кстати о птічках мій коліматор на сайзі 12 таки розвалився на 60му пострілі. хоча на 30му я його ще хвалив. нема вже в мене на сайзі коліматора - складання прикладу більш актуальне.
Хочу, це добре. А можеш пояснити для чого тобі колліматорний приціл на гладкоствольній помповій рушниці? От єдине що я можу припустити це полювання кульовими патронами на кабана чи оленя. Інші варіанти просто не розумію, без прикола кажу. А для самозахисту тим більше не уявляю користі, краще вже поставити підствольний ліхтарик з вузьким променем, тоді картеччю можна навскидку стріляти просто по променю. Все імхо.
Хочу, це добре. А можеш пояснити для чого тобі колліматорний приціл на гладкоствольній помповій рушниці? От єдине що я можу припустити це полювання кульовими патронами на кабана чи оленя. Інші варіанти просто не розумію, без прикола кажу. А для самозахисту тим більше не уявляю користі, краще вже поставити підствольний ліхтарик з вузьким променем, тоді картеччю можна навскидку стріляти просто по променю. Все імхо.
абсолютно согласен,
а попонтоваться можно и страйкбольный поставить
ну не скажіть відкритий коліматор на гладкостволі рулить. бо ідея що картеч на 20-30 метрів летить вєєром акі стадо шурікенів це міф. особливо в контейнері. проблема що мало який коліматор тримає віддачу 12к. от в моєму скло вилетіло...
А на 20-30 метрів нахурма він треба? Моя думка і практика полювання така, що на СКС я хочу нормальний колліматор, бо оптику вважаю зайвою, а на гладкоствол не бачу де він може допомогти.
А на 20-30 метрів нахурма він треба? Моя думка і практика полювання така, що на СКС я хочу нормальний колліматор, бо оптику вважаю зайвою, а на гладкоствол не бачу де він може допомогти.
а по мишеням пулей пострелять
Не претендую на істину в останній інстанції, але колліматор ефективний на дистанціях від 50 до 150 (200) метрів. і дуже ефективний по рухомим цілям, тут він поза конкуренцією однозначно. А на 20-30 метрів, відкритий приціл, при чому на гладкому там просто по стволу.
Ну і саме основне - колліматор яки витримає вистріли 12 каллібру коштує йой як немало.
Docter Sight III
покупать желательно не в Украине
Docter Sight III
Стоимость его и крепления превысят стоимость ружья. Смысл?
Docter Sight III
смысл - купить хорошую вещь за вменяемые деньги. проще не бывает.
а ружья разные бывают. у меня не превысили. именно такая задача и стояла.
Docter Sight III
Так так и должно быть. А какой смысл в неработающем коллиматоре?