“Коли працівник міліції підійшов до скутера, один із молодиків, за версією досудового слідства, вихопив з-за пазухи металевий насос і щосили вдарив ним правоохоронця у голову, від чого той знепритомнів. Після цього обидва нападники добивали майора міліції ногами, зірвали з нього погони та, стукнувши каменем по голові, пригрозили знищити сім’ю, якщо той комусь розповість”
з.ы. Интересно, хлопцам изнасилование не приписали тока по тому, шо имидж будет испорчен?
Капец. Наверно по всей стране началось. Ну, дебилов у нас всегда было с избытком.
В Хмельницком особый микроклимат создан губернатром Ядухой. Там менты у него все в рекет-подтанцовке. Так что не удивительно...
Капец. Наверно по всей стране началось.
Надо свой насос из багажника за пазуху засунуть Остановил гаец, а я каааак достану НАСОС!!!
он с Донбасса?
Капец. Наверно по всей стране началось.
Надо свой насос из багажника за пазуху засунуть Остановил гаец, а я каааак достану НАСОС!!!
Токо все выступающие части поспиливай на всякий случай.
он с Донбасса?
Не знаю, но как сказал мой друг по армии, львовянин: "Саня, причем тут Донецкие?! У нас своих подонков хватает!"
Уж не таким-ли насосом?
Після цього обидва нападники добивали майора міліції ногами, зірвали з нього погони та, стукнувши каменем по голові, пригрозили знищити сім’ю, якщо той комусь розповість”
цікаво чому не добили, і ти диви, майор який сміливий, не злякався і все розказав дорослим дядям!
Цуко, на скутере МакЛауд был, не иначе... Только почему за пазухой вместо меча был насос - загадка!!
Цуко, на скутере МакЛауд был, не иначе... Только почему за пазухой вместо меча был насос - загадка!!
Шо насосил то и было.
Токо все выступающие части поспиливай на всякий случай.
что тут спиливать?
все розказав дорослим дядям!
в садике ябедничать научился
“Коли працівник міліції підійшов до скутера, один із молодиків, за версією досудового слідства, вихопив з-за пазухи металевий насос і щосили вдарив ним правоохоронця у голову, від чого той знепритомнів. Після цього обидва нападники добивали майора міліції ногами, зірвали з нього погони та, стукнувши каменем по голові, пригрозили знищити сім’ю, якщо той комусь розповість”