пішли вчора здавати мій звіт ФОП в податкову - категорично не прийняли. сказали тепер тільки в електронному вигляді. тому пиляйте за ключами. де ви їх на новорічно-різдвяні свята візьмете ваша проблема. але як компроміс звіт можна здати до 9.01. ппц. того фопу там в звіті одна маленька цифра і то чисто формально бо 2-га група...
і як вони збираються декларації зі всього населення брати - теж всіх на ключі по 50грн нагинати і до інтернету долучати? півтора мільярда тільки за ключі щороку нічого в них не склеїться?
пішли вчора здавати мій звіт ФОП в податкову - категорично не прийняли. сказали тепер тільки в електронному вигляді. тому пиляйте за ключами. де ви їх на новорічно-різдвяні свята візьмете ваша проблема. але як компроміс звіт можна здати до 9.01. ппц. того фопу там в звіті одна маленька цифра і то чисто формально бо 2-га група...
і як вони збираються декларації зі всього населення брати - теж всіх на ключі по 50грн нагинати і до інтернету долучати? півтора мільярда тільки за ключі щороку нічого в них не склеїться?
С датами ничего не напутали? Вроде ж как 40 дней после отчетного периода?
це для юридичних. для фопів вроді завжди було до 5-го числа наступного місяця.
Можна озвучити назву податкової? Київ (район), регіони? P.S. До керівника підходити пробували?
це для юридичних. для фопів вроді завжди було до 5-го числа наступного місяця.
З моменту вступу в дію Податкового кодексу (1 січня 2012 року) - 40 днів після закінчення звітного кварталу. Для всіх.
Ключи можно сгенерить самому и потом один из них отнести в налоговую. Даже не обязательно свою. Инфа и софт есть тут - http://cskidd.gov.ua/ Никакие 50 грн платить не надо. И отчет сдается в течении 40 дней все-таки
так то є так, ключи уже давно бесплатно можно сделать пол года как минимум
вопрос в том, что налоговая ОБЯЗАНА принимать отчеты и в бумажной форме а бухи у нас в большинстве своем довольно безграмотные в части отстаивания своих прав либо просто не хотят ругаться с налоговиками
Мне даже сегодня позвонили из налоговой и предупредили что не будут принимать на бумаге.
А в каких это налоговых (район) такое счастье?
Днепровская
вопрос в том, что налоговая ОБЯЗАНА принимать отчеты и в бумажной форме
1ДФ в окошках уже пару лет как не принимали, после разборок с замначальника сдавал инспекторам в соответствующий отдел. За 3-й квартал 2012 почему-то уже приняли в общем окошке. Соломенская ДПИ.
і як вони збираються декларації зі всього населення брати - теж всіх на ключі по 50грн нагинати і до інтернету долучати?
Отмазки, стандартный набор при требовании перейти на электронную отчетность: -я не умею обращаться с компьютером -я не знаю, что такое "интернет" -я по религиозным убеждениям не могу подписываться электронной подписью -я еле закончил школу, темный, тупой и вообще больной на голову - вы шо, не видите? ...ну и т.д. в этом же духе. До сих пор проходило
вопрос в том, что налоговая ОБЯЗАНА принимать отчеты и в бумажной форме
1ДФ в окошках уже пару лет как не принимали, после разборок с замначальника сдавал инспекторам в соответствующий отдел. За 3-й квартал 2012 почему-то уже приняли в общем окошке. Соломенская ДПИ.
родная я как прочитал "замначальника" - подумал о ней в окошках перестали принимать года 1,5 назад... принимали только пустышки тоже имел с ним разговор "за жизнь" о том как будет хорошо, если отчитываться по электронке... квартала 2 после этого еще возил на бумаге, а потом сдался... и вы знаете - в кои то веки налоговик оказался прав... электронный отчет таки рулит
но дело ведь в том, что платнык податку маэ право звитувати в той форме, в которой ему удобно, а его этого права незаконно лишают
маэ право звитувати в той форме, в которой ему удобно, а его этого права незаконно лишают
так отож... если им в нос тыкать нарушение законов и жалобы в прокуратуру на халатность и превышение полномочий - как-то легче с правами налогоплательщика примиряются
З моменту вступу в дію Податкового кодексу (1 січня 2012 року) - 40 днів після закінчення звітного кварталу. Для всіх.
ну може й так. швидше всього мій бухгалтер по старинці досі здає. а може таки 09.02 дату мала на увазі. треба спитати. це не критично для суті питання - ключ таки виробляти треба. і тільки для того щоб раз в квартал послати в податкову цифру яка тій податковій нафіг не потрібна.
Меня попробовали нагнуть в 3-ем квартале прошлого года. Мол примут только в электронном виде. На мой спокойный вопрос, имею ли я право сдать бумажный вариант отчета -- злой ответ "ДА"
Для получения электронной подписи и начала работы по электронным каналам надо потратить больше времени, нежели 4 раза в год прийти в налоговую и сдать свой отчет.
Если что, налоговая Деснянского района.
ну може й так. швидше всього мій бухгалтер по старинці досі здає. а може таки 09.02 дату мала на увазі. треба спитати. це не критично для суті питання - ключ таки виробляти треба. і тільки для того щоб раз в квартал послати в податкову цифру яка тій податковій нафіг не потрібна.
Та ні, таки ключ виробляти не треба.
9.3. Податкова декларація подається за вибором платника податків, якщо інше не передбачено цим Кодексом, в один із таких способів: { Абзац перший пункту 49.3 статті 49 із змінами, внесеними згідно із Законом N 3609-VI від 07.07.2011 }
а) особисто платником податків або уповноваженою на це особою;
б) надсилається поштою з повідомленням про вручення та з описом вкладення;
в) засобами електронного зв'язку в електронній формі з дотриманням умови щодо реєстрації електронного підпису підзвітних осіб у порядку, визначеному законодавством.
Ну а на всі розповіді про обов'язковість електронної форми крім вищенаведеної статті відповідаю цитатою з "Собачого серця" -
"Я, как заведующий, хочу предложить Вам купить несколько журналов в помощь голодающим детям Германии. По полтиннику штука." Профессор Преображенский: "- Не хочу". Заведующая: "Вы не сочувствуете детям Германии?" Профессор: "Сочувствую" Заведующая: "Жалеете полтинник?" Профессор: "Нет" "Так почему же не купите?" - "Не хочу"
Печерська податкова, поки що проходило.
та ну тих кровосісь ще витрачати свій час і нерви щоб за якусь фігню бодатись з ними. з ними і так є за що бодатись за набагато серйозніше ніж за право папірець занести. бухгалтер каже приймати відмовились в категоричній формі - типу в них таке цу з нового року і всі йдуть нафіг. що вони даремно всю україну бордами обклеїли про "економ конверти"? зараз звіт їм поштою вислали але часу на пошті потратили більше ніж тратили в податковій при здачі. простіше ключ зробити і забити і так тих ключів вже кілька.
та ну тих кровосісь ще витрачати свій час і нерви щоб за якусь фігню бодатись з ними. з ними і так є за що бодатись за набагато серйозніше ніж за право папірець занести. бухгалтер каже приймати відмовились в категоричній формі - типу в них таке цу з нового року і всі йдуть нафіг. що вони даремно всю україну бордами обклеїли про "економ конверти"? зараз звіт їм поштою вислали але часу на пошті потратили більше ніж тратили в податковій при здачі. простіше ключ зробити і забити і так тих ключів вже кілька.
Та звісно, ну тих кровосісь ще витрачати свій час і нерви щоб за якусь фігню бодатись з ними. Додаток 5 ввели, та ну їх. Реєстри податкових - та ну їх. Реєстрацію податкових через нет - та ну їх. Номери УКЗЕД - та ну їх. Зараз ще номер та дату ВМД введуть - та що тут бодатись. Отак і живемо - УДАЛЕНО.
Та звісно, ну тих кровосісь ще витрачати свій час і нерви щоб за якусь фігню бодатись з ними. Додаток 5 ввели, та ну їх. Реєстри податкових - та ну їх. Реєстрацію податкових через нет - та ну їх. Номери УКЗЕД - та ну їх. Зараз ще номер та дату ВМД введуть - та що тут бодатись. Отак і живемо - УДАЛЕНО.
поправка, их уже ввели не родили еще только форму новую и то имхуется мне дело не в форме - нарисовать ее минут 30, не больше, сейчас перекраивают программу ДПС, если правильно прописать все - им вообще ничего проверять не надо будет
та що тут бодатись. Отак і живемо - УДАЛЕНО.
назвіть хоч один спосіб як боданням можна вплинути на виправлення ситуації. наприклад відмінити реєстрацію податкових. варіант "всю систему поміняти" приймається але найближчим часом реальніше інопланетян покликати.