Внаслідок поповнення у сім"ї вирішив поміняти фюж на щось більше,не те щоб дуже тісно але і не дуже комфортно,бюджет біля 20 т у.о +- 1 т.оптимально на мої потреби влізе С макс в базі,але мотор там не дуже подобається і економністю і тягою,влазять і хетчі С класу типу С4 чи І30,от тільки чи відчую я якусь суттєву різницю по збільшенню обєму?Можна і дизель(навіть і краще)З комфорту обовязковий тільки кондей та АБС Порадьте на що глянути по салонах прицільно щоб зекономити час,з часом трохи напряг,обходити всі салони і тестити нема часу.
Mookker 29.07.2013 13:23 пишет: А фокус маленький сильно?
Фокус подобається,але у мій бюджет влізе тільки база з старим мотором 1,6 85 коників)) чи є смисл брати його за такі гроші?Та і багажник навіть менший ніж у фюжика.
Mookker 29.07.2013 13:23 пишет: А фокус маленький сильно?
Фокус подобається,але у мій бюджет влізе тільки база з старим мотором 1,6 85 коників)) чи є смисл брати його за такі гроші?Та і багажник навіть менший ніж у фюжика.
agent avtovaza 008 29.07.2013 13:21 пишет: влазять і хетчі С класу типу С4 чи І30,от тільки чи відчую я якусь суттєву різницю по збільшенню обєму?
Это же субъективное ощущение. Во всяком случае и30 стоит посмотреть - слон в нем просторный, насколько окажется больше после фьюжена - трудно сказать. Кстати, в озученную сумму и универсал влезет с запасом.
А поглянь на Citroen С3 Picasso дизельний Теж пересів на такого ж після Фюжина, але мене 1.4 бензин. Вибирав між Хюндаєм і30 та Фокусом - але обидва поступаються Сітроену за розмірами салону.
Почикати не проблема,але шось з вигляду не дуже дивиться,і там вроді 7 мість? Смислу не бачу такий вагончик брати,мотори чахленькі імхо як для такого здорового авто,по суті це ж той самий логан МЦВ в новому кузові,якщо з дачії то вже краще дастер з моноприводом переднім на дизелі взяти з тим самим мотором.
juiT 29.07.2013 13:25 пишет: Из нового? Рено Сценик.
База попереднього покоління моделі впритик в бюджет влізе,десь 21 з гаком штука плюс доплата за колір,дофіга як за стару модель вийде в старому кузові і з старим мотором,однак глянути можна.
Ambient 29.07.2013 13:57 пишет: А поглянь на Citroen С3 Picasso дизельний Теж пересів на такого ж після Фюжина, але мене 1.4 бензин. Вибирав між Хюндаєм і30 та Фокусом - але обидва поступаються Сітроену за розмірами салону.
ти нічого не плутаєш? Може мова йде про пікасо С4? по габаритах та базі С3 Picasso Б клас.
Хм при такій скидці в 15 т мона дивитись спок на 1,0 EcoBoost (100 к.с.) ,шкода що скидки нема на С макс((( а на фокус в універсалі теж є акція? А то щось не ясно по їхньому сайту.Дякую за інфу.Буду дзвонити у салон.