все заморожено до середини квітня, ревізія, але і далі хз, коли фонд гарантування сподобиться виплатити бабло, ну і мало лі - вдруг війна і все таке, які вже там вклади тоді. Чи зацікавить тимчасову адміністрацію поважна причина (операція), щоб повернути бабло в перших рядах? поки що вона не спілкується з вкладниками зовсім може, є якісь варіанти, не знаєте?
Графік прийому громадян Тимчасовим Адміністратором
— З 19 березня 2014 р. починається прийом громадян Тимчасовим Адміністратором, якій діє в Форум Банку. Час прийому: 19:00-21:00 з понеділка по п'ятницю. Тривалість прийому: до 10 хвилин на кожного відвідувача.
Аби записатися на зустріч, необхідно зателефонувати до Контакт-центру банку за телефоном 0 800 50 22 50 (безкоштовно зі стаціонарних та мобільних телефонів національних операторів на території України ) та повідомити наступні дані:
- ПІБ
- контактний номер телефону
- суть звернення
У призначений час відвідувачеві необхідно прийти з документом що свідчить особу, в Форум Банк за адресою м. Київ, вул. Б. Хмельницького, 17/52.
все заморожено до середини квітня, ревізія, але і далі хз, коли фонд гарантування сподобиться виплатити бабло, ну і мало лі - вдруг війна і все таке, які вже там вклади тоді. Чи зацікавить тимчасову адміністрацію поважна причина (операція), щоб повернути бабло в перших рядах? поки що вона не спілкується з вкладниками зовсім може, є якісь варіанти, не знаєте?
У меня там доллары и евро. Не вижу смысла дергаться. Боюсь, у них много , очень много народа, с такими вопросами. Боюсь - вопросы не решаются. Форум у них (Фонда) уже пятый за этот год. И явно не последний. Подумай - к ним от каждого "заблокированного" банка люди с такими вопросами ходят. Они тупо не смогут эти вопросы вне очереди решить. Лично я в депозиты точно больше не играю.
о, вже опублікували таке? гут, якраз пару днів не зирила сайт, не думала, шо так швидко то як гадаєте, є сенс брати довідку з лікарні чи в таких випадках це все до попи карі очі?
Протягом дії тимчасової адміністрації вкладники ПАТ «БАНК ФОРУМ» можуть отримати свої кошти за договорами банківського вкладу (депозиту), строк дії договорів яких закінчився, та за договорами банківського рахунку. Виплати за зазначеними договорами здійснюватимуться в розмірі вкладу, включаючи відсотки, нараховані на день прийняття рішення Національним банком України про віднесення банку до категорії неплатоспроможних, але не більше 200 тисяч гривень.
о, вже опублікували таке? гут, якраз пару днів не зирила сайт, не думала, шо так швидко то як гадаєте, є сенс брати довідку з лікарні чи в таких випадках це все до попи карі очі?
це ясно, шо все паршиво, але на якогось чорта вони ці 10 хвилин погоджуються мені вділити Женя, то ви розпрощалися подумки з баблом, чи шо? я ще ні
Протягом дії тимчасової адміністрації вкладники ПАТ «БАНК ФОРУМ» можуть отримати свої кошти за договорами банківського вкладу (депозиту), строк дії договорів яких закінчився, та за договорами банківського рахунку. Виплати за зазначеними договорами здійснюватимуться в розмірі вкладу, включаючи відсотки, нараховані на день прийняття рішення Національним банком України про віднесення банку до категорії неплатоспроможних, але не більше 200 тисяч гривень.
слухайте, ми це все вже читали по сто разів. Там ще написано, що банкомати більш ніж 1000 грн в день не даватимуть з 3 березня. Насправді ніякі банкомати ніфіга не дають і виплати будуть бозна коли, якшо будуть. Бо ситуація така зараз. Геополітична)
Нет, мне тяжко прощаться - я его не слишком легко зарабатывал. Но я (мне кажется) понимаю бюрократическую систему и не верю, что их проймут какие-то доводы. Надеюсь, что через месяц-полтора мне вернут мою валюту по курсу нБУ на 14.03.14. Иначе они рискуют обрушить всю банковскую систему Украины.
Интересный способ, кстати - уточнить ситуацию у вкладчиков банков, которые НБУ раньше "прикрыл"...
Сходите на прием.
слухайте, ми це все вже читали по сто разів. Там ще написано, що банкомати більш ніж 1000 грн в день не даватимуть з 3 березня. Насправді ніякі банкомати ніфіга не дають і виплати будуть бозна коли, якшо будуть. Бо ситуація така зараз. Геополітична)
Народ же выбирал,значит не обрушат Введение налога нa депозит чего стоит....
Нет, мне тяжко прощаться - я его не слишком легко зарабатывал. Но я (мне кажется) понимаю бюрократическую систему и не верю, что их проймут какие-то доводы. Надеюсь, что через месяц-полтора мне вернут мою валюту по курсу нБУ на 14.03.14. Иначе они рискуют обрушить всю банковскую систему Украины.
Интересный способ, кстати - уточнить ситуацию у вкладчиков банков, которые НБУ раньше "прикрыл"...
Там ще написано, що банкомати більш ніж 1000 грн в день не даватимуть з 3 березня. Насправді ніякі банкомати ніфіга не дають і виплати будуть бозна коли, якшо будуть. Бо ситуація така зараз. Геополітична)
Не знаю как у Вас, а у нас все нормально. Поселок маленький, и всего 2 банкомата. Privat банк и UniCredit банк. Люди не истерят, не снимают все до копеечки. Все как всегда. Очередей нету. Надо, пришел, снял сколько надо, и ушел. Здесь, на нашем форуме люди, знающие, писали, что если одновременно попытаться снять деньги с одного банка, то даже супер-пупер сильный банк завалить можно. Вот банки и защищаются от истериков, понижая лимит на снятие наличных. Одного не понимаю, не доверяете банкам - не несите туда деньги. А то не успел кто-то пукнуть, как тут же очереди. И началось...
Наверно ничего хорошего не ждите.Таких банков в Украине много.Возвращать деньги не собираются.Временная администрация одного такого банка говорит когда заработаем ,тогда отдадим.Уже прошло более двух лет.Даже застрахованные эквивалент 150 тыс.гр не дают
Что-то не то. Временная администрация назначается из Фонда. В Фонде накоплена сумма внушительная. Что значит заработаем? Если вклад больше 200 000 грн или деньги были юрлица - тогда да, через банкротство или новый собственник будет решать вопрос. А так - Фонд. И деньги у Фонда есть... пока.
Там ще написано, що банкомати більш ніж 1000 грн в день не даватимуть з 3 березня. Насправді ніякі банкомати ніфіга не дають і виплати будуть бозна коли, якшо будуть. Бо ситуація така зараз. Геополітична)
Не знаю как у Вас, а у нас все нормально. Поселок маленький, и всего 2 банкомата. Privat банк и UniCredit банк. Люди не истерят, не снимают все до копеечки. Все как всегда. Очередей нету. Надо, пришел, снял сколько надо, и ушел. Здесь, на нашем форуме люди, знающие, писали, что если одновременно попытаться снять деньги с одного банка, то даже супер-пупер сильный банк завалить можно. Вот банки и защищаются от истериков, понижая лимит на снятие наличных. Одного не понимаю, не доверяете банкам - не несите туда деньги. А то не успел кто-то пукнуть, как тут же очереди. И началось...
я вибачаюсь, ваш опус абсолютно не в нашу тему, ви мабуть трошки не зрозуміли, про шо ми тут
я теж шось не розумію, як це тимчасова адміністрація два роки вже тримається, банк або банкрутує, або продається, раз таке діло, а не зависає на невизначений термін - це ж теж грошей коштує записалася на 16 квітня на урочисту аудієнцію. Доживем - сходжу,шо ж лишається
Ну моїм знайомим під час кризи Укрпромбанку і Ко видавали частково у випадках похорону близьких родичів. Про випадки хвороб і операцій - не чула, але спробувати не завадить.
а потім і решту колись віддали, чи більш ніколи нічого?
У моїх знайомих вклади були в межах Фонду гарантування, повернули все, просто довго, по частинах, декілька місяців.
а потім і решту колись віддали, чи більш ніколи нічого?
А мои знайоми говорят, что Форум топить не будут. Не всё там так плохо, поменяется владелец разве что.
я вибачаюсь, ваш опус абсолютно не в нашу тему, ви мабуть трошки не зрозуміли, про шо ми тут
Может быть. Я просто ответил на Ваше
Насправді ніякі банкомати ніфіга не дають
Если бы люди вели себя как всегда, то Вы спокойно бы забрали свои денежки. А так как люди не дают возможности заполнить банкомат, вот и началось такое...