Табличка на воротах с надписью "Территория охраняется собаками" на украинском языке. Че-нить оригинальное, но красноречиво гласящее о порванной у непрошеных гостей
Під охороною собак. Улюблена їжа - дупа непроханих гостей.
Пальцами к забору не касаться - штраф один палец
Табличка на воротах с надписью "Территория охраняется собаками" на украинском языке. Че-нить оригинальное, но красноречиво гласящее о порванной у непрошеных гостей
Смішно дивитися, як на табличках "Територія охороняється собаками" іноді дописують "Територія охороняється з собаками". Бо інакше виходить, ніби то й люди-охоронці теж є собаками)
сори украинскова нет
"Брытанськи собакы - дупу рвуть на ридный прапор" "Собакы-збочинци, бережыть себе ззаду!"
Самая прикольная что я видел - портрет собака с надписью "Я добегаю до забора за 4 секунды. А ты за сколько?" Литературный перевод имхо возможен.
Ахтунг, собакірен, яйкен клац-клац!
відкушені пальці руки-ноги не повертаємо собака кусається попереджаємо: за парканом скажений собака людожер без супроводу не заходити, собака на гостей не чакає Приватна власність, злий пес, лікарня далеко
У зв'язку з кризою собаки-охоронці добувають тут їжу самостійно.
Кровищей заляпайте и чтоб прокушенная и погнутая была.
Пес такий злий що власники живуть у сусідів.
На території зла тварюка, (схоже пес чи вовк), хто бачив нічого не можуть розповісти.
Пес добрий, але подруга його така СУКА!
ЗЛИЙ ПЕС. PS Хто загубив годинник з рукою, прийдіть заберіть.
Увага, собака не любить тільки IV Rh(-), але пробує все.
Пес не злий, просто кусає. Nothing personal.
Якщо вас покусає собака, це не означає що ви їй не сподобались, можливо навпаки - ви смачний.
Атас! Сцобаки!
о шо придумал: якщо вас пес вхопив не метушіться скажіть шо ви до мене і моліться
сабачачее литцо,погнуснее,да позубатей,а под ним подпись: "Вы кто такие? Я Вас не звал!Идите на .уй !"
У зв'язку з кризою собаки-охоронці добувають тут їжу самостійно.
Мне Туттина табличка понравилась.
ыы тему читал, плакал
В Кацивели мне когда попалось вот такое (там две стороны). 1-я сторона