autoua
Autoua.netФорумПроблеми на дорогах

не, ну таки ВВ тупые.......

kym 2
V.I.P *
66 лет (48 лет за рулем), Киев
С нами с 09.04.2010

не, ну таки ВВ тупые.......
      14 мая 2015 в 22:55 Гілками

Седня вечером ВВ на Туареге отжигало....
Сначала молча внаглую влезло в правый ряд передо мной (почему и запомнил) задолго до светофора по Кутузова при выезде на площадь вдоль Антошки.. Без поворотников.Без объявления о своих хотелках.
Потом (дело было потом на Леси от площади в сторону центра) вдруг тупанулО и началО пропускать по Леси - по главной!!!- всех выезжающих с Немировича-Данченко....
Тупо став в третьем ряду прямо....
Пришлось изображать змейку перед ним и перед выезжающими с Данченко и желающими потом направляться на переулок Щорса.
Потом ОНО бодро ломанулось вниз по Леси в правом ряду и успешно затерялось дета далеко позади в сегодняшней тянучке....
Ну приехало ты в чужой город, так не тупи так откровенно....

Роздрукувати   Нагадати!   Сповістити модератора   Відправити по E-mail
Достоевский *
45 лет, Киев
С нами с 01.03.2013

Re: не, ну таки ВВ тупые....... [Re: kym]
      14 мая 2015 в 23:00 Гілками

Серьезно? Без поворотников? Да не может такого быть! Все в жизни видел, но чтоб вот так, да еще в чужом городе!

патриарх *
28 лет за рулем,
С нами с 08.07.2014

14 мая 2015 в 23:06 Гілками

kym 14.05.2015 22:55 пишет:

Седня вечером ВВ на Туареге отжигало....
Сначала молча внаглую влезло в правый ряд передо мной (почему и запомнил) задолго до светофора по Кутузова при выезде на площадь вдоль Антошки.. Без поворотников.Без объявления о своих хотелках.
Потом (дело было потом на Леси от площади в сторону центра) вдруг тупанулО и началО пропускать по Леси - по главной!!!- всех выезжающих с Немировича-Данченко....
Тупо став в третьем ряду прямо....
Пришлось изображать змейку перед ним и перед выезжающими с Данченко и желающими потом направляться на переулок Щорса.
Потом ОНО бодро ломанулось вниз по Леси в правом ряду и успешно затерялось дета далеко позади в сегодняшней тянучке....
Ну приехало ты в чужой город, так не тупи так откровенно....

Та ладно, будто я АА тупых не видел.
Как-то видел АА из правого ряда пошел налево на разворот через 5! рядов. Поворотник включила на 2 ряду...Как в нее никто не въехал

Змінено Eddy (23:08 14/05/2015)

DRB 1
СуперСтар **
С нами с 13.04.2007

15 мая 2015 в 08:55 Гілками

Я не з Луганська і не з Донецька, але 90% дибілів яких бачу за кермом - Київ і область.

Зміна полоси без поворотів - це взагалі так прийнято.
Кияни зазвичай повертають лише з другої а то й з третьої полоси (вони ж так звикли)
При поворотах ліворуч на односторонню - наприклад на саксаганського (ХХХ-полосну) обов'язково стають на початку перехрестя пропускаючи зустрічних, замість того щоб проїхати до кінця або хоча б до середини щоб за ними 3-4 авто змогло влізти.
Паркуються як ідіоти, не думають взагалі про інших. Мені недавно парканулись так що заходити прийшлось через пасажирські двері.

Виїзджають на забиті перехрестя, і пересічні вулиці стоять, хоча далі могли б вільно їхати.

Про їзду по зустрічній я мовчу - вчора дибіл "АА" заблокував Естонську виїзд на Туполєва - бачте він хотів по зустрічній а тут йому в лоб АВТОБУС..

А така реакція киян на ВВ і АН зрозуміла - їх стало більше, багато ще не орієнтуються в місті. І просто кидаються в очі.

А Ви станьте і подивіться навколо - порахуйте ще кількість проїзду на червоний до купи і запишіть номери. Будете здивовані статистикою.

kym 2
V.I.P *
66 лет (48 лет за рулем), Киев
С нами с 09.04.2010

Re: не, ну таки ВВ тупые....... [Re: DRB]
      15 мая 2015 в 09:03 Гілками

DRB 15.05.2015 08:55 пишет:

.....
А Ви станьте і подивіться навколо - порахуйте ще кількість проїзду на червоний до купи і запишіть номери. Будете здивовані статистикою.

насчет проезда на красный в моих личных наблюдениях лидируют АН, а потом......ВВ.....
"Совпадение? - Не думаю..."(с)

СуперСтар *
22 года за рулем, гарне деокуповане село недалеко від Києва
С нами с 05.12.2012

15 мая 2015 в 10:56 Гілками

kym 15.05.2015 09:03 пишет:

насчет проезда на красный в моих личных наблюдениях лидируют АН, а потом......ВВ.....

вспомнилось:
один мужик спрашивает другого ночью:
- " не подскажите с какой стороны света Луна светит"
- " не знаю, я не местный..."

старый писатель **
40 лет (16 лет за рулем), Киев
С нами с 24.09.2012

15 мая 2015 в 17:42 Гілками

kym 15.05.2015 09:03 пишет:

DRB 15.05.2015 08:55 пишет:

.....

А по моим наблюдениям в каждом регионе на красный ездят как раз местные)) Думаю не совпадение

http://youtu.be/XIydwRDGJeo

Autoua.netФорумПроблеми на дорогах
Додаткова інформація
0 користувачів і 58 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Модератор:  AlMat, LordAmid, Yorc, moderator, Alexandr 

Роздрукувати всю тему

Права
      Ви не можете створювати нові теми
      Ви не можете відповідати на повідомлення
      HTML дозволений
      UBBCode дозволений

Рейтинг:
Переглядів теми: 2549

Оціните цю тему

Перейти в

Правила конференції | Календар | FAQ | Карта розділу | Мобільна версія