передаю привет дурачку на Пыжике- "ты правильно выбираешь тачки что бы убиться об них, в следущий раз лезь не под жип а под Камаз- надо совершенствоваться. И да твой фак после того как я тебя зажал в бровку мне было смешно лицезреть."
Скажи спасибо, что он во второй ряд сразу не поехал. Часто таких наблюдаю.
Лачч,будь обєктивним,Пиж міг тебе не помітити,так як ти перелаштувався с2гого ряду..Можна сюди залити і своє відео с суботнівськими дурнями?
Нажаль я забув вимкнути відеорег,і він постирав старі записи(Скажу коротенько Їхали на Т4,в будці бак води на 1000літрів,тобто загальна вага машини 2700,їдемо по дорозі від Дарницького моста до Привокзальної,на перехресті з Григоренка не працює світолофор,у нас знак головна дорога,їдемо 60км в 2гій смузі,так як перша повертає направо..Коли ми були в 50 метрах від перехрестя на нього виїжає лох на Логан,потім починає метушитись,його пасажирка йому показує на знаки,(світлофор не працює)він бьє по гальмам і зупиняється на нашій смузі..Зупинились без екстреного гальмування,проте бак з водою "поплив" и придавив упаковку пустих 5літрових бутлів..Поматюхались трохи)
Лачч,будь обєктивним,Пиж міг тебе не помітити,так як ти перелаштувався с2гого ряду..Можна сюди залити і своє відео с суботнівськими дурнями?
Я не на Октаве на Санг Йонге Актион это корейское говно дура такая здоровая с кунгом в придачу -не заметить надо постараться, плюс я на удивление таки ехал с включенным поворотником так как видел как этот даун несёться и думал что он возможно вылетит не тормозя. Выкладывай видео
он тебя не видел в той полосе когда выезжал, потому что ты перестраивался из левой полосы через полосу в правую крайнюю. поэтову считаю виноваты оба, потому как не убедились в безопасности маневра.
Я не на Октаве на Санг Йонге Актион это корейское говно дура такая здоровая с кунгом в придачу -не заметить надо постараться, плюс я на удивление таки ехал с включенным поворотником так как видел как этот даун несёться и думал что он возможно вылетит не тормозя. Выкладывай видео
Відео не буде,читай вище...Дурнів,котрі вилітають в 1 ряди вистачає..Мене так 1 таксист підрізав,притому ,що я побачив,що він виїжає з дворів,перелаштувався в2смугу(на Тростянецькій),а він навіть не намагався виїхати в1,зразу в2гу,я його прижав,відкрив вікно-а він мені-"Ти чьо гониш,3ья полоса свободна же,мог обьехать"..і це мужик років з 50...
он тебя не видел в той полосе когда выезжал, потому что ты перестраивался из левой полосы через полосу в правую крайнюю. поэтову считаю виноваты оба, потому как не убедились в безопасности маневра.
Я ехал со включенным ближним, с противотуманками, мигающим поворотнике на ссука не маленьком пикапе с кунгом , мне едрён батон может ещё флаг пиратский на крышу повесить, повесить люстру аварийную(жёлтого света), и сирену воздушной тревоги при манёврах включать?! Что за бред?!
Я ехал со включенным ближним, с противотуманками, мигающим поворотнике на ссука не маленьком пикапе с кунгом , мне едрён батон может ещё флаг пиратский на крышу повесить, повесить люстру аварийную(жёлтого света), и сирену воздушной тревоги при манёврах включать?! Что за бред?!
Все правильно пишуть,що не помітив тебе,тому що дивився в1полосу,в яку ти перелаштувався вже аж коли?..
Все правильно пишуть,що не помітив тебе,тому що дивився в1полосу,в яку ти перелаштувався вже аж коли?..
Вы чё подурели?! как можно смотреть исключительно на первую полосу? когда выезжаешь на главную со второстепенной ты всем уступаешь!Меня нереально было не заметить.
конечно это дает преемущество при перестроении осбенно это
Я ехал со включенным ближним, с противотуманками, мигающим поворотнике на ссука не маленьком пикапе с кунгом
я никого не оправдую и не пытаюсь залошить но моЁ ИМХО оба не убедились в безопасности манева
Вы чё подурели?! как можно смотреть исключительно на первую полосу? когда выезжаешь на главную со второстепенной ты всем уступаешь!Меня нереально было не заметить.
Ну уяви ситуацію,я їду наприклад по Столичному шоссе в крайній лівій,ти виїжаєш з ЖД шоссе,всі смуги вільні,тільки я в крайній їду?ти будеш чекати поки я проїду?ні -ти почнеш виїзжати,а вдруг мені моча в голову вдарить,і захочу перелаштуватись в 1 смугу,а там ти ? Так і тут,ти їдеш в центр смузі,водій побачив ,що 1 вільна,і почав виїжати...
Пожалів би ти свою дружину, їй ж реально страшно.
Может кто-то ещё хочет написать что меня не заметили?
тяжело в учении, легко в бою. Предлагаешь мне на метро ездить или что?
плюс я на удивление таки ехал с включенным поворотником так как видел как этот даун несёться и думал что он возможно вылетит не тормозя.
Ти завчасно перед маневром ввімкнув поворотник?
тяжело в учении, легко в бою. Предлагаешь мне на метро ездить или что?
ти вже хочеш сам собі побажати з огляду на те що тебе поки що ніхто не назвав Любителем Оформлювати Шашки ? Ні не побажаю, просто шкода що дружина хвилюється, це потім може дати еффект на якість борщу
P.S. в тему: от їхав би ти як "Moonlight sonata" все було б набагато спокійніше
Может кто-то ещё хочет написать что меня не заметили?
Лаччет,тобі важко щось довести?те,що тебе помітну здалеку в мене сумнівів немає)проте як можна спрогнозувати,що ти захочеш перелаштуватись з центр полоси в праву,коли звідти виїжає машина-теж незнаю)
плюс я на удивление таки ехал с включенным поворотником так как видел как этот даун несёться и думал что он возможно вылетит не тормозя.
Ти завчасно перед маневром ввімкнув поворотник?
Ну что же ты такой нудный?! написал же вкючил.
проте як можна спрогнозувати,що ти захочеш перелаштуватись з центр полоси в праву,
Это элементарно-надо смотреть на повороты
Та хватить лошить ТС ) Цій клятий піжик навіть не намагався загальмувати . Вы тоже, когда выезжаете на главную, сначала едете а потом смотрите? Лично я притормаживаю перед выездом на главную, как раз из-за таки Лачеттиков )) Меня " в детстве" очень хорошо научили.