Всім привіт і гарного дня. Шановні форумці і власники автомобілів, в вас є певний досвід і знання котрих в мене немає, прошу поділитися інформацією.
Я - Олег, з міста Житомир. Планую купувати нову Mazda6 з механічною коробкою передач в комплектації Touring. Які тонкощі потрібно знати при купівлі нового авто в салоні, на що звернути увагу? Чи потрібно перед передачею грошей перевіряти технічний стан авто? Рівень мастил? Говорять що в салонах теж поширена практика "обдурити покупця". Сама автівка буде купуватися десь в грудні чи в січні - розрахунок на новорічні акції (які були в попередніх роках? може хтось знає), може зроблять знижки які дозволять купити автоматичну коробку передач чи кузов універсал за тіж гроші що й зараз. Доречі жодний салон не зміг мені відповісти яка ціна на машину в універсалі, дивно. Потім що стосується опцій. Які ви можете порадити? На мою думку мені потрібні: задні парктроніки, бризговики, килимки, піддон в багажник, захись двигуна. Чи можна десь купити оригінал дешевше (цікавить тільки оригінал)? Чи варто купувати зразу нові шини на заміну стандартним? Чи варто клеїти захисну плівку на морду як захист від каміння? Що скажите про стандартну систему захисту - сигналізація, запуск з кнопки. Чи варто встановлюватти сторонню сигналізацію і блокування кпп?
Завчасно дякую Буду вдячний за загальні поради.
Порада - зареєструйся на профільному форумі mazdaclub.ua там дадуть набагато більше інформації безпосередньо по Мазді, в тому числі постачальників запчастин.
Знижки - це реально, 3 відсотки, може й більше.
Перевіряти мастила та інше - коли я купував, менеджер сам при мені все перевіряв і мене вчив, як це робити.
Порада - зареєструйся на профільному форумі mazdaclub.ua там дадуть набагато більше інформації безпосередньо по Мазді, в тому числі постачальників запчастин.
Перевіряти мастила та інше - коли я купував, менеджер сам при мені все перевіряв і мене вчив, як це робити.
сорри за оффтоп, но не сдержался - а что, в мазде все так печально, что манагеры прям в салоне учат машину ремонтировать?
эх а кто бы мне объяснил, почему новая шестерка в Украине только в седане бесполезном, а универсала нет? грусть-пичаль
а почему в украину много чего не везется по кузовам и моторам?
а почему в украину много чего не везется по кузовам и моторам?
отож безысходность какая-то
На мою думку мені потрібні: задні парктроніки, бризговики, килимки, піддон в багажник, захись двигуна. Чи можна десь купити оригінал дешевше (цікавить тільки оригінал)?
Очень сомневаюсь, что существует оригинал парктроника и защиты двигателя (если парктроник не предусмотрен комплектацией). В салоне также предложат поставить эти девайсы от стороннего производителя.
Чи варто купувати зразу нові шини на заміну стандартним?
Нет. Желательно купить шины на смену по сезону. Если продадут с летними шинами, то нужны зимние и наоборот.
Чи варто клеїти захисну плівку на морду як захист від каміння?
Не сторонник всяких пленок, хотя у Мазд традиционно слабое ЛКП. Так что, хозяин - барин...
Що скажите про стандартну систему захисту - сигналізація, запуск з кнопки. Чи варто встановлюватти сторонню сигналізацію і блокування кпп?
Желательно, но не обязательно.
ЗЫ. Рекомендую взять с собой приборчик и пройтись по кузову в поисках подкрашенных частей. Машины частенько повреждают при перевозке и приводят в товарный вид непосредственно в салонах.
сорри за оффтоп, но не сдержался - а что, в мазде все так печально, что манагеры прям в салоне учат машину ремонтировать?
масло проверить - это ремонтировать? долить воды в омыватель - это?
по-моему, это манагеру только плюс. это лучше, чем просто дал ключи "езжай".
Кстати, про плёнку не заметил в стартовом посте.
Клеить обязательно! Я уже перекрашивал капот, бо камнями побит был капитально.
Клеить капот и лобовуху и фары и противотуманки, можно еще и передний бампер.
это будет стоить тысячи 3 гривен, но хорошо защищает.
не мешай ты шо не видишь что для СергуЧЧо Мазда как красная тряпка
не мешай ты шо не видишь что для СергуЧЧо Мазда как красная тряпка
Машина как машина Может чуть поинтереснее Хюндая, а может уже и нет (я на новой не ездил).
Может чуть поинтереснее Хюндая
чем?
Может чуть поинтереснее Хюндая
чем?
"а может и нет"
чем - надежностью. бо по фаршу они плюс-минус одинаковые.
не буди лихо
ЗЫ я как раз раздумвыаю над парой Оптима-Мазда6 Возили бы М6 универсал, раздумия были бы легче
не буди лихо
ЗЫ я как раз раздумвыаю над парой Оптима-Мазда6 Возили бы М6 универсал, раздумия были бы легче
а позже универсала не будет? а взять неофициала, если в Европе есть универсалы?
а позже универсала не будет? а взять неофициала, если в Европе есть универсалы?
хз, логика укр дилеров не поддается моему пониманию
я считал привоз универсала, даже при условии снятия налогов там - все равно дорого выходит. у нас 351 000 вторая комплектация с механикой седан. Я прикинул универсал в той же комплектации изза бугра - выходит 400 с гаком
а взять неофициала, если в Европе есть универсалы?
а что в Европе есть Мазда?
а что в Европе есть Мазда?
ну в Сербии точно есть, я на сайте тамошнего дилера смотрел