Як відомо, 13 серпня набув чинності закон про відміну техогляду. І згідно цього закону, водії можуть не віддавати своїх документів даїшникам на перевірку, а показувати їх зі СВОЇХ РУК. Я хочу перевірити: наскільки це діє, і що робитимуть даїшники,якщо їм показувати документи з власних рук?? Потрібні добровольці!!!!!!!!Хто погодиться зі мною проїхатися повз даїшників і перевірити їх на "вшивість!"? якщо будуть добровольці - 093 07 00 386 бажано це зробити сьогодні!
В ответ на: Як відомо, 13 серпня набув чинності закон про відміну техогляду. І згідно цього закону, водії можуть не віддавати своїх документів даїшникам на перевірку, а показувати їх зі СВОЇХ РУК. Я хочу перевірити: наскільки це діє, і що робитимуть даїшники,якщо їм показувати документи з власних рук?? Потрібні добровольці!!!!!!!!Хто погодиться зі мною проїхатися повз даїшників і перевірити їх на "вшивість!"? якщо будуть добровольці - 093 07 00 386 бажано це зробити сьогодні!
как же вы достали а если передать, корона упадет? прямо мега-событие. можно сказать человечество ждало этого указа больше, чем высадку космонавтов на луну.
В ответ на: Як відомо, 13 серпня набув чинності закон про відміну техогляду. І згідно цього закону, водії можуть не віддавати своїх документів даїшникам на перевірку, а показувати їх зі СВОЇХ РУК. Я хочу перевірити: наскільки це діє, і що робитимуть даїшники,якщо їм показувати документи з власних рук?? Потрібні добровольці!!!!!!!!Хто погодиться зі мною проїхатися повз даїшників і перевірити їх на "вшивість!"? якщо будуть добровольці - 093 07 00 386 бажано це зробити сьогодні!
Ти шукаєш пасажирів, чи водія якому нема чим зайнятись крім як в ДАЇ блохи шукати? І друге питання, що потрібно відчебучити щоб саме сьогодні ДАЇ зупинила перевірити документи і потім їх не передавати?
Як відомо, у маршрутках і громадському транспорті є пільгові місця для пенсіонерів. Але не всі водії мають бажання безкоштовно возити пенсіонерів, і часто відмовляють їм.
Я хочу перевірити: наскільки це діє, і що робитимуть водії маршруток,якщо їм показувати посвідчення пенсіонера?? Потрібні добровольці!!!!!!!!Хто погодиться зі мною проїхатися у маршрутках і перевірити їх на "вшивість!"? якщо будуть добровольці - 093 07 00 000 бажано це зробити сьогодні! і завтра. і післязавтра.
Опишите пожалуйста конечную цель данного мероприятия: снять скандальный ролик для Ютуб, написать статью в авторитетное издание, ролик для ТВ-новостей и тп. ?!
В ответ на: Опишите пожалуйста конечную цель данного мероприятия: снять скандальный ролик для Ютуб, написать статью в авторитетное издание, ролик для ТВ-новостей и тп. ?!
ой,клас, ви такі веселі люди: перевірили телефон у контакті=) це потрібно для статті. так,я журналіст. дивує реакція: раніше було багато проблем у водіїв саме через те,що даїшники забирали документи.тепер цього робити не потрібно. і це звичайна перевірка на те, наскільки даїшники дотримуються нового закону. вам хочеться заплювати ініціативу? щасти.
В ответ на: дивує реакція: раніше було багато проблем у водіїв саме через те,що даїшники забирали документи.
і шо то були за проблеми? вони їх крали, не повертали та їли? цікаво, що в інших країнах водії навіть і не здогадуються про такі сучасні та демократичні правила, і продовжують надавати документи органам контролю на дорогах. Ви краще їм розкрийте очі на те какіє ані лохі.
В ответ на: ой,клас, ви такі веселі люди: перевірили телефон у контакті=) це потрібно для статті. так,я журналіст. дивує реакція: раніше було багато проблем у водіїв саме через те,що даїшники забирали документи.тепер цього робити не потрібно. і це звичайна перевірка на те, наскільки даїшники дотримуються нового закону. вам хочеться заплювати ініціативу? щасти.
1. Ми - не веселі. Ми - зайняті і багато хто - керівники із солідним стажем і багатьма підлеглеми. 2. В чому полягало "багато проблем у водіїв"? Їм потім посвідчення не віддавли ніколи назад? Документи - крали? За без малого 30 років стажу водія - в мене ні разу. 3. "Звичайна перевірка" - прохання написати її алгоритм. Особливо по місту Києву. Щоб зупинили- треба свідомо порушувати, причому грубо, їздити п"яним, на вкраденому автомобілі? Особисто мене зупиняють приблизно 1 раз в 3-4 роки. 4. Щодо "заплювати ініціативу" - Це- не ініціатива. Це {****}
В ответ на: 3. "Звичайна перевірка" - прохання написати її алгоритм. Особливо по місту Києву. Щоб зупинили- треба свідомо порушувати, причому грубо, їздити п"яним, на вкраденому автомобілі? Особисто мене зупиняють приблизно 1 раз в 3-4 роки.
А миня, напремер, сёдня. В четыре утра. В паре сотен метров от дома. С району даже выехать не успел.
"Ви щось кажіть, а то я не можу вас понюхати"
ЗІ: каюсь, дал текпаспорта ему в руки, шоп мог приложить его поближе к правам, которые так и не достал из книжечки бо прилипли.
В ответ на: ой,клас, ви такі веселі люди: перевірили телефон у контакті=) це потрібно для статті. так,я журналіст. дивує реакція: раніше було багато проблем у водіїв саме через те,що даїшники забирали документи.тепер цього робити не потрібно. і це звичайна перевірка на те, наскільки даїшники дотримуються нового закону. вам хочеться заплювати ініціативу? щасти.
Чому б зразу не написати правду? Думаю охочих стати героєм статті суттєво поменшало б. І чому б не поїхати з одногрупником, був би співавтором. Для чого використовувати незнайомих людей? Так що з висновками хто смішні люди ти поспішила.
В ответ на: тепер цього робити не потрібно. і це звичайна перевірка на те, наскільки даїшники дотримуються нового закону.
Ну и зачем это знать? Водиям оно не надо, а водятлам - не поможет ни дотримання, ни недотрымання.
Ну мине, напремер, былобы приятно, еслеб гаи вдруг таки начали законы соблюдать и не стопить честных людей когданепопадя в том числе, особенно токо проснувшихся