autoua
Autoua.netФорумВибір автомобіля

Новий авто з вмістимим багажником до 22К USD

member ***
42 года, Львов
С нами с 27.07.2009

Новий авто з вмістимим багажником до 22К USD
      26 мая 2014 в 18:59 Гілками

Доброго.

Почитав що мав сил із вже існуючих тем і не знайшов обговорення авто в ціновій категорії до 22К USD.

Ситуація наступна:
1) Катаюсь на Megane 2 hatch. Старенький 2003 року. Пора міняти.
2) Зявилась друга дитина. Відповідно на задньому ряді 2 автокрісла і дружина поміж ними вже не влізається (вона худенька:)). Пересіла на переднє місце, коли малий кіпішує доводиться не дуже зручно успокоювати в розвернутому положенні. Але я так дивлюсь авто з широкими задніми диванами не буває, а старшу садити на переднє місце не дозволяє батьківське почуття. Плюс дитяча коляска і немає куди втиснути не великий велосипед для старшої дитини (3,5 роки). Коляска буде не так довго, але 1,5 роки ще точно.
3) По грошам матиму 10-12К USD. Решта кредит на 2-3 роки (шоб поменша % ставка була).

Треба апгрейднутись на шось вмістиміше і новіше.
Розглядав нові авто. Коли взнав, що до ціни треба додати +30К грн (КАСКО + реєстрація), то перейшов на розгляд Б/У. Laguna 3 2011 універсал року сподобалась. Можуть пригнати за 18К USD. Подумав, що задорого купувати Б/У за такі гроші. Полюбому щось вилізе і доведеться вкладатись в ремонти. Вирішив таки що +30К грн за гарантію на авто на кілька років нормальна ціна. Окрім того, потім дорожче можна буде продати.

Чекати на зміну ситуації у країні в сторону подешевшання авто, думаю, не варто. Поправте, якщо я помиляюсь і є резон поїздити ще на старій.

Зараз розглядаю щось в межах 230К - 260К грн.
Мінівени - не подобаються в силу того що переважно авто користуюсь я сам, а із сімєю це 2-4 поїздок в місяць із повним загруженим багажником. Можливо після заміни авто буде більше дальніх поїздок
Chevrolete Orlando - ціна 280К грн підходить, але не подобається розмірами і виглядом, хоч і 7 місна.
Chevrolete Cruze універсал - ціна десь теж 280К грн. Ще не щупав, але теж не дуже хочу. Так як це Chevrolete. А я не люблю Aveo. А це з тої ж опери. Збарка ніби корея.
Hyundai усі не подобаються.
Kia Ceed SW - сподобався, щупав, кредит підходить. Знайомі кажуть "ну то ж кореєць, потім не продаш". Таке і про французів чув коли брав Megana, але 4,5 роки відкатав хоч і з витратами на ремонтами. Але кореєці (Словацької збірки), то ще таки не французи. Не знаю чи вони вартують 258К грн з ручною коробкою за середню комплектацію 1,6 бензин.
Skoda Rapid - подобається на 80%. Верх бере те, що він дешевший, але кредит на нього по % дорожчий. Тому витрати практично ті ж. Ну а плюс в його сторону, що це Skoda яких у нас на кожному кроці (шо ланосів), тому можливо з продажем потім буде простіше і можливо це свідчить про довіру до якості Skoda. Українська збірка (не знаю на скільки то погано). Правда опцій там менше і з вигляду трохи скучноватий.
Skoda Octavia - подобається на 95%, але по ціні не тягну.

Більше універсалів і ліфтбеків в ту цінову категорію не пригадую.

Якщо немає інших ідей, то Kia Ceed SW чи Skoda Rapid? І чому?

Буду дуже вдячний за переконливі поради, бо діло йде до продажу свого авто і боюсь зробити хибний вибір.

Роздрукувати   Нагадати!   Сповістити модератора   Відправити по E-mail
Супер писатель! **
38 лет, курорт Трускавець
С нами с 03.06.2008

Re: Новий авто з вмістимим багажником до 22К USD [Re: GAZok]
      26 мая 2014 в 19:12 Гілками

в наш час попробуй спочатку продати меган не за безцінок...

member ***
42 года, Львов
С нами с 27.07.2009

26 мая 2014 в 19:25 Гілками

так, знаю, то ще питання
7500 стартова ціна
буду скидати досить суттєво в разі чого

Достоевский **
25 лет за рулем, Киев
С нами с 17.12.2007

26 мая 2014 в 19:46 Гілками

знакомый на днях взял новый i30 SW дизель... как раз аккурат 22 к.у.е.

IesuiT *
43 года (17 лет за рулем), Киев
С нами с 24.10.2008

26 мая 2014 в 19:55 Гілками

Я бы смотрел бу Шкоду сарай.
Не понял чего ребенка не хочешь садить спереди в автокресле?
Подушку только отключи.
30 Тыс, если сделать диагностику и осмотреть ее, то мне не понятно о каком ремонте может идти речь.
Так же не забывай, что новое авто сильно потеряет в цене за первый год, 35-40 + 40 каско.

member ***
42 года, Львов
С нами с 27.07.2009

Re: Новий авто з вмістимим багажником до 22К USD [Re: juiT]
      26 мая 2014 в 20:08 Гілками

> Я бы смотрел бу Шкоду сарай.
мені потрібен кредит. а це або нові авто, або з 2012 року, бо на старіші кредити не дають
тому й вирішив вде дивитись на нові

> Не понял чего ребенка не хочешь садить спереди в автокресле?
безпека руху на трасі... не знаю. взаді якось побезпечніше ніби.

> Подушку только отключи.
в курсі

> 30 Тыс, если сделать диагностику и осмотреть ее, то мне не понятно о каком ремонте может идти речь.
якщо пробіг не великий то може й так. а от якщо на замовлення із-за кордону брати щось, то не впевнений що там привезуть. хіба дійсно щось тут шукати. ще подумаю. але зновуж таки кредит...

> Так же не забывай, что новое авто сильно потеряет в цене за первый год, 35-40 + 40 каско.
мдя, не приємний факт. можливо така втрата і покриє ризики з потенційними ремонтами

дякую за відповідь.
+1 в сторону ще раз переглянути своє відношення до БУ авто

опытный писатель **
43 года (19 лет за рулем), Харьков
С нами с 13.02.2008

26 мая 2014 в 21:31 Гілками

За 15 тыс можно купить Октавмя А5 или Флюенс. Все живое не уезженое 2010 года. Недостающие деньги проще взять под "дурной" процент в банке. Все равно выйдет дешевле чем платить несколько лет за КАСКо + оплата потери стоимости нового авто . Ну а ремонт Б/У ударит больно если авто покупать беспечно. Если хорошо подготовится вероятность залета минимальна.

member ***
42 года, Львов
С нами с 27.07.2009

Re: Новий авто з вмістимим багажником до 22К USD [Re: NAFANIA]
      26 мая 2014 в 23:23 Гілками

ОК. Є сенс в порадах щодо купівлі БУ - можна зекономити.
Але питання до тих хто купував нове авто. Чому беруть нове авто а не БУ?
Не думаю що лише через те що грошей нема куди діти, або нуууу просто дуууже хотілось

member ***
42 года, Львов
С нами с 27.07.2009

Re: Новий авто з вмістимим багажником до 22К USD [Re: NAFANIA]
      26 мая 2014 в 23:42 Гілками

і на рахунок КАСКО? чи не варто його таки оформити і мати спокій? чи ставити авто на стоянку і ходити за нею дальше ніж їздити на ній?

энтузиаст **
50 лет (26 лет за рулем), Луцк
С нами с 02.11.2012

27 мая 2014 в 00:04 Гілками

GAZok 26.05.2014 23:23 пишет:

ОК. Є сенс в порадах щодо купівлі БУ - можна зекономити.
Але питання до тих хто купував нове авто. Чому беруть нове авто а не БУ?
Не думаю що лише через те що грошей нема куди діти, або нуууу просто дуууже хотілось

Імхо, чого беруть нове,а не б/у :
1 нове то нове, деякі люди просто не люблять категорично купувати б/у речі, наприклад мало кого дивує, що людина не любить б/у телефонів, а купує лише нові, так і тут, тільки сумми інші
2 боятся попасти впросак, тобто на зламка чи підшаманений биток, особливо стосуєтся тих людей, хто погано розбираєтся в авто й не мають тямлячих знайомих
3 нові технології, маловиражене, але тим не меньше, технології з преміум сегменту спускаются в бюджетний клас, а в преміум сегменті зьявляются нові, в б/у зазвичай таких технологій нема в бюджетному сегменті, а преміум б/у часто дорожче, чим бюджетне нове
4 кредит, нове авто легше купити в кредит ніж б/у, хоча й це можливо, ще в новому вимушено платится Каско, з однієї сторони ніби як мінус, бо лишня трата грошей, а з другої, не застраховане б/у по каско, плюс ще й в кредиті, після серйозної аварії може обвалити сімейний бюджет

энтузиаст **
С нами с 02.11.2012

27 мая 2014 в 00:11 Гілками

GAZok 26.05.2014 23:42 пишет:

і на рахунок КАСКО? чи не варто його таки оформити і мати спокій? чи ставити авто на стоянку і ходити за нею дальше ніж їздити на ній?

якщо нове й в кредиті, то вас примусять страхувати по Каско, якщо ж легке б/у , то прийдется вибір робити самому. Як буду міняти авто на свіже, то мабуть таки застрахую по Каско, тим більше там є багато нюансів де можна зекономити, різні ставки франшизи, система 50/50, коли по Каско платиш лише половину, а іншу у випадку наступання страхового випадку, страхування на окремі види ризиків, страхування до першого страхового випадку, тобто коли вам наприклад відбили бокове дзеркало, то ви не приймаєте це як страховий випадок й ремонтуєте за власний кошт, а якщо сталось щось серйозніше, коли сумма збитків перевищує сумму страхування то тоді це покриває Каско. Мабуть ще є багато нюансів, я просто колись мимоходом трохи поцікавився й закинув поки що до кращих часів

member ***
42 года, Львов
С нами с 27.07.2009

27 мая 2014 в 00:29 Гілками

ну так от продовжимо тему
1) КАСКО в будь якому випадку я планував, тому на цьому економити не буду
2) втрата на виїзді із салону я, думаю, покривається гарантією від виробника (хоча б частково)
3) окрім того мені треба кредит - а це знову ж таки нове авто
4) купую авто на років на 4-5. думаю що продавати 5 річну що 8-9 вже є різниця в ціні і в ліквідності

так що може я себе сам переконую, але давайте спробуємо обнати щось на 22К usd з нового

энтузиаст **
С нами с 02.11.2012

27 мая 2014 в 00:50 Гілками

GAZok 27.05.2014 00:29 пишет:

2) втрата на виїзді із салону я, думаю, покривається гарантією від виробника (хоча б частково)
4) купую авто на років на 4-5. думаю що продавати 5 річну що 8-9 вже є різниця в ціні і в ліквідності

так що може я себе сам переконую, але давайте спробуємо обнати щось на 22К usd з нового

1) навіщо тоді перепитували ?
2) та ну його нафіг тоді таку машину, якщо по гарантії прийдется наробити ремонтів на 20% від вартості авто, яка втратится при виїзді з салону
3)ну там є нюанси, треба просто взнавати, сідати й рахувати, на якому виді кредитування втрати меньші й інші нюанси, наприклад : нове авто коштує 22к уе, двох трьох річка коштує уже десь 15 17к уе, можливо й меньше, от і треба думати, чи брати 12к уе під меньші проценти,але за нове авто, чи брати під більші проценти, але в два рази меньшу сумму. Рахувати дуже багато, скриті платежі всякі, планове т.о в нового авто обовьязково на сервісі, платежі при першій реєстрації й таке інше. Треба брати просто конкретну модель, дивитись, що затяне по грошам нове в кінечному результаті, зі всіма виплатами, й тієї самої моделі кількарічне б/у
4) от перших пьять років, авто й дешевшає десь на 50%, потім з кожним роком все меньше (залежно від стану),але все ж знову таки бажано дивитись по конкретній моделі

энтузиаст ***
Днепр
С нами с 29.12.2011

27 мая 2014 в 09:48 Гілками

Я на перспективу купил с меньшим количеством опций, но с большим багажником Fiat Nuovo Doblo Combi Maxi 1.6 Diesel. Багажник просто огромный, каляски, вещи и т.д. можно закидывать просто не разбирая. По трассе 5,5л/100км, по городу 7л/100км.
Из минусов - нет ESP, подушки пасажира, сложновато каждый день по городу маневрировать.
Хотя можно заказать комплектацию, подождать пару месяцев и получить ASR и подушки.
По деньгам 22у.е. новая, 14-16 б/у из Германии переделанная в пассажира. Кузов оцинкован.

С меньшей длиной кузова, но с большим количеством опций - Citroen Berlingo Multispace, Peugeot Partner Tepee. Турбодизель 1.6, оцинкованные.

P.S. Оформил КАСКО до первого случая, в сентябре вышло 5.500грн.
P.S.S. Как пишут владельцы Транспортеров и Вито, кто на бусе поездил, тот на пузотерку уже не сядет Что-то в этом есть, как для семейного авто размеры и посадка - огонь.

энтузиаст ***
С нами с 15.12.2011

27 мая 2014 в 09:55 Гілками Прикріплені файли (0 завантажити)

Приєднуюсь до тих, що радять гарненько все обдумати і порахувати. Плюс на сьогодні така ситуація на ринку б/у авто, що людина з грошима, навіть з кредитними, що має на меті реальну можливість і бажання купити авто, може диктувати свої умови. До того ж переглядаючи об'яви на авто ріа, бачу там багато свіжих (1-2 роки) авто з символічним пробігом з нормальним дисконтом. Ситуації в людей бувають різні, хтось валить з країни, комусь просто потрібні гроші і т.д.

П.С. Я теж розглядаю можливість продажу свого новенького С-Макс (2тис. км, куплений 1.5 місяці тому), щоб замінити його на більше авто (7 місць), якщо вийде знайти таке ж авто як продаю я , дуже легке б\у з пробігом 10-15 тис.. Ну а якщо не вийде, буду кататить на на тому, що є

П.С.-2 теж страждали від того що між двома дитячими кріслами дружина (або я) на задньому ряду не комфортно (була фабія тепер фіеста з С-Максом). Так от - в С-Максі по ширині на багато більше місця, все ще не на 100% вистачає але на багато комфортіше. Дивився як реалізовано посадку в Гранд С-Максі, так дуже сподобалось варіант трансформації на 6 місць, легко потрапити між сидіннями другого ряду на третій ряд

Приєднуюсь до тих, що радять гарненько все обдумати і порахувати. Плюс на сьогодні така ситуація на ринку б/у авто, що людина з грошима, навіть з кредитними, що має на меті реальну можливість і бажання купити авто, може диктувати свої умови

member ***
42 года, Львов
С нами с 27.07.2009

Re: Новий авто з вмістимим багажником до 22К USD [Re: 77st]
      27 мая 2014 в 10:41 Гілками

не розглядаю я варыантыв "чобітків"
швидше вже буду до мінівенів дивитись, але й то не катить
я розумію ці переваги які та є, але не моє
та й кажу ж. із сімєю їзджу 2-3 рази в міс. а сам на роботу кожен десь і по справам.
треба щось холостяцько-сімейне

подсевший на форум *
Киев
С нами с 22.10.2007

27 мая 2014 в 10:47 Гілками

Поскольку речь идет о кредите, то дополнительным критерием выбора становится кредитное предложение. На сегодня оно наилучшее у Рено - на 2 года без процентов.
Плотому рекомендовал бы рассмотреть Логан универсал - до 20 даже дизель влезет. Все необходимое в нем будет.

Второй вариант - Опель Астра Классик Караван. Правда, там уже нужно подбирать комплектацию и кредит не так выгоден.

member ***
42 года, Львов
С нами с 27.07.2009

Re: Новий авто з вмістимим багажником до 22К USD [Re: Юрась2]
      27 мая 2014 в 10:48 Гілками

Юрась2 27.05.2014 09:55 пишет:

П.С. Я теж розглядаю можливість продажу свого новенького С-Макс (2тис. км, куплений 1.5 місяці тому), щоб замінити його на більше авто (7 місць)

Цікавий варіант. Якщо на виріст, то може й є сенс. Правда не зовсім моя цінова категорія і все ж мінівен.
Чому я на сайті http://ford.ua/Легкові_Авто не бачу Гранд варіанта? Яка його ціна в пристойній комплектації?

энтузиаст ***
С нами с 15.12.2011

27 мая 2014 в 11:03 Гілками

GAZok 27.05.2014 10:48 пишет:

Юрась2 27.05.2014 09:55 пишет:

П.С. Я теж розглядаю можливість продажу свого новенького С-Макс (2тис. км, куплений 1.5 місяці тому), щоб замінити його на більше авто (7 місць)

Цікавий варіант. Якщо на виріст, то може й є сенс. Правда не зовсім моя цінова категорія і все ж мінівен.
Чому я на сайті http://ford.ua/Легкові_Авто не бачу Гранд варіанта? Яка його ціна в пристойній комплектації?

Ну, коли я купував свій с-макс, то гранди були тільки на замовлення. Ціна була + 20-30 тис грн (ну і по іншому курсу до гривні, а я купував ще по проміжному курсу, тому взяв що було). Зараз поглядую на б/у на авто риа і не тільки там, в основному машини з донецького регіону, а там дороги не айс, думаю по ходовій можуть бути проблеми. Ну і є вже декілька пропозицій обміну ключ на ключ, поки що думаю, людей з живими грошима

A/D
приверженец **
Львов
С нами с 15.10.2013

27 мая 2014 в 11:22 Гілками

В дану суму влізе РЕНО Флюенс з дизельним двигуном, рено дає двохрічний безвідсотковий кредит
(рено фінанс.). Сам колись думав над таким варіантом.
На ці кошти буде базова версія, зате це повноцінний С - клас. Рапід, полоседан і логан це В - клас, в них навіть задні тормоза (крім топових комплектацій)- барабани.

Autoua.netФорумВибір автомобіля
Додаткова інформація
3 користувачів і 1329 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Модератор:  AVB, Yorc, Stor, moderator, BorisB 

Роздрукувати всю тему

Права
      Ви не можете створювати нові теми
      Ви не можете відповідати на повідомлення
      HTML дозволений
      UBBCode дозволений

Рейтинг:
Переглядів теми: 9809

Оціните цю тему

Перейти в

Правила конференції | Календар | FAQ | Карта розділу | Мобільна версія