Шановна громада, доброго дня! Потрібна Ваша допомога. Вибираю особисто для себе седан.
Спочатку фаворитом була Mazda 6 (2013) АТ 2.5, в максимальній комплектації, але після тест драйву зрозумів, що крім зовнішності там і вибирати немає чого, особливо це стосується комфорту салону (не ображайтесь власники Мazd, це моя особиста думка і вона може відрізнятися від Вашої).
Після тест драйву Mazda 6, в салоні на Петрівці, пішов собі далі засмучений по Московському проспекту до салону VW на тест драйв Passat 1.8 TSI DSG, але по дорозі вирішив зайти в салон Toyota подивитися на Camry (відразу скажу, що ніколи не являвся шанувальником дизайну даної марки авто)… І що Ви думаєте, протестувавши 2.5 6AT Prestige, я просто був вражений комфортом салону, м’якістю ходової. Хм. І це все при жахливому дизайні, як екстер'єру так і інтер’єру (знову ж таки, це особиста думка, вона може відрізнятися від думки власників Toyota Camry, не ображайтесь). Далі був протестований Passat 1.8 TSI DSG, гарне передбачуване авто, комфортне. Але для мене одна проблема, як сказав мені один наш камрад з мишкою на аватарці, машина зовсім без емоцій, взагалі. А «СС» по прайсу не проходить.
От думаю я тепер, що вибрати: 1)Toyota Camry 2.5 6AT Lux 2)Passat PremiumPlus 1.8 TSI DSG 3)Honda Accord 2.4 АТ
Бюджет – 380.000,00 гривень. Дизель – напевно не потрібен, адже більше 10-12 тисяч км на рік в мене не вийде. Корейців не розглядаю в принципі, напевно стереотип , але не хочу.
P.S. дорікати мені, що дуже часто створюю теми про вибір авто не потрібно, адже я вибирав всього 2 універсали: 1й для тестя, дякуючи цьому форуму придбана Ауді А4 оллроуд. 2й для кума, дякуючи автоюа , придбаний дизельний Соренто.
Дякую Вам всім!
якщо на першому місці комфорт салону та мякість ходової, то для повної картини варто протестувати теану
В Авторевю решили, что Пассат по подвеске более комфортный, чем Камри. Я - конечно, за Пассат!
можно еще аккорд посмотреть
А куда Туарег делся?
В Авторевю решили, что Пассат по подвеске более комфортный, чем Камри. Я - конечно, за Пассат!
Вот брехуны в Камри уснуть можно, а в Пассате нет и этим все сказано. Кстати очередной срач будет так как и Камри и Пассат уже сводили тут и не раз. Душой я за Пассат конечно по объективным причинам, но по субъективным я за Камри. Если коротко у Пассата лучше почти все за исключением мотора и коробки, а в Камри все хуже чем у Пассата но лучше мотор и коробка во сто крат надежнее, а это главное. Да и не стоит забывать, что Пассат это Д класс, а Камри Е
Аккорд, я любив все своє життя, поки не вийшли останні двімоделі... Крім того, від нового Аккорду відштовхнуло - 5AT
Аккорд да можно но его скорее всего нужно сравнивать опять же с Пассатом но не с Камри, хотя формально можно и с ней. Если Аккорд и Камри то конечно Аккорд, после его тест драйва как-то долго не хотелось выходить из салона. Аккорд слегка мрачноват внешне, но внутри все очееень гуд по сравнению с прежними Аккордами.
Ну за 380 000 можно взять базовый СС 1.8Т на ДСГ.
А куда Туарег делся?
Життєві обставини, самому шкода (Як це б дико не звучало, але мені на роботі сказали, що моє авто не відповідає рівню зайнятої посади…) Туарег придбав один із наших камрадів.
машина зовсім без емоцій, взагалі.
а кемри значит с эмоциями?
Пассата лучше почти все за исключением мотора и коробки, а в Камри все хуже чем у Пассата но лучше мотор и коробка во сто крат надежнее, а это главное.
далеко не всем нужно что бы авто до правнуков сохранилось!
по динамике-расходу однозначно лучше пассат
по теме - я бы рассмотрел мерс С-шку в бюджет должен влезть.......ну а комфорт по марке все сказано
(Як це б дико не звучало, але мені на роботі сказали, що моє авто не відповідає рівню зайнятої посади…)
гос-чиновник что ли?
Я - конечно, за Пассат!
Я, після Туарега також думав про Пассат, але не відчув того комфорту, що в Камрі. В Камрі, як шейх
машина зовсім без емоцій, взагалі.
а кемри значит с эмоциями?
Пассата лучше почти все за исключением мотора и коробки, а в Камри все хуже чем у Пассата но лучше мотор и коробка во сто крат надежнее, а это главное.
далеко не всем нужно что бы авто до правнуков сохранилось!
по динамике-расходу однозначно лучше пассат
по теме - я бы рассмотрел мерс С-шку в бюджет должен влезть.......ну а комфорт по марке все сказано
Вот кстати за Мерсюка я тоже за, можно посмотреть и плевать, что будет комплектуха бубен.
(Як це б дико не звучало, але мені на роботі сказали, що моє авто не відповідає рівню зайнятої посади…)
гос-чиновник что ли?
ні. працюю на швейцарську компанію.
Вот кстати за Мерсюка я тоже за, можно посмотреть и плевать, что будет комплектуха бубен.
кстати нет, там база очень богатая.....а за 380 можно автомат взять+какие-то плюшки добавить
якщо на першому місці комфорт салону та мякість ходової, то для повної картини варто протестувати теану
о, я навіть про це авто і не думав. дякую
А куда Туарег делся?
Життєві обставини, самому шкода (Як це б дико не звучало, але мені на роботі сказали, що моє авто не відповідає рівню зайнятої посади…) Туарег придбав один із наших камрадів.
Если конечно гос.чиновник так они ща этого не бояться власть разрешает Я когда в конторе ездил на Логане, а это было не так давно, там с меня орали и обзывали корейкой из фильма, сейчас на Крузаке, а коллеги некоторые на Ренчиках, так теперь говорят нищеброд
А куда Туарег делся?
Тогда бери ЦЦ и не парься.
Вот брехуны в Камри уснуть можно, а в Пассате нет и этим все сказано.
100%, також це відчув
Кстати очередной срач будет так как и Камри и Пассат уже сводили тут и не раз.