Друзі! Прошу допомоги у виборі наступного авто. Помаленько підшукую авто. Спочатку думав про нову Октавію А-7 чи СуперБ за 20 з копійками тис. Але перекглянув бюджет і зупинився на наступних параметрах вибору:
Седани від 2009 р.в. Opel Vectra Skoda SuperB Honda Acord Ford Mondeo Hyundai Sonata Kia Magentis Mazda 6 Toyota Avensis
Седани С-класу від 2010 р.в. Skoda A5 Lancer X Ford Focus Mazda 3 Honda Civic Toyota Corolla Renault Fluence (быля 15 тис. дол.)
Паркетники від 2009 р.в. Hyundai Tucson (дизель) Nissan X-Trail Nissan Qashkai Mitsubishi OutlanderXL Toyota Rav4 Skoda Yeti Kia Sportage Hyundai ix35 Peugeot 3008
Пробіги невеликі. В рік біля 10 тис. км плануються. Авто на років 4-5 планую взяти. В родині двоє дітей (9 і 2 роки). Калясок возити не треба. Більше схиляюся до седанів, але паркетник в звязку із зимою і парковками на тротуарах теж актуальні. Лідери вибору поки: 1. Пассат Б6 2. Октавія А5 з двигуном 1,8 3. Туксон на дизелі (кажуть можна 5 літрів пального на сотню вкластися).
але паркетник в звязку із зимою і парковками на тротуарах теж актуальні.
Вот сам себе и ответил. Еще посмотри на Санта-Фэ, Витары. Вообще в этот бюджет влезет и машина посерьёзнее. Тот-же СЭЙФ. Если устроит пикап, то в эти деньги можно найти и ХайЛюкса или Л200 в отличном состоянии.
Мицыки и их производные (тот-же Хувер) я-бы не брал Слишком много наворотов по электричеству.
Насчет после 2009-го... Металл стал сильно тонкий. Я-бы смотрел до 2007-го. Попадаются с пробегами до 100тык при цене около 10-ки.
Надо находить машину и ехать смотреть. Желательно с кем-то с большим опытом вождения разных авто. А сердце подскажет твоя она или нет. А более опытный товарищ подскажет насколько проблемная машина.
1.Хочу авто саме від 2009/10 року. Навіть 2011. Це головна умова дружини. Любить вона усе поновіше. Надіюся мене це не буде стосуватися найближчим часом. Бо мій рік випуску теж усе старіший з кожним роком. 2. Л200 і інші джипи не потрібні. На природу рідко вибираємося, я не рибалка, по грязям не їжджу. В основному по нашим автодорівським дорогам міського і міжміського значення. І в дворах паркуюся деколи, то буває, що місця малувато в жилих мікрорайонах. 3. Прошу водичку не лити і конкретно радити з вищевказаного списку. Додавати до нього думаю вистачить.
1.Хочу авто саме від 2009/10 року. Навіть 2011. Це головна умова дружини. Любить вона усе поновіше. Надіюся мене це не буде стосуватися найближчим часом. Бо мій рік випуску теж усе старіший з кожним роком. 2. Л200 і інші джипи не потрібні. На природу рідко вибираємося, я не рибалка, по грязям не їжджу. В основному по нашим автодорівським дорогам міського і міжміського значення. І в дворах паркуюся деколи, то буває, що місця малувато в жилих мікрорайонах. 3. Прошу водичку не лити і конкретно радити з вищевказаного списку. Додавати до нього думаю вистачить.
Плюсую за октавию и авенсис. А там смотри что тебе больше понравится.
авенсic подобается й ззовнi й по комплектацiям, ае проходиш мимо, бачиш клiренс й серце кровью обливается, всетаки дивився б чи шкоду чи В6 2010го року випуску на дизелi, чи суперБ, паркетники нажаль, за таку сумму або лохматих рокiв, або бензин пьють безбожно
авенсic подобается й ззовнi й по комплектацiям, ае проходиш мимо, бачиш клiренс й серце кровью обливается, всетаки дивився б чи шкоду чи В6 2010го року випуску на дизелi, чи суперБ, паркетники нажаль, за таку сумму або лохматих рокiв, або бензин пьють безбожно
да паркетник будет явно дороже в обслуживании. Суперб и б6 тоже мне нравятся. Но по городу ездить на 5 метровой машине не прикольно с нашими то убогими парковками, + на бездорожье с длинной колесной базой болье шансов ободрать пороги.
. Но по городу ездить на 5 метровой машине не прикольно с нашими то убогими парковками
ну в нашем маленьком городке эта проблема еще пока так остро не стоит
1.Хочу авто саме від 2009/10 року. Навіть 2011. Це головна умова дружини. Любить вона усе поновіше.
может пусть жена выбирает авто, а ты пока посуду помоешь, в квартире поубираешь?
1.Хочу авто саме від 2009/10 року. Навіть 2011. Це головна умова дружини. Любить вона усе поновіше.
может пусть жена выбирает авто, а ты пока посуду помоешь, в квартире поубираешь?
Дякую за пораду, але якби дружина все вирішувала у житті, то я б не був із вами на форумі і не чекав кваліфікованої поради. Остаточне рішення усе ж прийматиму сам. Якщо буде пропозиція Мерса Е-класу/Ауді А6, А4 в моєму бюджеті готовий розглянути і старіший рік
Дякую, земляк. Я теж мислю подібними категоріями.
3. Туксон на дизелі (кажуть можна 5 літрів пального на сотню вкластися).
не верь. это если с горки и по ветру. но в любом случае экономичнее бензинки) с твоими пробегами можно смотреть паркетник. но нужен ли он тебе? бери пассат если нра и не парся.
ОК. А який реальний розхід на Туксоні дизельному і бензиновому, а також 2 і 4 ведучими колесами. Пассат в 17 тис. доларів 2009 рік впишуся? Пассат ТДІ навряд чи незъїжджений попадеться, тому брати ТСІ?
ОК. А який реальний розхід на Туксоні дизельному і бензиновому, а також 2 і 4 ведучими колесами. Пассат в 17 тис. доларів 2009 рік впишуся? Пассат ТДІ навряд чи незъїжджений попадеться, тому брати ТСІ?
За 17 скорее даже ФСИ будет, че-то мне имхуется
дизел по городу около ведра на сотню. вне города от 7 литров. смотря как ехать. мой бензан на автомате при "полном" приводе в городе 11-13 литров, что при обьеме бака в 55 литров очень злит на дальняках. в суровые снега можно и 15-17 спалить. по межгороду меньше 9-ти не было.
тушкан очень практичен и надежен, но далеко не самый комфортный и красивый. для города из паркетников нужно смотреть на "городских" типа Ix35 или джук от ниссана.
да и ПП для города, наверное, не надо. это кроме большего рассхода горючки еще и деньги за его обслуживание и ремонт. лучше автомат.
вiдкриваеш *авториа* й дивишся, будем знати середню цiну, потiм йдеш з самого ранечку в четвер чи недiлю на базар й будеш знати цiни на *здесь и сейчас*
Mitsubishi OutlanderXL
езжу на аппарате 2010 года много плюсов типа багажник, клиренс, напичканость электроникой и всякими финтифлюшками из небольших минусов: - жестковата (по сравнению с хюндай сонатой), но не такая жесткая как 1й аут - расход порядка 11литров что по трассе что по городу(заявленый в паспорте по трассе 8,8 ) - толщина краски на митсубиши(всех после 2005гв!) - легко посадить царапину. мерял своим толщиномером краски - не более 80ти микрон(у тестя на 1-м ауте тоже самое). на вагонах вроде получше, но там другая ценовая политика
А чого на Ц макс не дивишся якщо вже в переліку є фокус? Тим більше вони в ціні норм падають порівняно з конкурентами(я про мінівени типу ц макса) у твому бюджеті мона взяти норм варіант з них,ну і сценік,там і кліренс норм відносно.З паркетників я б брав тільки дизель і монопривід під твої вимоги,бензинові задовбаєшся заправляти як на мене,а з дизеля і норм роки там крім тушкана нічого і не влізе з переліку.
после вчерашнего дождика и луж, думаю что клиренс лишним не будет. а с пробегами в десятку в год на горючку нех и думать. дизель может стать дороже. посчитай окупаемость, так как дизеля дороже.
в ноябре прошлого года купил passat variant b6 2.0tdi из германии (друг организовал всю покупку), он мне обошелся в $20250 (по VIN-у 2010 год, по техпаспорту 2009)
проехал на нем более 12 тыс. км., пока более чем доволен.