власне, відео: http://youtu.be/tgeR8_uL3M8 Порушник накивав п'ятами Мої пошкодження - затертий бампер (поліровкою не обійтись)... Якби, сцуко залишився, вибачився... ну тоді б на поліровку взяв пару сотень та й відпустив би а так визвав (приїхали швидко) - дуже хочеться щоби падлюці це ікнулось До речі, може сам би й поїхав, але свідки настоювали визивати - таких покидьків треба наказувати --- марку машини може хтось підкаже - а то ці пиріжки всі для мене однакові
мої очі бачать певний номер (напишу пізніше, аби не збивати), але якщо хто може з того відео точно сказати, буду вельми вдячний --- Декілька раз переглянувши відео, здається, якби воно зупинилося, не вивертаючи руля й тікаючи, то й не чіпанув би ==== Ютуб, звісно пережав оригінал на мей.ру 28М
козлина, блин. сочувствую.
Fiat Doblo
Fiat Doblo кажись. А че номеров совсем не видно на оригинальном видео?
номер подсвечивает только в районе АА, а дальше мрак... сочувствую((
Fiat Doblo кажись.
дякую - глянув картинки в інеті - ви з Борею, схоже, праві
А че номеров совсем не видно на оригинальном видео?
я маю деякі припущення... такий собі реєстратор в темноті (К2000) --- 2junior:
козлина, блин. сочувствую.
отож - такий стоячу машину вщент розвалить і втече
а что там смотреть, Добло понятное дело, еще из старых поколений, грузовой, поэтому вполне вероятно что машина рабочая, интернет магазина типа Розетки. Водители там соответствующие
Хоть бы цифру какую запомнил... Лично я даже на стандартном плеере разглядел AA IO мож кто с редакторами работает, там высветлить нужно, когда фиат только начинает отдаляться.
Вот дятел Интересно, по его мнению, машина впереди него просто так стояла...
Хоть бы цифру какую запомнил...
так в мене й думки не було, що він тікатиме
мож кто с редакторами работает, там высветлить нужно, когда фиат только начинает отдаляться.
от і я гадаю - хто знається на таких речах, може й роздивиться
Вот дятел Интересно, по его мнению, машина впереди него просто так стояла...
так недарма ж це в ПДР закріпили навесні - йому ж, ідіоту, не видно мабуть було
похоже на АА5861
похоже на АА5861
3 цифри з моїми догадками збіглись!
АА5396РО (или РВ)
ну вот смотри сам
АА5961 - красные точно, а дальше на собственное усмотрение..
вижу варианты
АА5861 АА5951 АА5957
ну вот смотри сам
АА5961 - красные точно, а дальше на собственное усмотрение..