Картинка під офісом в центрі києва. приїхав службовий бус - місця нема все запарковано. стоїть з аварійкою в "другому ряду" чекає. ібо рядом магазин і часто люди відпарковуються. стоїмо з воділою пєм кавіу і ловимо момент. нарешті якась хюндайка відпарковується і місце є. я стаю на вільне місце щоб не впхався хто - воділа за руль - йому десь метрів 3-5 треба здати назад і він паркується без проблем. і тут одночасно він здає назад а в мене влітає рижий додж з дамою за кермом. я їй махаю типу "занято". а їй побоку - вона руль вправо і тупо давть мене машиною. ну я не гордий крок назад зробив і матюкаюсь. а вона педальку надавила і по ногах мене наїхала я практично під машину чуть не заповз. нє ну я не герой і не самовбивця - в сторону відійшов. але так що далі їхати їй не даю ібо вже нецерзурщина тільки з мене пре. шо ж ти робиш типу я тобі ж не фішка-конус. а в неї автомат - вона мені бампером в коліна вперлась і тормоз по міліметру відпускає і далі давить. я їй чемно кажу - мадам а ви не офуїли? а вона мені "молодой человек я тут буду паркуватись і не гребе". я їй чого ж тимене давиш ми машину перепарковуємо - а вона - а чого ти мені тут став і стоїш йди нафуй. короче воділі вже назад здавати нема куда але в принципі під 90 градусів на тротуар ще вїхати можна. але два квартали по центральних пробках в обїзд попер бо інакше не причешешся. а я стою їй в бампер коліном вперся - вже принцип пішов - і дивимось один на одного. хвилин так 15 ібо пробка. воділа приїхав - став - ну і вона в принципі рядом стала впритик - але обоє під 90 градусів до дороги що звичайно проїжджаючим пробелама трошки. а потім виявилось що вона директор фірми в тому ж офісі що ми ну і там замутки з охороною виявились.... так от питання - то що я її обізвав вголос і при людях с...ю йо...ю я був прав чи ні?
Если действительно бус отъехал на 2 метра, а не ты ждал на свободном месте пока он пол Киева проедет - то прав однозначно ты) Если б мну давили - минимум капот с зеркалами дама бы меняла.
Попустись, баба на рижжому доджі, то не є гарно. Пресує тим доджем пацана- фу!. В машині є ручник, можна вийти поговорить. А що вона дирехтор, то я б до такого не пішов працювать, ТП. А охоронці повинні знати коротке, але енергійне слово.. Або виходь паркуй, або пішов на ХХХ
Если действительно бус отъехал на 2 метра, а не ты ждал на свободном месте пока он пол Киева проедет - то прав однозначно ты) Если б мну давили - минимум капот с зеркалами дама бы меняла.
бус стояв на корпус машини далі по ходу руху з включеною аварійкою. і дамі про це пробували сказати але вона не хотіла почути. а про капот - хз чого я не влупив сам дивуюсь. видно про воділу думав а не про себе в той момент. а може інстиктивно про охорону фірми дамочки - вони ж потім прибігли на розборки хз в що там той капот вилився б. але джинси зараза порвала мені тільки дома побачив. побачив би раніше - таки б вдув
Скорее всего из-за шока. Типа в шоке от наглости.
Мну как-то, когда учился, рядом с колледжем, идиот на ауте реально переехал ногу и пихнул бампером. А я просто его не видел (сзади сбоку был), заезжал на тротуар. Мужик в 2 раза больше мну начал стартовать, вышел, отпихнул, все "друзья" ретировались.
А у меня неделю нога очень опухла и болела. Главное первые 2 часа вообще не болело, просто дискомфорт чувствовался.
Теперь вот обиду держу и жду пока кто-то меня хоть коснется машиной
Тепер вже пізно думати що би треба було робити тоді, але то шо вона неправа це таки да. Давити тебе машиною вона не мала права аж ніяк, яким би вона супермегадиректором не була. Охорона йде лісом, шо має охорона до взаємовідносин двох звичайних громадян на території України?
А взагалі можна було влупити по капоту(якшо камер немає і вона без реєстратора) і викликати ДАІ, типу вона тебе збила. От тоді би напевно була друга розмова.
Тепер вже пізно думати що би треба було робити тоді, але то шо вона неправа це таки да. Давити тебе машиною вона не мала права аж ніяк, яким би вона супермегадиректором не була. Охорона йде лісом, шо має охорона до взаємовідносин двох звичайних громадян на території України?
По сути топикстартеру попалось яркое чюдо из рода bidlo vulgaris. Таких можно повстречать на парковках разных маркетов. Ты готовишься въехать в освободившееся место и тут какое-то лихо залетает и тупо его занимает.
А взагалі можна було влупити по капоту(якшо камер немає і вона без реєстратора) і викликати ДАІ, типу вона тебе збила. От тоді би напевно була друга розмова.
Щетаю - скрытая реклама
Вызвать можно было бы - но запарился бы доказывать про "шкоду", без которой факта ДТП нет. Да и "повернуть" это, при желании, можно и против "потерпевшего" - типа напал на авто и нанёс удар по капоту чисто из хулиганских побуждений...
Не могу понять, что мешало ТС вызвать ГАИ и объяснить даме, что наезд на пешехода - крайне убыточное дело. Она в следующие разы, увидя ТС, парковаться стала бы за пару кварталов. И то, если бы права сохранить удалось. И никаких муток с охороной, водилу буса - свидетелем.
Вызвать можно было бы - но запарился бы доказывать про "шкоду", без которой факта ДТП нет. Да и "повернуть" это, при желании, можно и против "потерпевшего" - типа напал на авто и нанёс удар по капоту чисто из хулиганских побуждений...
А что там доказывать? Машина наверняка не сильно чистая, на брюках следы от бампера легко останутся при таком раскладе + водитель буса пойдет свидетелем. И все, права на полку на 6 месяцев. Объяснить, что делал на паркове, тоже проще простого - осматривал соседние машины на предмет повреждений, проявил правосознательность после отъезда неадекватного автомобиля.
она едет, я подпрыгнул, очутился на капоте
А что там доказывать? Машина наверняка не сильно чистая, на брюках следы от бампера легко останутся при таком раскладе + водитель буса пойдет свидетелем. И все, права на полку на 6 месяцев. Объяснить, что делал на паркове, тоже проще простого - осматривал соседние машины на предмет повреждений, проявил правосознательность после отъезда неадекватного автомобиля.
Угу, потом окажется что при "предварительном сговором группой лиц" совершенны мошеннические действия с целью сбить бабла. И пойдёт водила буса соучастнегом, а не свидетелем.
Это всё к тому, что "объяснять" - это до лямпочки. Пока не будет "железных" сторонних свидетелей, фиксации тех.средствами и т.п. Это всё слова, которые имеют вес в нашей стране только в зависимости от того - КЕМ они произнесены, в какой валюте и её количестве.
камери ж є? впав би (набік) щоб дура не переїхала, а потім ДАІ, швидка, струс мозку...
камери ж є? впав би (набік) щоб дура не переїхала, а потім ДАІ, швидка, струс мозку...
А падать нужно так - чтоб мозги по асфальту. Вот это будет достойный урок овце!
Просто чудово! Класичний випадок з номінантом премії Дарвіна:
Человеку, попавшему под машину в Нью-Йорке, повезло и он не пострадал. Но один умный свидетель проишествия посоветовал ему притвориться серьезно пострадавшим и потребовать компенсацию. Бедняга согласился, но как только он снова лег перед машиной, та сдвинулась с места и переехала его.
В принципі ти прав: меньше народу - більше кисню
Тю, тільки торкнулась до ніг бампером, удар рукою по капоту і визивати ДАЇ Тим більше свідок є
Просто чудово! Класичний випадок з номінантом премії Дарвіна
спеціально написав що падати набік, щоб не переїхали, до чого тут Дарвін
скажемо чесно, якби ТС не очікував що його буцнуть, то впав би і так, просто він спеціально намагався не впасти...
Щетаю - скрытая реклама
Спалил.
Если серьезно, то приписку в скобках сделал, когда вспомнил что возле офиса могут висеть камеры, ну и в кабине может быть камера. Тогда удар по капоту можно будет четко трактовать - как нанесение побоев жипу.
спеціально написав що падати набік, щоб не переїхали, до чого тут Дарвін
скажемо чесно, якби ТС не очікував що його буцнуть, то впав би і так, просто він спеціально намагався не впасти...
Падати набік куди? На іншу запарковану машину? Дарвін тут до того, що той, хто виконує безглузді поради, не має права забруднювати генотип людства. А ти молодець, слідкуєшь за чистотою генотипу, да і кисню у місті забагато не буває
Впасти від буцу машини - це нещасний випадок. І то я не впевнений, що не було б номінації на Дарвіна, бо ніяке паркомісце не варте життя. А впасти навмисне з ризиком потрапити під колеса - то є велика дурість.
Сдается мне исходная история сильно упрощена...
мне кажется можно все было решить мирно. просто отойти и вежливо объяснить чего ты стоял... а так ты начал стоять что оловянный солдатик, а у госпожи директора перемкнуло на почве ее социльного статуса
как вариант надо было пото подпереть бусиком (если было время) и пусть бы бегала искала вас когда ей выехать надо было.
ну а теперь только традиционно остается: 1) поплакаться на форуме 2) наслать лучи поноса всем и вся 3) поцарапать/сжечь машину дамы 4) развесить по всему офису объявления "дам не дорого" с телефоном директорши )