Я думаю купити собі з салона AUDI A6,але ні як не можу визначитися що краще взяти: чи Audi A6 2.0TDI чи 3.0TDI Quattro! Що ви мені порадите?
щетаю шо брилок від Квадро должин буть красивішим
Я бы сказал - скрытая самореклама тупо в нике
Я не про швидкість думаю, а про безпеку, тому питаю, бо на 3.0TDI стоїть повний привід, а 2.0TDI немає такої функції!
Я не про швидкість думаю, а про безпеку, тому питаю, бо на 3.0TDI стоїть повний привід, а 2.0TDI немає такої функції!
и разнице в цене нет...
бери 3.0TDI Quattro - точно не ошибесся !!!!!
Неужели люди, покупающие А6 нуждаются в советах !!!??? Если это не спам, то скажу по опыту езды на директорском А6 ( но правда 3,0TSI), только Кватро, т.к. расход увеличивается незначительно (а в пропорции к стоимости авто вообще пыль), а управляемость - в разы.
Я теж думаю взяти 3.0TDI, але ще хочу порадитися, адже різниця в ціні аж 14000 євро!
Який я спам? Слухай Сергій ось ти їздиш на 3.0TFSI, то ти мені скажи як себе зарекомендував повний привід від AUDI?
Який я спам? Слухай Сергій ось ти їздиш на 3.0TFSI, то ти мені скажи як себе зарекомендував повний привід від AUDI?
тут принято немного рассказать о себе и заполнить профиль.
Очень странно, когда сходу, с пустого профиля, да еще со смешным ником, человек задает вопрос, какую ему машину купить за 60 килобаксов или за 75...
Видимо ТС сомневается, что 3,0ТДИ Квадро лучче 2,0 не квадро, коль спрашивает.)
Да ну вас усіх..! Хотів порадитися, а ви ..!
Ви просто станьте на моє місце і порадьте, який мотор краще взяти, а не писати якусь дурню!
Да ну вас усіх..! Хотів порадитися, а ви ..!
Ви просто станьте на моє місце і порадьте, який мотор краще взяти, а не писати якусь дурню!
Разве не очевидно, что чем больше тем лучше едет, и больше кушает? И что полный привод лучше переднего...
Одні друзі мені радять узяти 2.0 TDI - говорять, що цього двигуна достатньо з головою, інші говорять, що 3.0 TDI краще, бо повний привід, кращий двигун і бери щоб потім не жалкував. А тепер я хочу знати думку інших людей, які не знають мене, і просто б порадили авто!
Под спамом я имел ввиду, во-первых - странный ник для потенциального владельца А6 ценой как 1-комнатная квартира в Киеве; во-вторых - никаких данных о себе. Ну а по теме, Кватро появился у Ауда уже хрен знает сколько лет назад ( лень искать) и отшлифован до идеала. При езде летом по пробкам, если Вы в крупном городе, то разницы нет. А на трассе и зимой в любых условиях кватро и монопривод - это небо и земля.
это точно прикол)))
Зараз нік зміню, якщо вийде, бо всім так весело, що я не можу!
Зараз нік зміню, якщо вийде, бо всім так весело, що я не можу!
Представляю своего директора владельца новой А6 с таким ником Без обид, вырвалось... А может подросток прикалывается а взрослые дяди тут распинаются
Сергій ти вгадав - я ще вчуся в школі, але дуже обожнюю машини, а AUDI A6 2012 вибирає мій батько, і ніяк не може вибрати, тому я зі всіма раджуся, а потім розповідаю результат!