всяких ніш), висота до полички, довжина на рівні порогу багажника. Якщо у i30, C4, 308, Venga, Meriva NG, C3 Picasso виходило десь 70-73 см, то у New C4 - 82 см.
Найбільше вразив багажник - реально найбільший з усіх хетчів C-класу - ширина та висота стандартні, а от довжина більша на 10 см (ніж у i30, 308, старому C4).
это да, но это потому что у Сивика ж вроде нет запаски вообще
катался на тест-драйве на таком пару дней назад. Да багажник кажется большим, материалы салона приятные да и дизайн симпатичный. Подвеска мягкая. Но коробка... между нажатием на педаль и реальным началом ускорения проходит вечность. Я конечно не привыкший после механики. Но катался на других автоматах как-то повеселее намного было.
^^ С автоматами просто нужно "дружить" тогда они хорошо себя ведут )) У меня частенько тупит если с седьмой вдруг захотелось разогнаться "быстро", а в районе 3-5 моментально реагирует. Зато стандартная езда с такой коробкой в районе 1.6-2тыс оборотов
я седня поеду пощупаю
А куда ж она делась? Докатка там.
А куда ж она делась? Докатка там.
та вроде только ремкомплект, докатки нет
та вроде только ремкомплект, докатки нет
Так я ж вроде тебе без "вроде" отвечал... На наш рынок Хонды с ремкомплектами официально не возятся - обязательно или докатка, или полноразмерное. Изучай.
я седня поеду пощупаю
щупал, понравился
І як у порівнянні зі старим? Не виникне ностальгії за LCD-спідометром та фіксованою серцевиною керма?
Но коробка... между нажатием на педаль и реальным началом ускорения проходит вечность. Я конечно не привыкший после механики. Но катался на других автоматах как-то повеселее намного было.
А какой автомат там? Неужели 4-ступ?
І як у порівнянні зі старим? Не виникне ностальгії за LCD-спідометром та фіксованою серцевиною керма?
Спидометр там комбинированный. В центральном круге цифровой и стрелочка дублирует показания на шкале.
да Что еще расстрило меня- это бедность комплектации для украинского рынка и невозможность заказать другую даже как допы. Лично я поехал туда после просмотра картинок. В частности вот этой
Но ни монитора, ни такого красивого рычага КПП нет и не будет
да - если не сюда ставить - то кому она нужна) на топовых версиях 6-ступ айсин - но не в украине
С автоматом четырехступкой PSA не брать ни в коем случаее! Плавали - знаем. На ходу может ни с того ни с сего вырубиться с сильнейшим ударом как будто кто-то лом в унитаз поезда воткнул. Такие глюки наблюдаются особенно "на холодную".
В частности вот этой
А это не DS4 на картинке? Вообщем если хочется кожу/допы ждать придется ds4 имхо.
А это не DS4 на картинке? Вообщем если хочется кожу/допы ждать придется ds4 имхо.
Не буду утверждать что это, но взял я ее точно с сайта Ситроена, среди фоток С4 вот
На ходу может ни с того ни с сего вырубиться с сильнейшим ударом как будто кто-то лом в унитаз поезда воткнул. Такие глюки наблюдаются особенно "на холодную".
ну это симптомы умирающей акп - если вовремя сделать - можна отделаццо заменой только клапанов
Не буду утверждать что это, но взял я ее точно с сайта Ситроена, среди фоток С4 вот
Ух ты, по прайсу если докинуть ксенон и кожу где то под 25 получается. Очень ниче так.