Минулого року тут була моя темка про вибір авто на наступний рік за 20 000$. Пройшло трохи часу, багато що змінилось. Все ж хочеться змінити свого гетца на щось інше. Я й сам не дуже розумію, що хотів би. Точно хочу більший багажник. Точно хочу більший кліренс - 13 см під захистом у гетца ловлять всі напливи на трасі. Точно хочу ABS i ESP. Ну і шось комфортніше на трасі (пробігу близько 60-40 траса місто)
Отже: До 15 000$ (ну 16000 за шось хороше) Від 2010 року Пробігу - до 70тис.км. Куплена і обслужена в Україні одним власником Було б добре якусь автоматику, яку можна брати бу. Але й з механікою проживу Середній пробіг - 13 тисяч в рік)
По спаданню пріоритету: ABS ESP ISOFIX Багажник від 400л Не седан. Не б клас Клімат контроль Розхід по трасі до 7,5л при шв до 110км/год (можна і бензин і дизель - лише не газ) Кліренс від 15см (можна менший, але з реальною можливістю установки проставок) Центральний замок Бортовий комп'ютер Склопідйомники всі
В ідеалі я б хотів Renault Scenic 3 на дизелі, але таких дуже мало (я чесно кажучи і не впевнений, що такі у нас продавались). Основний акцент на те, що я сам не розумію поки, що хочу. Якщо не визначусь - залишусь з гетцом. А посидіти в інших автівках, не купуючи їх-не дуже красиво.
P.S. Змушений створювати свою тему, бо переважно вибирають седани. Минулого року autoua мені гарно пріоритети розставило, допоможіть і зараз.
Все ж таки не дуже конкретно Ви клас авто окреслили. Сценік 3 до 16к хіба бензин 1.6 або на газу 1.6(що Вам не підходить). Дизелі 1.5 з великими пробігами, хоча один на ріа є в Сімферополі з Вашими вимогами, та ще й Гранд)
Все ж таки не дуже конкретно Ви клас авто окреслили. Сценік 3 до 16к хіба бензин 1.6 або на газу 1.6(що Вам не підходить). Дизелі 1.5 з великими пробігами, хоча один на ріа є в Сімферополі з Вашими вимогами, та ще й Гранд)
ні, окреслив клас я вірно) розумію, що сценік мені не підійде бензиновий. до речі, той у сімферополі - пригнаний. в нас грандів теж не було.
Golf Variant TDI
Канонічна
ні, окреслив клас я вірно) розумію, що сценік мені не підійде бензиновий. до речі, той у сімферополі - пригнаний. в нас грандів теж не було.
Так розумію Вам підійдуть компактвени і універсали гольф-класу? Більшість дизелів - пригнані, або з великими пробігами.
Поищи Фиат Браво. Полностью подходит под описание, включая расход и багажник.
Golf Variant TDI це як варіант
Канонічна
може й прийду до такого варіанту. поки-ні - не подобається (розумію, що то ліфт бек і підходить під мої вимоги)
Так розумію Вам підійдуть компактвени і універсали гольф-класу? Більшість дизелів - пригнані, або з великими пробігами.
ну не всі бензинки жеруть як сценік. я так думаю. так, компактвени, універсали, хетчі з більшими багажниками (як той же сітро 2, наприклад - теж варіант не поганий, але дорогуватий цих років)
перша машинка, яку я поки не опрацьовував - виглядає непогано. питання що буде із сервісом у франику.
перша машинка, яку я поки не опрацьовував - виглядає непогано. питання що буде із сервісом у франику.
Я не думаю. что будут проблемы с обслугой. Приколов они уже не делают (к сожалению)
Сітроен С4 з 1.6 hdi за 15-16 реально поторгувати. І це буде рік так 12) Про цей дизель навіть говорити не буду, всі і так знають Багажник там один з найбільших в класі це точно, салон по мірках класу просторний. За ESP, правда, потрібно було доплачувати крім топової комплектації. Кліренс заявлений 17. Салон приємний по матеріалах, мінус цієї платформи - стукаюча на нерівностях під загрузкою балка.
Сітроен С4 з 1.6 hdi за 15-16 реально поторгувати. І це буде рік так 12) Про цей дизель навіть говорити не буду, всі і так знають Багажник там один з найбільших в класі це точно, салон по мірках класу просторний. За ESP, правда, потрібно було доплачувати крім топової комплектації. Кліренс заявлений 17. Салон приємний по матеріалах, мінус цієї платформи - стукаюча на нерівностях під загрузкою балка.
сітро є одним з перспективних варіантів. а що там про дізель всі знають? на рахунок стукань - я думаю в мої гроші без мінусів не обійтись. ідеальну машину не куплю...
сітро є одним з перспективних варіантів. а що там про дізель всі знають? на рахунок стукань - я думаю в мої гроші без мінусів не обійтись. ідеальну машину не куплю...
Ну мегапоширений 1.6 hdi, який ставився і ставиться на дуже багато моделей різних марок. Надійний, тяговитий і дуже економний. На С4 він йде у версіях 92 к.с. (230Нм) з механікою і 112 к.с. (270 Нм) з роботом на 6 передач. Щодо постукування балки, то це і на нових авто таке є, недолік ПСА-шної платформи, лікується встановлення сайлентів від 308СВ. Відчувається особливо при завантаженому авто по ямках, не кримінал.
Ну мегапоширений 1.6 hdi, який ставився і ставиться на дуже багато моделей різних марок. Надійний, тяговитий і дуже економний. На С4 він йде у версіях 92 к.с. (230Нм) з механікою і 112 к.с. (270 Нм) з роботом на 6 передач. Щодо постукування балки, то це і на нових авто таке є, недолік ПСА-шної платформи, лікується встановлення сайлентів від 308СВ. Відчувається особливо при завантаженому авто по ямках, не кримінал.
зрозуміло. ну, робот це мабуть не той автомат, який я брав би. тому, механіка дизель. варіантів не дуже по цих параметрах на ріа в бюджет.
зрозуміло. ну, робот це мабуть не той автомат, який я брав би. тому, механіка дизель. варіантів не дуже по цих параметрах на ріа в бюджет.
Робот тупуватий там, хоча і економить. Так, в 16к малувато варіантів по Сітро, хоча декілька є, та й ті, що дорожчі, потрібно торгуватись, на ріа ціни завжди високі) Ще можна Астру J глянути, 1.6 автомат, але розхід буде великуватим. Фокус Вам по кліренсу не підійде і по багажнику (хіба універсал), а так - то пропонував би його)
Робот тупуватий там, хоча і економить. Так, в 16к малувато варіантів по Сітро, хоча декілька є, та й ті, що дорожчі, потрібно торгуватись, на ріа ціни завжди високі) Ще можна Астру J глянути, 1.6 автомат, але розхід буде великуватим. Фокус Вам по кліренсу не підійде і по багажнику (хіба універсал), а так - то пропонував би його)
з фордів c-max - те, що хотілось би...крім кліренса. у всіх фордів він чомусь жахливий.
Ну, с таким бюджетом я бы вообще такую мелочь, как "какой-то там" стук сзади не упоминал. На новых октавиях А7 в версии с балкой задняя подвеска бУхает с рождения, и ничего - чехи только руками разводят - это норма, привыкайте И да, я тоже голосую за Цитрамон, который будет свежак - 12 года - и с хорошим экономичным движком. Единственный минус - вероятность того, что в представленных экземплярах будет ESP, стремится к нулю. Как правило, это будут средние комплектации, в которых ESP шла как опция, а ее обычно наши люди не заказывают - берут из того, что есть на складах. А дилеры знают, где работают, поэтому машин с такой опцией даже не везут. Зато всякие там блюпупы, дицки, климат - абизатильна Но если ESP - все-таки очень важно для автора (а оно под №2 в приоритете), то, видать, не судьба ему с С4
з фордів c-max - те, що хотілось би...крім кліренса. у всіх фордів він чомусь жахливий.
С-max класний апарат) Кліренс у фордів малий, зате керованість на висоті!)
Ну, с таким бюджетом я бы вообще такую мелочь, как "какой-то там" стук сзади не упоминал. На новых октавиях А7 в версии с балкой задняя подвеска бУхает с рождения, и ничего - чехи только руками разводят - это норма, привыкайте
та да, я й сам розумію, що на таке не треба звертати увагу.
И да, я тоже голосую за Цитрамон, который будет свежак - 12 года - и с хорошим экономичным движком. Единственный минус - вероятность того, что в представленных экземплярах будет ESP, стремится к нулю. Как правило, это будут средние комплектации, в которых ESP шла как опция, а ее обычно наши люди не заказывают - берут из того, что есть на складах. А дилеры знают, где работают, поэтому машин с такой опцией даже не везут. Зато всякие там блюпупы, дицки, климат - абизатильна Но если ESP - все-таки очень важно для автора (а оно под №2 в приоритете), то, видать, не судьба ему с С4
я якраз прихильник безпечної їзди. дуже хотілось би мати ESP
С-max класний апарат) Кліренс у фордів малий, зате керованість на висоті!)
та толку з тої керованості. потім її постійно використовувати, аби обїжджати всі напливи...