Субж, Аккорд гарна тачидла, але жере падлюка. якщо я їзджу- десь 12-15(залежить від настрою), якщо жінка 11-12Л. Щось шановне панство може запропонувати щоб їхало і не жерло? еконмія в 1л не розглядаеться-залишу тоді Хонду.
Так я розумію що найближче що сюди підходить це 1.8 Октаха
перейти на газ - ваше всё.
а сколько сек у такой машины?
перейти на газ - ваше всё.
пфф, це навіть не розглядаеться-ні.
7.8
щоб їхало і не жерло? еконмія в 1л не розглядаеться-залишу тоді Хонду.
Так не бывает. Или жрет или не едет. Чтобы ехать, надо что-то жрать. Возможно гибриды всякие или елктро-Теслы будут не жрать, но стОят у нас они так, что на разницу в цене, с теми, что жрут, можно таки будет не сильно экономить на жрачке .
менше жерти, особливо з твоєю вдачею, буде легше авто. то я б дивився в такому випадку на малі авто з "нетиповими/горячими" двигунами. поло 1,4т, фіеста екобуст, далі перелічувати важко, але вважаю ти напрям побачив
ps екстрим 1,8т-2,0т в таких малих не пропоную, але мабудь шось пропонують (не вивчав останнім часом)
Шотут думать? 2.0тди от вв , кузов выбирай сам. Суперб 2.0тди ел по трассе при нормальной езде 5.3л
BMW 330d MB C 250CDI
жрут слёзы, а едут мощно
менше жерти, особливо з твоєю вдачею, буде легше авто. то я б дивився в такому випадку на малі авто з "нетиповими/горячими" двигунами. поло 1,4т, фіеста екобуст, далі перелічувати важко, але вважаю ти напрям побачив
Замалі, хочаб С клас.
7.8
Она когда за 7,8 до 100 едет, то жрет не меньше Аккорда 2,4, которые тот едет до 100 примерно также . Да, в условно средних режимах будет меньше на 1 л, но это не рассматривается даже .
Шотут думать? 2.0тди от вв , кузов выбирай сам. Суперб 2.0тди ел по трассе при нормальной езде 5.3л
не палкий прихильник соляри, але може повернусь до цього питання. ПС Суперб не керуеться
Замалі, хочаб С клас.
щоб С їхав треба спалювали багато... тут тільки disel (момент дозволяє нормально прискорюватись і не жерти зайвого при підтримуванні бажаної швидкості).
BMW 330d MB C 250CDI
жрут слёзы, а едут мощно
немає грошей задній привід -це цікаве питання))
...
7.8
Она когда за 7,8 до 100 едет, то жрет не меньше Аккорда 2,4, которые тот едет до 100 примерно также . Да, в условно средних режимах будет меньше на 1 л, но это не рассматривается даже .
так я ж цю тему для підтвердження своїх думок і створив
не палкий прихильник соляри, але може повернусь до цього питання. ПС Суперб не керуеться
Да то для примеру. Он большой, а с таким двигателем + чемоданы+три взрослых ел капли.
Т.е. к примеру гольф , этим движком будет прекрасен
Конкретизую: Леон 2,0 ТДІ + чіп
(Це з відносно бюджетних варіантів, якщо не вистачить на задній привід )
Конкретизую: Леон 2,0 ТДІ + чіп
(Це з відносно бюджетних варіантів, якщо не вистачить на задній привід )
який же він унилий зсередини Які витрати пального?