Думаю вже варто починати обговорення нового цікавого француза... ...ТТХ і ціни тут: ТТХ і ЦНИ тут!!!
Дизеля на роботе нет... кАзлы
и снова здравствуйте 1.6т 150 лс теже грабли...
Ну да как всегда - дизеля нет первым делом они европейский рынок насытят - а уже потом к нам повезут
двигателей нет цены - странные комплектации мотор-коробка раковые жаль
и снова здравствуйте 1.6т 150 лс теже грабли...
З чого такий розпач,непоганий турбодвигун з непоганим AISIN'нівським класичним автоматом...є ж фанати бензинки і автомата!!!
гы толи дело Киа : ) прямой конкурент, Сид например. открываю прайс и вижу... АЖ ДВА (2) двигателя : )) 1.6 дизель и 1.6 атмо 130 сил...воу воу воу полегче ребят )
Гиги, все та ж зв"язка 1.6хді 92коняки + тракторна 5мкпп Оце я розумію традиції
Пам"ятаю, в черговому франкосрачі колись якраз звучало на цю тему щось типу "от доїде до нас новий Пиж з новими двигунами/коробками..." Не доїхав
п.с. Дуже шкода насправді
+1 ко всем пунктам, ждал, но теперь не буду
Ціни обговорювати не буду, а по решті - згоден. Хочеш макс.комплектацію? Бенз only
п.с. пропоную зробити вигляд, що це лише перші партії, а от за пару місяців французи розкочегаряться Мож дійсно так і буде
ПСУ
До речі, ціна за топовий турбо308 один-в-один Гольф Комфортлайн 4-дв. 1.4 122сили ДСГ Разом з кількома допами, щоб добити до пижа, і мінус стандартно смачна знижка у фольксів = однакова вартість. З переваг ну хіба що теплий ламповий автомат, да. Котрий їсть більше ніж ГТІ
До речі, ціна за топовий турбо308 один-в-один Гольф Комфортлайн 4-дв. 1.4 122сили ДСГ Разом з кількома допами, щоб добити до пижа, і мінус стандартно смачна знижка у фольксів = однакова вартість. З переваг ну хіба що теплий ламповий автомат, да. Котрий їсть більше ніж ГТІ
а дизайн фольц по немецки строг и лаконичен
Прайсы на реслайл 508го можно уже и не открывать будет
гы толи дело Киа : ) прямой конкурент, Сид например. открываю прайс и вижу... АЖ ДВА (2) двигателя : )) 1.6 дизель и 1.6 атмо 130 сил...воу воу воу полегче ребят )
Тю, я говорил и говорю что наш дилер КИА идиот. У Сида хоть дизель мощнее и коробка 6ступка
Новый 308 по новым ценам? Давай до свидания
Столько ждать появления ее в нашей стране, и так жидко обоср... обделаться
Эту тачанку спасет только традиционная для французов акционная цена, иначе - хана.
Ну в дизельном варианте только расход и радует - город: 4,5., трасса: 3,4., смешанный: 3,8
а дизайн фольц по немецки строг и лаконичен
Так а я не хочу засмучувати франкофілів, але останні французи це явний крок в бік якраз ось цієї "німецькості" Що С4, що новий 308. Ну і про 508 можна те саме сказати. П.С. Але це якраз і пояснює чому мені останні френчі дуже навіть подобаються
Новый 308 по новым ценам? Давай до свидания
Столько ждать появления ее в нашей стране, и так жидко обоср... обделаться
Эту тачанку спасет только традиционная для французов акционная цена, иначе - хана.
А вы что, ждали новую модель по 180 тыс. грн?
Гиги, все та ж зв"язка 1.6хді 92коняки + тракторна 5мкпп Оце я розумію традиції
Пам"ятаю, в черговому франкосрачі колись якраз звучало на цю тему щось типу "от доїде до нас новий Пиж з новими двигунами/коробками..." Не доїхав
п.с. Дуже шкода насправді
Дизель на ручке будет самым продаваемым авто В силу цен на бензин.