Нацкомфінпослуг, розпорядженням №2863 від 2 жовтня 2014 тимчасово призупинила виданих ПрАТ "Страхова група "ТАС" дію ліцензій на здійснення страхової діяльності за порушення законодавства у сфері фінпослуг. источник Вроде не было? И чем грозит? (я там застрахерился)
Нацкомфінпослуг, розпорядженням №2863 від 2 жовтня 2014 тимчасово призупинила виданих ПрАТ "Страхова група "ТАС" дію ліцензій на здійснення страхової діяльності за порушення законодавства у сфері фінпослуг. источник Вроде не было? И чем грозит? (я там застрахерился)
Если это правда, то новость ОЧЕНЬ хреновая. Там портфель ОСАГО мама дорогая........ + учитывая пустые фонды МТСБУ....
Если это правда, то новость ОЧЕНЬ хреновая. Там портфель ОСАГО мама дорогая........ + учитывая пустые фонды МТСБУ....
Приостановка лицензии не равно банкротство. Обязательства остались.
отзыв лицензии не освобождает от выполнения взятых на себя обязательств, по договорам, заключенным до вступления в силу данного постановления. - это как должно быть... а как будет
печаль..также каско у них оформлено при этом когда было время выбора, они были в 10-ке страховых компаний УА
Все будет хорошо
отзыв лицензии не освобождает от выполнения взятых на себя обязательств, по договорам, заключенным до вступления в силу данного постановления. - это как должно быть... а как будет
Я прекрасно это знаю, вопрос откуда тогда будут литься бабосы актуален. Ну пусть на депозитах там лямов 100-200, но и они имеют свойство быстро заканчиваться.
(я там застрахерился)
а нахера было спонсировать представителя партии регионов? ) получай!
(я там застрахерился)
Мне жаль тебя расстраивать, но ТАС расшифровывается как Тигипко Анна Сергеевна - дочь Тигипки Вся группа ТАС принадлежит прямо или опосредованно оному представителю http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%A2%D0%B...%B2%D0%B8%D1%87 Было бы странно если б они профинансировали кого-то другого
(я там застрахерился)
Мне жаль тебя расстраивать, но ТАС расшифровывается как Тигипко Анна Сергеевна - дочь Тигипки Вся группа ТАС принадлежит прямо или опосредованно оному представителю http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%A2%D0%B...%B2%D0%B8%D1%87 Было бы странно если б они профинансировали кого-то другого
не понял почему расстраивать. Тигипко донедавна "затятый" регионал...
А Тигипко - не представитель рыгов? Или сейчас типо оделился от них и уже не рыг?
не понял почему расстраивать. Тигипко донедавна "затятый" регионал...
Он и сейчас по-моему. Во всяком случае - пиар в стиле рыгов "как фсе плохо".
Я имел ввиду что если ты перекладываешь из левого кармана в правый - это не называется "спонсировать", оно как было так и есть твое
Вот пришел официальный ответ, на мой запрос в ТАС "вот пресс релиз нашей компании.
06 жовтня 2014 року Нацкомфінпослуг України розмістило інформацію на власному сайті щодо призупинення дії ліцензій на право здійснення страхової діяльності з обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників транспортних засобів, добровільного страхування наземного транспорту (крім залізничного) та добровільного медичного страхування (безперервне страхування здоров’я).
Зазначене рішення Комісії на сьогоднішній день не набрало чинності і має вступити в силу з 09 жовтня 2014 року. Ми переконані що це рішення є безпідставним і до моменту набрання ним чинності буде відмінено Нацкомфінпослуг або в судовому порядку.
Це рішення жодним чином не впливає на чинні правовідносини компанії по раніше укладеним договорам страхування з вище вказаних видів та не звільняє компанію від необхідності виплачувати страхові відшкодування за цими видами, воно лише обмежує укладання нових договорів страхування з вказаних видів. СГ «ТАС» запевняє усіх своїх страхувальників, що буде і надалі, як і протягом майже 16 років сумлінно виконувати свої зобов’язання та виплачувати відповідні кошти за усіма договорами страхування.
СГ «ТАС» є публічною компанією і з метою публічного обговорення ситуації, що склалася 07.10.2014 року збирає Прес-конференцію в Інформаційному агентстві «Interfax-Україна» (за адресою% м. Київ, вул.. Рейтарська 8) за участю представників Нацкомфінпослуг, Ліги страхових організацій України, Української федерації убезпечення, Моторно-транспортного бюро України, Президії МТСБУ та керівництва компанії." и далее по тексту.