Пропоную створити тему, в котрій викладувити відео з фіксацією грубих порушень ПДР водіями. Обов'язкові умови - чітка фіксація номерного знаку порушника і однозначний факт порушення. В темі пропоную викладувати лише відео, обговорення цього відео переносити в іншу тему. Якщо по результатам обговорення буде прийнято рішення, що порушення не було, відео видаляти.
зачем?
чем существующая ветка плоха?
Не всі відео є відео грубих порушень. Потрібно вишукувати.
Не всі відео є відео грубих порушень. Потрібно вишукувати.
так а зачем ты и выискивать хочешь?
Для полегшення роботи ДАІ
Є попередня домовленість з ?
когда собаке заняться нечем -она яйца лижет(с) народное
От коли зробимо тему, тоді й будемо домовлятись. Ви ж знаєте чиновників - поки їх носом не ткнеш, не почешуться.
Дайте определение "грубих порушень ПДР"
От коли зробимо тему, тоді й будемо домовлятись. Ви ж знаєте чиновників - поки їх носом не ткнеш, не почешуться.
проскакувала інфа, що дайці будуть порушувати справи по таких відео... Повністю підтримую!!! Більшість аффтоюашніків буде звісно какашками кидати, аде.. буквально декілька гучних справ по відєо з приватних реєстраторів... і поугасне бидлозапальничка... єдиний нюанс - немає законодавства...
ЗІ. треба на дайців наїхати про 10% від суми штрафу автору..... тоді дайцям нафіг не буде чтого на дорозі робити, а у багатьох зявиться додаткове джерело доходів....
ЗІІ... до пояркова треба пару камер закріпити... чувак то він піарний, але на дорозі творить таке!!!
Дайте определение "грубих порушень ПДР"
Навмисне свідоме порушення ПДР, наприклад, проїзд на червоне світло, розворот через подвійну осьову, їзда по зустрічній смузі на дорогах з подвійною осьовою, їзда по вулиці з одностороннім рухом назустріч рухові тощо.
Тут потрібно лише кілька речей: 1) підтримка адміна 2) група форумних експертів (якби смішно це не звучало ) 3) гарантії того, що відео не буде видалене (підтримка авторів).
2) група форумних експертів (якби смішно це не звучало )
Я и Лачетт. Остальные не шарят ничего
Эгоист - надо как минимум 12 присяжных и судью в парике
Для полегшення роботи ДАІ
Они и так работать не желают, а еще если что-то облегчить...
А нафотошопьте Лачетта в этом парике, поржОм
...