Audi TTS, так же известный как Audi Shelley, прошел гоночную трассу Thunderhill, длина которой 4.83 километра, меньше чем за 2.5 минуты. На трассе 15 поворотов. Максимальная скорость составила 190 км/ч. И все бы ничего, но автомобиль был без водителя!
test failed - ні маршрутки, ні фури, ні мотоцикліста, ані грачовозу на трасі не було
системи полегшення паркування - це саме те, де воно потрібно.
test failed - ні маршрутки, ні фури, ні мотоцикліста, ані грачовозу на трасі не було
системи полегшення паркування - це саме те, де воно потрібно.
Клаааас! 5 балів за відповідь,мдаааа...вона б і 10% траси не проїхала б )))))))
А какой мне смысл покупать машину, которая будет ездить без меня? Вариант "забыл дома машину, а она сама приедет вечером ко мне на работу" не предлагать.
А какой мне смысл покупать машину, которая будет ездить без меня? Вариант "забыл дома машину, а она сама приедет вечером ко мне на работу" не предлагать.
Автопилот. Приходиш, говориш "домой" и поехал, а сам спиш на заднем сиденье.
Будущее приближается.
Будущее приближается.
А как автомобиль отреагирует на "жезл" ГАИшника?
А от представьте что всеми а/м управляет компьютер хотя бы в пределах города, оптимизирует транспортные потоки, выбирает оптимальную скорость для каждой машины, маршрут, ряд движения. Это даст возможность избежать заторов, свести дтп до 0, уберечь нервы водителей.
а прошивка "шашечьки" будет?
А от представьте что всеми а/м управляет компьютер хотя бы в пределах города, оптимизирует транспортные потоки, выбирает оптимальную скорость для каждой машины, маршрут, ряд движения. Это даст возможность избежать заторов, свести дтп до 0, уберечь нервы водителей.
А комп этот на винде
если говорить о Киеве, то я лучше буду надеяться на комп на винде!!! Только обязательно чтобы все машины ездили только под компьютером, рули вообще с них поснимать
Гораздо интересней, чо будет с гаишником, если оно на тот жезл остановится
+1 хочу сам ездить
Будущее приближается.
авто не нарушает и его не останавливают даже понюхать
а чиновники на iOS?
авто не нарушает и его не останавливают даже понюхать
А вот фиг! "Здрастуйте, старший софт-прапорщик Петренко. Є підозра, що Ваш автомобіль обладнаний нелегальним софтом, пред'явіть бортовий комп'ютер для перевірки, будь-ласка... ооо.. то тут ПЗ з кряком? Який дозволяє перевищувати швидкість та проїжджати перехрестя на миготливий зелений, незважаючи на можливість гальмування? Пройдіть до патрульного авто для складання протоколу".
+100
Audi TTS, так же известный как Audi Shelley, прошел гоночную трассу Thunderhill, длина которой 4.83 километра, меньше чем за 2.5 минуты. На трассе 15 поворотов. Максимальная скорость составила 190 км/ч. И все бы ничего, но автомобиль был без водителя!
Весело будет когда эту фигню пустят в массы и та вся электроника заглючит
свести дтп до 0, уберечь нервы водителей.
Достатньо, щоб якийсь веселун на перехресті розвернув знак Stop на 90 градусів. Або замалював фарбою.
І як ця система буде вираховувати лося-пішохода, котрий стоячи спиною, раптово ломанеться на дорогу? Прямо перед машиною?
Або собаку/кота?
Відсутність розмітки зажене в ступор. Знаки в кущах також.
Що вона робитиме, якщо камера буде засліплена (скажімо світлом поїзда, котрий їхатиме паралельно до дороги)?
Як вона буде знати, що відбулося ДТП, якщо її хтось притре збоку (в крило скажімо)?
Як вона буде розрізняти покриття, на яке в'їжджає? (скажімо, гальмування на накатаному льоду перед світлофором)
Як вона буде розрізняти, що по на перехрестя має вилетіти, скажімо, пожежна машина? По віу-віу? Тоді їй доведеться зупинятися щоразу, як у когось спрацює сигналізація.
Вона, як не крути, не зможе передбачити купу речей, котрі здатна зрозуміти і спрогнозувати людина.
Одне точно - на мєнтів вона реагувати не буде. Бо тоді будь-хто зі смугастою палкою зможе на халяву тармазнути собі тачілу - доїхати додому