Таке враження, що чота воно у нас не популярне. Стільки ж цікавого по європах. Від музеїв до треків, де можна за певну суму покататися або на своїй машині, або на прокатній, або на ринг-таксі.
Минулого року їздили на Нордшляйфе покататися, там же сходили в музей Нюрбургринга. Потім у Мюнхені в прекрасний музей БМВ.
Тепер хочеться апять на Нордшляйфе + ще по Спа покататися.
Невже нікому такі мандрівки не цікаві?
Таке враження, що чота воно у нас не популярне. Стільки ж цікавого по європах. Від музеїв до треків, де можна за певну суму покататися або на своїй машині, або на прокатній, або на ринг-таксі.
Минулого року їздили на Нордшляйфе покататися, там же сходили в музей Нюрбургринга. Потім у Мюнхені в прекрасний музей БМВ.
мені страшенно цікаві, але чекаю поки малий підросте трохи, хочу з ним
мені страшенно цікаві, але чекаю поки малий підросте трохи, хочу з ним
Ніщо не заважає ж потім ще раз метнутися
До речі, там для дітей в музеї Нюрбургрингу розваги є. Кальоси до боліда Ф1 прикручувати дають діткам, скажімо
Ніщо не заважає ж потім ще раз метнутися
До речі, там для дітей в музеї Нюрбургрингу розваги є. Кальоси до боліда Ф1 прикручувати дають діткам, скажімо
малому півтора роки тільки - він ту Ф1 тільки розібрати зможе Але на друзки, це да.
А самому - тут ітак з відпустками часом чортищо виходить, тож без сім'ї не хочу пхатися.
Поки не було малюка - я Скандинавію на колеса накручував. Той самий Тролльстіген - дуже достойне місце для автолюбителів. Ну і в принципі місцеві серпантини варті того.
Той самий Тролльстіген - дуже достойне місце для автолюбителів. Ну і в принципі місцеві серпантини варті того.
о, оце собі нада зафіксіравать в пам'яті на покататися
Це готель і ресторан родини Sabine Schmitz, тої тьотки, котра в Топ Гір на вені Форд по нордшляйфе ганяла. Тіпа культове місце
Укусьно, багато всякої атрибутики
Таке враження, що чота воно у нас не популярне.
Скажем так, менее популярно, чем в Европе. Единичные любители имеются, народ ездит - можешь хотя бы мои отчёты полистать (ссылка на блог и борт-журнал есть в профиле) - но факт, в Европах авто-любителей таки больше
PS на последнем съезде только из региона Лацио (это меньше Киевской области) собрали 60 Мини и больше 100 человек - по горам носились, как ужаленные
Скажем так, менее популярно, чем в Европе.
Дик може люді просто нєвкурсє, що так можна?
Ну реально ніпанімаю. Плюс поруч Кельн - можна савмєстіть пріятнає с пріятним
о, оце собі нада зафіксіравать в пам'яті на покататися
на, фіксіруй
на, фіксіруй
ооо, гуууут! я ще твої фотки з того мосту такого бальшого собі колись зафіксіравал
О, ще одна розвага на Нордшляйфе! Отут от люди засідають з наметами, кемперами і ждуть, що хтось розіб'ється
Доволі неприємно проїжджати це місце, коли кілька сотень людей тільки і чекають, що ввалиш відбійник (а розбиваються там часто)
ооо, гуууут! я ще твої фотки з того мосту такого бальшого собі колись зафіксіравал
тіко май на увазі - Норвегія - аццькі дорога країна. Я тут одного камрада консультував, за готелі-туризм. То він був трохи шокований.
візьмемо бутірбродів з дому
Если есть ссылки, накидай здесь. А, то, иногда, бывают короткие поездки, а реальных контактов - нет. Смотрел по Монца, нашёл только такое
Вазьми миня с сабой
Туризм ( и не только для любителей авто , но и по всем направлениям ) стартанет на полную , когда отменят визы . ИМХО.
Если есть ссылки, накидай здесь. А, то, иногда, бывают короткие поездки, а реальных контактов - нет. Смотрел по Монца, нашёл только такое
БМВ. Там поруч дві будівлі - музей БМВ і БМВ Вельт. БМВ вельт - це тіпа великий магазин БМВ+міні+РР, вхід безкоштовний, подивитися є що. Ну і посидіти можна у всякому різному. http://www.bmw-welt.com/en/ http://www.bmw-welt.com/en/