Що тсу заважає домовитися з РДА про встановлення їжаків?
Це принципово неправильний підхід - витрачати гроші там, де їх потрібно заробляти.
Це принципово неправильний підхід - витрачати гроші там, де їх потрібно заробляти.
То не питання: Начальнику УДАЇ м.Києва
Заява.
У звязку з массовими порушеннями ПДР водіями при русі по пр.-ту. Бажана *** * * * * * **********прошу вас вжити заходів щодо припинення правопорушень з боку водіїв. Про вжиті заходи прошу у визначений законом термін повідомити мене письмово.
З кожним днем нахабність учасників руху зростає все більше. Сподіваємось на перелом через 2 місяці.
а шо наши доблестные не могут раньше эту "трассу" закрыть? по ней олени аж до южного утром доезжают
Питання вирішується дуже просто і на 100%: їздун не пускається назад з тротуару. Всі інші варіанти до Тільки страх простояти більше часу, ніж виграєш, зупиняє таких їздюків. А тепер, коли для тебе зупиняться, блимнуть фарами, чого б так не їздити
вот это вся такая ментовская логика, вместо предотвращения нарушения, сделать так, чтобы на нарушении можно было заработать
Про ментовську логіку, тобі, мабуть краще знати. У мене логіка простіша - за бенкет має платити замовник.
Про ментовську логіку, тобі, мабуть краще знати. У мене логіка простіша - за бенкет має платити замовник.
банкета быть не должно. столбики - это простое и недорогое решение вопроса.
а ставить мента, чтобы стриг деньги - идиотизм.
вот это вся такая ментовская логика, вместо предотвращения нарушения, сделать так, чтобы на нарушении можно было заработать
Ну, это — только твой вывод, и ничего более. А товарищ, возможно, имел в виду создание платной полосы, вместо тротуаров
Навіщо ти пропонуєш ставити мєнта, аби він стриг бабло? А потім сам це називаєш ідіотизмом.
...
Ну, это — только твой вывод, и ничего более. А товарищ, возможно, имел в виду создание платной полосы, вместо тротуаров
ну разве шо
Навіщо ти пропонуєш ставити мєнта, аби він стриг бабло? А потім сам це називаєш ідіотизмом.
так это ты предложил зарабатывать там на нарушениях.
Вірно. Але я не пропонував "ставить мента, чтобы стриг деньги".
Вірно. Але я не пропонував "ставить мента, чтобы стриг деньги".
а другого способа нет. ну еще можно шлагбаумы поставить и реально сделать платный проезд, как выше предлагали ))
завидовать надо молча,никто не запрещает ТСу ехать также по тротуару.видать нету опыта или он не спешит,так тогда зачем это выкладывать?похватстатся регистратором?
а другого способа нет
Адекватна штрафна система вирішить проблему. Принципово від платного проїзду не відрізняється.
а другого способа нет
Адекватна штрафна система вирішить проблему. Принципово від платного проїзду не відрізняється.
мда. т.е. вариант ИСКЛЮЧИТЬ возможность нарушения таки не рассматривается вообще. предотвратить нарушение.