Не був тут вже років 5 точно. Від коли радився на форумі, яку машину купити. Взяв тоді (у 2008 році) у кредит VW Golf V 1.9 TDI з шикарним автоматом DSG. Машина вже наїздила більше 300 тисяч. Проїхала половину Європи від Швеції до Іспанії, бачила і швейцарські тунелі і морські пароми; і навіть на Майдані була кілька разів
Отже. Зараз ситуація склалася таким чином, що потрібно купувати нове авто, оскільки використовуємо наш Golf на дві сім'ї.
Даною машиною дуже задоволений. Тому вирішив брати знову Golf. Новий на DSG буде дорогувато (приблизно від $26000 за бензиновий і вище). Тому думаю взяти б/у з наступними вимогами: 1. ОБОВ'ЯЗКОВО до 4-х років; 2. Бажано до 100 тис. пробігу; 3. ОБОВ'ЯЗКОВО - коробка автомат DSG; 4. Дизель - більше приваблює, хоча спробуйте, будь-ласка, відрадити на користь бензину 5. Після 1.9 TDI 105 к.с. - хочу не меншої потужності, а то і більшої; 6. Дуже хочеться не пустої комплектації;
Дивився поки-що ціни на сайті ріа - там ціни на такі машинки ставлять в середньому $22000. Наскільки така ціна реальна?
Додаткові питання: А) На цьому ж сайті Ріа - досить багато продається Golf'ів з гарними комплектаціями, що пригнані з Німеччини. Наскільки великий ризик купувати таку машину? Чи краще купити тут зі скромнішою комплектацією, коли знаєш, що машина обслуговувалася у нас на ТО... Б) Дизель і бензин. Чи варто платити за дизель дорожче на 2-3 тисячі?
Здається все описав. З конкурентів хіба Skoda Oktavia A5 (теж на DSG). Але це вже седан, більше подобається Golf.
Усім дякую за поради!
У тебя, я так понимаю, 6-ступка DSG с мокрыми сцеплениями. И Вот на Гольфы с такой коробкой я бы и смотрел. На 6-м Гольфе таких коробок что-то не припомню, как минимум, из тех, что были ввезены официально. Так что или повышать бюджет до 26 и искать 7-й Гольф с 2.0 TDI, или из-за бугра везти 6-й гольф с тем же 2.0 TDI. Если планируешь на таком Гольфе опять накатывать по 300 тыс. км, то за дизель и DSG6 нужно переплатить.
4. Дизель - більше приваблює, хоча спробуйте, будь-ласка, відрадити на користь бензину
А что тут отговаривать. При сегодняшней стоимости на топливо 16грн/1л и курсе 12грн/1у.е. за 300тыс пробега дизель тебе принесет в бюджет больше 10тыс у.е. на разнице в расходе. Привозить из-за бугра Гольф7 2.0 ТД + ДСГ. Я бы даже сам поехал, а тебе рукой подать со Львова.
Я не знав, що бувають різні DSG...
Я бы даже сам поехал, а тебе рукой подать со Львова.
Власне, я думав над тим... Вже об'їздив Німеччину багато разів. І віза є. І в Мюнхені родичі є... Єдине, ніколи не мав справи з тим розмитненням. Ну і такий Golf VII 2.0 DSG - скільки буде коштувати??
Власне, я думав над тим... Вже об'їздив Німеччину багато разів. І віза є. І в Мюнхені родичі є... Єдине, ніколи не мав справи з тим розмитненням. Ну і такий Golf VII 2.0 DSG - скільки буде коштувати??
Друже, я сам пересів з практично ідентичного апарату (ОктаваА5 1.9тді+ДСГ) на Гольф Останній гольф7 це дуже класний апарат і я першопочатково мітив також в дизель, але той що офіційний, в нас дефорсований плюс ззаду балка, а не незалежна підвіска Мене це просто вбило і тому вибрав 1.4тсі. (хоча якби було чітке усвідомлення, що за 6 років пробіжу 300ткм, то все рівно взяв би дизель)
Тому на Вашому місці, якби брав б/у Гольф7, то гнав би з-за кордону. Там він буде недефорсований і з нормальною підвіскою. Звичайно, ця процедура трохи геморойна, але ІМХО воно того вартує
п.с. Рідня в Німеччині та ближче розташування до кордону це все куди полегшує насправді
Дякую за поради!
1. Пробіг 300 тис. був на попередньому автомобілі. На цьому ж не планується таких великих пробігів. В Іспанію на море краще літаком полетіти. Навіть якщо подорож по Європі на авто, - то я думаю раз в рік - все одно не буде багато км...
2. Я так ніби був налаштований на Golf VI орієнтовано за $22000. А тут всі радять VII брати... Ясно, що хотілося би, але він буде більше $25000 напевно? Чи може якщо на бензині, то менше?
3. Якщо приганяти з Німеччини - скільки це все разом приблизно буде коштувати? До $23000 вкладуся, якщо не враховувати витрати на саму поїздку?
Дякую за поради!
1. Пробіг 300 тис. був на попередньому автомобілі. На цьому ж не планується таких великих пробігів. В Іспанію на море краще літаком полетіти. Навіть якщо подорож по Європі на авто, - то я думаю раз в рік - все одно не буде багато км...
2. Я так ніби був налаштований на Golf VI орієнтовано за $22000. А тут всі радять VII брати... Ясно, що хотілося би, але він буде більше $25000 напевно? Чи може якщо на бензині, то менше?
3. Якщо приганяти з Німеччини - скільки це все разом приблизно буде коштувати? До $23000 вкладуся, якщо не враховувати витрати на саму поїздку?
вообще-то 6 и 7 Гольфы штука разная совершенно. Шетой от пятого практически ничем не отличается, а вот седьмой - уже другой автомобиль. Я за 7!
Дякую за поради!
вообще-то 6 и 7 Гольфы штука разная совершенно. Шетой от пятого практически ничем не отличается, а вот седьмой - уже другой автомобиль. Я за 7!
А в чому основна відмінність? (якщо не враховувати дизайн)
При цене автомобиля в 15 тыс там, расстаможка будет в 10тыс +-.
ОК. Тоді цей варіант відпадає. 25к - забагато. Давайте краще розглянемо варіант купити Golf VI у комплектації Highline на бензині і DSG. На яку суму можна розраховувати?
ОК. Тоді цей варіант відпадає. 25к - забагато. Давайте краще розглянемо варіант купити Golf VI у комплектації Highline на бензині і DSG. На яку суму можна розраховувати?
Або Golf VII на бензині + DSG у комплектації Comfortline
Або Golf VII на бензині + DSG у комплектації Comfortline
В твой бюджет входит лишь Гольф 6, нормальный 7-й Гольф будет начинаться от 26 тыс. Так что определись, что ты хочешь - чуть улучшенный 5-й Гольф за 21-23 тыс., или ты хочешь абсолютно новый автомобиль во всем, а для этого нужно "лишь" поднять планку бюджета до 26 тыс. Вот хороший вариант. То, что доктор прописал, еще и торгом сбить (сейчас все равно за такими машинами в этом бюджете очередь не стоит). И не надо бояться балки. Если бы Ганни не упомянул об этом, вслепую разницу ты бы не ощутил. Да и в Гольфах с балкой нет стуков ни в передней, ни в задней подвеске, в отличии от версий с независимой задней подвеской. Не знаю, в чем фишка, но на drive2 на стуки жаловались владельцы 1.4 TSI, а владельцы 2.0 TDI о таком не слыхали. Но, опять же, о системности появления таких косяков я не утверждаю. Так, лишь "где-то читал" . Хотя, уверен, щас Ганни скажет, что у него всё тип-топ.
Не знаю, може в Гольфі7 й не стукає, але родичі кілька місяців тому купили собі октавуА7 1.8. Першопочатково цілились на 2.0тді (з балкою). Але потім проїхались на 1.8 і вибрали останній - з їх слів, акустично різниця таки відчувається
да, надо брать 7
ЗЫ Напиши что было с гольфом за 300тыс, плз, что ремонтировал, а то тут вагофобы осмелели ггг
Все таки искал-бы дизельный 6-й 2-х литровый Гольф из Нимеччины. Там 140 лс и 320Нм, дают ускорение 9.3с А это очень радует! Такой двиг ставился на все Пассаты от Б6 до Б7
У нас такие Гольфы не продавались, насколько я знаю.
Хотя может имеет смысл подождать, когда ситуация улучшится и взять новую опять в кредит?
Шестые дизельные гольфы были у нас, в основном, с двигателем 1,6. У меня в корпоративном автопарке было больше десятка шестых Гольфов фургонов -дизелей 1,6 на ручке. Понятное дело, гоняли их и в хвост и в гриву. Понятно, это не ракета Но, из ремонтов было пара жженых сцеплений, гнутые колеса и кузовщина. Остальное регламент. Очень надежный автомобильчик. Рекомендую. Вот продажа БУ