а справжнісіньке звалище Він і так був захаращений (ну, ти бачив ), а тепер там всі нутрощі твого авто лежать - жах Я вчора пізно ввечері ставив машину (стомився дико, на Волинь їздив), зачепився за твій бампер і мало не впав Ну, я вже не знаю...
Бампер - он же ж не ноги, переломы на нем не зарастают... А вааще - готов взять на себя обязательства заполнить пивом эквивалентное занятому внутреностями моей машинки пространство ! Как тебе такая альтернатива ? Выпьешь столько ? И спотыкаться, отпять таки, перестанешь !
... расскажи общественности как оно там моя машинка себя чувствует, и как оно тама погодка во Львове, не красят мне ее по-сырому ? И будешь отдавать внутренности на сборку - напомни мастеру, плиз, шоб на княпочку - датчик положения ручника поглазел, она там где-то глючит и лампочка ручника горит постоянно, а то он салон поставит на место, и мне туджа будет оченно сложно добраться... ... а предложение с пивом - оно не сильно и шутка. Так что ты эта... приглашай тут всех вазовцев в автопробег на Львов, шоб тебе его выпить помогли... Потому как я вот уже, господа, считайте, что настоящим - приглашаю !
... на пару дней утроим количество автоюашников во Львове (или таки удвоим, Ростислав, ты там как - провел с новичком выгулькнувшим воспитательную работу ?) И вообще, Росислав, готовься, разминайся портвейном вечерами !
Знач так, після царапини на всю задницю аж зі зміщенням балки, смертю лівого амо і складки на даху, Drunkard вирішив, що нова задниця - це краще, ніж стара, і вирішив ставити: а) нову бочину ліву, б) нову бочину праву, в) нову панель задка, г) нову кришку багажника. Лонжерони вдалось врятувати, вивести з коми, правда правий переніс конкретну імплантацію чужеродного металу. Костоправи зробили свою роботу, може не ідеально, але зробили. Це я маю на увазі механіків на СТО "Галич-Авто". Тепер машина передана в ювелірні руки Drunkard-ового тезки, майстра Ігора, і вчора вона нагадувала хворого віспою. Це все тому, що нові деталі, вони не ідеально рівні, а теж мають усілякі вм`ятини, які доводиться вправляти з допомогою різних хитрих приспособ. А ще майстер Ігор грозиться поставити зубилці банки, щоб вона не кашляла, напевно. Вот. Але всі поверхні вже виведені, залишився тільки дах, над яким Ігор, власне, вчора і почав трудитись. Так що все близиться до свого щасливого завершення. Погодка у Львові доволі спекотна, світить сонце і ми рятуємось кондиціонером. Але як би там не було, а фарбує Ігор в боксі, а не на дворі, ти ж сам бачив. сушить шпеціяльними лампами.
Присоединяйтесь, господа, присоединяйтесь. По пробегу - на текущий момент планируется 21-е - 23-е июня. По живой силе: ваш покорный слуга, и Mangoost (кстати, уже в который раз переносящий дату поездки под меня, спасибо, Дмитрий). По технике: туда - одно авто, обратно, надеюсь, два (вот только колонной - не поедем ни за какие коврижки ). По пиву - см. вышесказаное. Присоединяйтесь, а то Ростислав столько пива, сколько я ему должен, выпить не сможет, и ему в это деле явно нужны помощники. Упс, Росислав, а куда Игорь банки ставить собирается ? Опять на крышу ?