Власне, сабж. Хочеться безпечне авто, з ручною коробкою і бензиновим двигуном від 1.6л. За такі гроші найцікавішими здаються дані моделі. Багажник Fusion'а стане в пригоді у подорожах по Україні та Європі, а Ceed підкупає низьким споживанням. В майбутньому, можливо, перейду на газ/біоетанол. У правильному напрямі думаю, чи дивитись треба на щось інше? 2007-2008 років з пробігом до 100 000, воно узагалі варте тих грошей? Багато хто радить взяти новий Ланос, але душа якось не лежить.)
дык а зачем б\у за 15 уе? тем более такой мрак. за 17 можна взять более менее С класс. новый же
Ну чому ж мрак?) Можна ж знайти авто в чудовому стані, поїздила людина акуратно на роботу-з роботи 3 роки, вирішила продати. Нове це звісно дуже класно, але, скажімо, Фієста чи Фіат Пунто не дуже подобаються. Ваші варіанти? 15 чи 17 не принципово, можна хоч 18. Аби машинка хороша, подобалася, ну і комплектація не найубогіша, а з кліматом там, подушок побільше, все таке.)
Ну чому ж мрак?) Можна ж знайти авто в чудовому стані, поїздила людина акуратно на роботу-з роботи 3 роки, вирішила продати.
Это еще хорошо будет, если вы действительно найдете такого человека. Лично я многих знаю, которые как раз таки наоборот - любят полетать на дороге. А так, лично мне Сид очень нравится, я бы присмотрелся к нему...
Багажник Fusion'а стане в пригоді у подорожах по Україні та Європі, а Ceed підкупає низьким споживанням.
ИМХО нужно искать Сида сарай, будет и место, и все характеристики Сида останутся.
А пыжики, которые не SW - не?
На таку суму варіантів тьма: Мазда 3, Астра Н, Пежо 308, Сітро С4, Леон, Сід, Ай30, Фокус...
а как же ПОЛОСЕДАН 1.6 и СОЛЯРИС хуйдай 2 культовых авто современности в СНГ
Это еще хорошо будет, если вы действительно найдете такого человека. Лично я многих знаю, которые как раз таки наоборот - любят полетать на дороге. А так, лично мне Сид очень нравится, я бы присмотрелся к нему...
Є таке діло. На днях дивились "смачну" пропозицію, явно після дтп і підфарбований, але власник морозиться, а по телефону нахвалював чудовий стан.)
ИМХО нужно искать Сида сарай, будет и место, и все характеристики Сида останутся.
Ну за логікою так, але зовні виглядає він якось неорганічно, ніби приліпили шматок кузова і все. Але як варіант зараховується, хоч і мало пропозицій.
А пыжики, которые не SW - не?
Дуже навіть так, тільки БУ 308 SW практично немає. У всякому разі по Києву і області. А так дуже хочеться на 3008 замахнутись, та дорого поки. UPD Прочитав не правильно.)) Звичайний 308 теж кандидат.
На таку суму варіантів тьма: Мазда 3, Астра Н, Пежо 308, Сітро С4, Леон, Сід, Ай30, Фокус...
От за Мазду дякую, якось одразу відкинув цей варіант як дорогий, а насправді в бюджет влазить, тому приймається, хоч і седан. С4 непогана ніби, а 5дверну з ручкою знайти не просто. Леон дорожчий навіть за Сід 2.0, а чи кращий? Про i30 начитався поганого, що економлять на усьому чому можна, тому і не дивився у цей бік. Астра Н, як я розумію та сама Астра і споживання зовсім не радує? Не дуже цікаво, імхо. А от Фокус теж розгядається.
Це ж той же Аксент? БУ страшненькі, а от новий дуже навіть нічого, і в бюджет можна влізти. А Поло седан не цікавий, вибачайте.
Да, дело вкуса. Как по мне, то Сид СВ- один из самых красивых современных авто.
Можливо справа у тому, що бачив СВ лише на фото. Фьюжн теж страшненьким здавався, а у житті досить такий нормальний.
Подобається Sandero Stepway, хто що поганого скаже?)
мне лично сид нравится, брал бы его СВ если нужен сарай холодильники возить с картофаном
Є таке діло. На днях дивились "смачну" пропозицію, явно після дтп і підфарбований, але власник морозиться, а по телефону нахвалював чудовий стан.)
Ну за логікою так, але зовні виглядає він якось неорганічно, ніби приліпили шматок кузова і все. Але як варіант зараховується, хоч і мало пропозицій.
Дуже навіть так, тільки БУ 308 SW практично немає. У всякому разі по Києву і області. А так дуже хочеться на 3008 замахнутись, та дорого поки. UPD Прочитав не правильно.)) Звичайний 308 теж кандидат.
От за Мазду дякую, якось одразу відкинув цей варіант як дорогий, а насправді в бюджет влазить, тому приймається, хоч і седан. С4 непогана ніби, а 5дверну з ручкою знайти не просто. Леон дорожчий навіть за Сід 2.0, а чи кращий? Про i30 начитався поганого, що економлять на усьому чому можна, тому і не дивився у цей бік. Астра Н, як я розумію та сама Астра і споживання зовсім не радує? Не дуже цікаво, імхо. А от Фокус теж розгядається.
Це ж той же Аксент? БУ страшненькі, а от новий дуже навіть нічого, і в бюджет можна влізти. А Поло седан не цікавий, вибачайте.
Если планируешь газ, лучше его сразу при регистрации вписать, даже если ставить не будешь. По теме - выбор авто несколько странный. Разные классы и цены. Тут еще такой вопрос - авто для себя или для семьи, ездит город/трасса?
мне лично сид нравится, брал бы его СВ если нужен сарай холодильники возить с картофаном
Картофан не обязательно в холодильнике перевозить. Может и хетча хватит.
А от Фокус теж розгядається.
Как человек, откатавший немало на фокусе хетче, отмечу, что багажник у него при не сложенных задних сиденьях, довольно скромных размеров.
Фабію бери,універсальне авто,все інше так... понти.Воно краще і за фюж і за лачетті,і взагалі за будь яке авто.
))))))))) я ждал сообщения про ФАБИЮ в этой ветке да,фабия самая лучшая... даже и сказать нечего,к идеалу как говориться не придерешся:))))
Подобається Sandero Stepway, хто що поганого скаже?)
Внешне очень неплохая ИМХО машина получилась - смотрится весьма и весьма достойно, и такой себе полупокер в плане парковок и рыбалок - клиренс повышенный, пролазит по отзывам много где.
Но 86 лошадей при объёме 1,6 и при всём при этом расход под 12 литров в городе. Ну и внутри откровенно бюджетно и всё это на фоне российской сборки.
Но в России пишут таки про очереди на 3 месяца вперёд на степвэй, как для машины для дачника в годах ИМХО в эти деньги лучше нет.