autoua
Autoua.netФорумAutoua форум

Общ. организации и Интернет против"налога на богатство"

Адвокат дьявола **
52 года, Киев
С нами с 05.12.2002

Общ. организации и Интернет против"налога на богатство"
      21 ноября 2011 в 18:45 Гілками

В ответ на:

«Коли нацисти прийшли за комуністами, я мовчав, я ж не був комуністом.
Потім вони прийшли за соціалістами, я мовчав, я ж не був соціал-демократом.
Потім вони прийшли за профспілковими діячами, я мовчав, я ж не член профспілки.
Потім вони прийшли за євреями, я мовчав, я ж не був євреєм.
Коли вони прийшли за мною, більше не було нікого, хто б міг протестувати».

Мартін Фрідріх Густав Еміль Німеллер

Мотоциклісти, автомобілісти, громадяни України!

Проект Закону України «Про внесення змін до податкового кодексу України Щодо запровадження податку на багатство», оприлюднений нещодавно, очевидно для всіх є загрозою інтересам не «багатих», а мільйонів громадян України. Як тих, хто буде змушений платити величезні суми за цілком звичайне за вартістю, вибране навмання по довільною ознакою майно, так і тих, хто позбудеться роботи в результаті згортання бізнесу внаслідок відношення до «багатих» в Україні.

Ми пропонуємо кожному небайдужому (не залежно від того, чи володіє він майном, яке підпадає під передбачуваний податок) взяти участь в акції, абсолютно законній і спрямованій на те, щоб донести до влади позицію населення України (не лише «багатих») щодо того, що відбувається. Немає ніякої гарантії, що, якщо закон буде прийнятий і вступить в силу, згодом він не буде змінений так, щоб під нього підпадали й інші види майна. Зараз влада порахувала «ознакою багатства» і «надмірністю» автомобілі з двигунами понад 4000 куб.см., мотоцикли - понад 800 куб.см., катери з двигунами понад 55 кВт, земельні ділянки понад 0,5 га, завтра «критерії розкоші та надмірності»можуть знизити в два або три рази ...

Прохання до кожного, хто прочитав цей текст, згодному з ним, скопіювати собі документи, що додаються, підставити свої дані у відповідному місці, підписати їх і відправити рекомендованими листами з повідомленням про вручення на адреси зазначених органів влади. Зробити це необхідно терміново, поки законопроект не пройшов необхідні для його прийняття етапи.

Така діяльність не є протизаконною, напроти, право громадян на неї прямо передбачено Законом України «Про звернення громадян». Цей же закон вимагає від органів влади дати відповідь на кожне звернення громадянина. Також зазначені органи ведуть облік звернень громадян, і чим більш масовою буде кампанія за зверненням до органів влади, тим більше вірогідності, що громадськості вдасться тим чи іншим чином перешкодити прийняттю такого закону, причому без яких би то не було протизаконних акцій.

Необхідно одночасно направити свої звернення як в порядку обговорення зазначеного законопроекту в Мінсоцполітики, так і в порядку звичайних звернень громадян до органів влади, які за законом причетні до подачі, прийняття і вступу в силу законів України, тобто у Кабінет Міністрів, Верховну Раду та Президентові України .

Тим, кому це не байдуже! Ми просимо вас: умовте своїх знайомих подати аналогічні звернення, а також розмістіцть посилання на них і / або тексти на мотоциклетних, автомобільних, будівельних, присвячених водному транспорту та інших форумах в Інтернеті, соціальних мережах, інших ресурсах, щоб про цю акцію дізналося і могло до неї приєднатися якомога більше громадян України.

Документы и всё остальное по ссылке.
P.S. Для согласных с изложенным мнением по поводу налога -лучше поучаствовать, чем сейчас впустую на форумах писать, а потом рвать на себе волосы, что ничего не делали, пока был шанс что-то изменить.

Роздрукувати   Нагадати!   Сповістити модератора   Відправити по E-mail
ids   1
Скандалист **
Kiev
С нами с 11.06.2005

Re: Общ. организации и Интернет против"налога на богатство" [Re: vvlaw]
      21 ноября 2011 в 18:53 Гілками

vvlaw 21.11.2011 18:45 пишет:

В ответ на:

«Коли нацисти прийшли за комуністами, я мовчав, я ж не був комуністом.
Потім вони прийшли за соціалістами, я мовчав, я ж не був соціал-демократом.
Потім вони прийшли за профспілковими діячами, я мовчав, я ж не член профспілки.
Потім вони прийшли за євреями, я мовчав, я ж не був євреєм.
Коли вони прийшли за мною, більше не було нікого, хто б міг протестувати».

Мартін Фрідріх Густав Еміль Німеллер

Мотоциклісти, автомобілісти, громадяни України!

Проект Закону України «Про внесення змін до податкового кодексу України Щодо запровадження податку на багатство», оприлюднений нещодавно, очевидно для всіх є загрозою інтересам не «багатих», а мільйонів громадян України. Як тих, хто буде змушений платити величезні суми за цілком звичайне за вартістю, вибране навмання по довільною ознакою майно, так і тих, хто позбудеться роботи в результаті згортання бізнесу внаслідок відношення до «багатих» в Україні.

Ми пропонуємо кожному небайдужому (не залежно від того, чи володіє він майном, яке підпадає під передбачуваний податок) взяти участь в акції, абсолютно законній і спрямованій на те, щоб донести до влади позицію населення України (не лише «багатих») щодо того, що відбувається. Немає ніякої гарантії, що, якщо закон буде прийнятий і вступить в силу, згодом він не буде змінений так, щоб під нього підпадали й інші види майна. Зараз влада порахувала «ознакою багатства» і «надмірністю» автомобілі з двигунами понад 4000 куб.см., мотоцикли - понад 800 куб.см., катери з двигунами понад 55 кВт, земельні ділянки понад 0,5 га, завтра «критерії розкоші та надмірності»можуть знизити в два або три рази ...

Прохання до кожного, хто прочитав цей текст, згодному з ним, скопіювати собі документи, що додаються, підставити свої дані у відповідному місці, підписати їх і відправити рекомендованими листами з повідомленням про вручення на адреси зазначених органів влади. Зробити це необхідно терміново, поки законопроект не пройшов необхідні для його прийняття етапи.

Така діяльність не є протизаконною, напроти, право громадян на неї прямо передбачено Законом України «Про звернення громадян». Цей же закон вимагає від органів влади дати відповідь на кожне звернення громадянина. Також зазначені органи ведуть облік звернень громадян, і чим більш масовою буде кампанія за зверненням до органів влади, тим більше вірогідності, що громадськості вдасться тим чи іншим чином перешкодити прийняттю такого закону, причому без яких би то не було протизаконних акцій.

Необхідно одночасно направити свої звернення як в порядку обговорення зазначеного законопроекту в Мінсоцполітики, так і в порядку звичайних звернень громадян до органів влади, які за законом причетні до подачі, прийняття і вступу в силу законів України, тобто у Кабінет Міністрів, Верховну Раду та Президентові України .

Тим, кому це не байдуже! Ми просимо вас: умовте своїх знайомих подати аналогічні звернення, а також розмістіцть посилання на них і / або тексти на мотоциклетних, автомобільних, будівельних, присвячених водному транспорту та інших форумах в Інтернеті, соціальних мережах, інших ресурсах, щоб про цю акцію дізналося і могло до неї приєднатися якомога більше громадян України.

Документы и всё остальное по ссылке.
P.S. Для согласных с изложенным мнением по поводу налога -лучше поучаствовать, чем сейчас впустую на форумах писать, а потом рвать на себе волосы, что ничего не делали, пока был шанс что-то изменить.

Завтра отправлю - сегодня уже на почту не успею. Прошу модераторов/администраторов тему приклеить сверху.

Адвокат дьявола **
52 года, Киев
С нами с 05.12.2002

Общ. организации и Интернет против"налога на богатство" [Re: vvlaw]
      21 ноября 2011 в 18:54 Гілками

Для обсуждения самого проекта, наверное, лучше использовать соседнюю ветку. А тут - отписываться по поводу участия...
Ну и для понимания расстановки сил:
Акцию по поводу "Налога на богатство":
Ви можете вибрати тільки один варіант відповіді
Поддерживаю, поучаствую, отправив письма.
Поддерживаю, но участвовать не буду.
Мне всё равно
Акцию не поддерживаю, законопроект нравится.

Початок голосовалки (18:54 21/11/2011) закiнчення (Дата закінчення голосування не визначена.)
Перш ніж побачити результати, ви повинні проголосувати.

СуперСтар **
52 года, Днепр
С нами с 25.03.2004

Re: Общ. организации и Интернет против"налога на богатство" [Re: vvlaw]
      21 ноября 2011 в 19:01 Гілками

vvlaw 21.11.2011 18:54 пишет:

Для обсуждения самого проекта, наверное, лучше использовать соседнюю ветку. А тут - отписываться по поводу участия...

однобокая голосовалка: где пункт не поддерживаю потому, что борятся только потому, что "у них хата горит"?

Проблемы пенсионеров (шахтеров, учителей, медиков) побоку?
Что сделал этот бизнес? Не так много бизнесменов которые, что-то стоящее (то что реально производит, а не тупо купи-продай) сделали с нуля, в остальном использовали ресурс накопленный при совке.

ids   1
Скандалист **
Kiev
С нами с 11.06.2005

Re: Общ. организации и Интернет против"налога на богатство" [Re: Brodya]
      21 ноября 2011 в 19:16 Гілками

Brodya 21.11.2011 19:01 пишет:

vvlaw 21.11.2011 18:54 пишет:

однобокая голосовалка: где пункт не поддерживаю потому, что борятся только потому, что "у них хата горит"?

Проблемы пенсионеров (шахтеров, учителей, медиков) побоку?
Что сделал этот бизнес? Не так много бизнесменов которые, что-то стоящее (то что реально производит, а не тупо купи-продай) сделали с нуля, в остальном использовали ресурс накопленный при совке.

предложи законопроект, что бы те, кто ничего не создал с нуля - платили в четверо больше налогов учителям и прочим пенсионерам.

Адвокат дьявола **
52 года, Киев
С нами с 05.12.2002

Re: Общ. организации и Интернет против"налога на богатство" [Re: Brodya]
      21 ноября 2011 в 19:47 Гілками

Почитайте внимательнее. Этот законопроект затрагивает далеко не только бизнесменов. Он затрагивает самые широкие слои населения,в том числе и селян,у кого с советского времени участки по 60 соток, и пенсионеров, имеющих старые катера с волговскими моторами, и тех, у кого 20-летние машины с большим объёмом.
Если так волнует, у кого "хата горит", - то у мея не горит, у меня 2,4л Но ... см.эпиграф. Проще такой закон провести сначала, а уже потом в нём менять цифирки, и тогда он может затронуть каждого.
P.S. По поводу бизнесменов в этой ветке писать не буду специально,хотя ответить на такие, с позволения сказать, тезисы очень хочется.

патриарх **
Киев
С нами с 27.01.2004

админ, в политичку переместите пожалуйста (-) [Re: vvlaw]
      21 ноября 2011 в 21:53 Гілками

-

Read Only **
С нами с 14.06.2008

Re: Общ. орг. и Интернет против"налога на богатство" [Re: vvlaw]
      21 ноября 2011 в 21:55 Гілками

vvlaw 21.11.2011 19:47 пишет:

Почитайте внимательнее. Этот законопроект затрагивает далеко не только бизнесменов. Он затрагивает самые широкие слои населения,в том числе и селян,у кого с советского времени участки по 60 соток, и пенсионеров, имеющих старые катера с волговскими моторами, и тех, у кого 20-летние машины с большим объёмом.
Если так волнует, у кого "хата горит", - то у мея не горит, у меня 2,4л Но ... см.эпиграф. Проще такой закон провести сначала, а уже потом в нём менять цифирки, и тогда он может затронуть каждого.
P.S. По поводу бизнесменов в этой ветке писать не буду специально,хотя ответить на такие, с позволения сказать, тезисы очень хочется.

Стесняюсь спросить а забастовки и перекрытия улиц где ездят успешные будет?

Адвокат дьявола **
52 года, Киев
С нами с 05.12.2002

Re: админ, в политичку переместите пожалуйста (-) [Re: Ogeyko]
      21 ноября 2011 в 22:17 Гілками

Вообще-то тема имеет непосредственное отношение именно к автомобильной тематике

Адвокат дьявола **
52 года, Киев
С нами с 05.12.2002

Re: Общ. орг. и Интернет против"налога на богатство" [Re: Ынозэмэць]
      21 ноября 2011 в 22:19 Гілками

В ответ на:

Лично я противник таких методов, и надеюсь, что данная тема позволит предотвратить ситуацию, при которой такие события возможны.

Read Only **
С нами с 14.06.2008

21 ноября 2011 в 22:37 Гілками

vvlaw 21.11.2011 22:19 пишет:

В ответ на:

Лично я противник таких методов, и надеюсь, что данная тема позволит предотвратить ситуацию, при которой такие события возможны.

тада ниче не получиЦЦО

Адвокат дьявола **
52 года, Киев
С нами с 05.12.2002

21 ноября 2011 в 22:44 Гілками

Mr.Alex 21.11.2011 22:37 пишет:

В ответ на:

тада ниче не получиЦЦО

Нельзя быть пессимистами заранее

Read Only **
С нами с 14.06.2008

21 ноября 2011 в 22:50 Гілками

vvlaw 21.11.2011 22:44 пишет:

Нельзя быть пессимистами заранее

Страна такая. Вон даже из успешных уже выкинули, потому что на метро проехался

26 лет за рулем, Киев
С нами с 14.01.2008

21 ноября 2011 в 22:56 Гілками

Mr.Alex 21.11.2011 22:37 пишет:

В ответ на:

тада ниче не получиЦЦО

+1

если без бунта джиповодов и прочих владельцев многообьемных моторов, то ниче не будет.

п.с. мне вот интересно, а почему дома от 600 м кв, а не от 300 или 400-сот? Видать у автора закона новый порш и дома в 500 квадратов:)

Харьков
С нами с 29.10.2003

Re: Общ. орг. и Интернет против"налога на богатство" [Re: Абрвалг]
      21 ноября 2011 в 22:58 Гілками

Потому что для дома 300-400 метров, равно, как и для квартиры меньше 300 - это не излишество и не признак богатства.

26 лет за рулем, Киев
С нами с 14.01.2008

Re: Общ. орг. и Интернет против"налога на богатство" [Re: Кинжальный прострел]
      21 ноября 2011 в 23:02 Гілками

тут можно споритьи ни до чего не доспориться:). сколько стоит построить домик в 400 м.кв в норм. месте? надо быть далеко не бедным человеком, мягко говоря:)

просто 1й попавшийся домик, явно кто его купит ( стоимость именно этого дома обсуждать не будем, может и завышена) тот средний класс:)
http://dom.ria.ua/ru/realty-4195974.html

Достоевский *
Рим
С нами с 15.04.2008

21 ноября 2011 в 23:16 Гілками

так то лоховская халупа:на пять спален 3 туалета...на коридоре

Адвокат дьявола **
52 года, Киев
С нами с 05.12.2002

21 ноября 2011 в 23:17 Гілками

Так не ездите

Адвокат дьявола **
52 года, Киев
С нами с 05.12.2002

21 ноября 2011 в 23:19 Гілками

В ответ на:

если без бунта джиповодов и прочих владельцев многообьемных моторов, то ниче не будет.

Думаю я, что власть никаких бунтов допускать особо не захочет. И потом, что мешает попробовать во имя сохранения спокойствия и одновременно достижения цели совершенно законные действия? Даже если не получится, то совесть потом будет чиста, - сделал, что мог и что позволяла совесть...

Адвокат дьявола **
52 года, Киев
С нами с 05.12.2002

Re: Общ. орг. и Интернет против"налога на богатство" [Re: Кинжальный прострел]
      21 ноября 2011 в 23:20 Гілками

Кинжальный прострел 21.11.2011 22:58 пишет:

Потому что для дома 300-400 метров, равно, как и для квартиры меньше 300 - это не излишество и не признак богатства.

Мне сам подход представляется некорректным. Тем более (как и с землёй) местонахождение не учитывается, а оно на цену ох как влияет (равно как и год выпуска автомобиля). Но для обсуждения самого предполагаемого налога есть отдельная ветка...

Autoua.netФорумAutoua форум
Додаткова інформація
0 користувачів і 81 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Модератор:  AlMat, moderator, Amateur 

Роздрукувати всю тему

Права
      Ви не можете створювати нові теми
      Ви не можете відповідати на повідомлення
      HTML дозволений
      UBBCode дозволений

Рейтинг:
Переглядів теми: 31024

Оціните цю тему

Перейти в

Правила конференції | Календар | FAQ | Карта розділу | Мобільна версія