BMW X5 3.0d Audi Q7 3.0d Volvo XC90 2.0d або 2.0i RR Sport 3.0d
По цінам все +/- по комплектаціям теж. Потрібно надійне авто, щоб без сюрпризів з електронікою і іншими можливими прорахунками. Всі авто 2014/2015 років тобто нові. І гарантія буде і переживати як то не потрібно але голова болить. Як вам нова кюшка? Авто розміщені по списку від найпривабливішого. Що скажете?
завжди дивували такі теми, знайомий вибирає авто... він не може сам подивитись в інтернеті потрібну інформацію? людина яка купує такі нові машини звертає увагу на вброси форумних хомячків?-)
Avto-Trade 11.08.2015 12:21 пишет: І так знайомий вибирає автомобіль. Що ми маємо :
По цінам все +/- по комплектаціям теж. Потрібно надійне авто, щоб без сюрпризів з електронікою і іншими можливими прорахунками. Всі авто 2014/2015 років тобто нові. І гарантія буде і переживати як то не потрібно але голова болить. Як вам нова кюшка? Авто розміщені по списку від найпривабливішого. Що скажете?
Можу прокоментувати лише проте до чого маю/мав відношення.
У ХС90 дуже богата "базова" комплектація для нашого ринку, тому Вольво буде найдешевша при покупці, але дуже не дешева в обслуговуванні. Крім того механіки на оф.сто іх в очі ще небачили, а нове там все і підвіска(навіть без пневмо), і двигуни(а вони ЄВРО 6!!!), і акпп. Окрім того в світі вже є декілька відзивних компаній по новому хс90((( Але у мене один "старий" клієнт придбав і дуже-дуже позитивно відзивається.
Ауді Ку7 теж нова, але підвіска констурктивно така ж як і була, двигун теж, але адаптований до ЄВРО 5, акп повністю нова ZF+гарантія на оф. українські Ауді 4 роки або 120т.км (2 роки без обмеження по пробігу залишилися як і було раніше). Проте ціна дорожче і гарно вкомплектована Ку7 це 80-90 т.євро. Це якщо просто читати простори інету, а от розставити все на свої місця може лише тест-драйв тому "ноги в руки" і за кермо. Я поки що їздив лише на Ку7, на ХС90 ніяк не виберуся
SRT sport 11.08.2015 12:45 пишет: завжди дивували такі теми, знайомий вибирає авто... він не може сам подивитись в інтернеті потрібну інформацію? людина яка купує такі нові машини звертає увагу на вброси форумних хомячків?-)
Може і дивиться і читає, але цікава і думка людей, можливо хтось вже юзає чи зустрічався з болячками даних авто.
Стараєся врахувати всі за і проти. Якщо в даних авто влаштовує і екстерєр і інтерєр то шукаєш те що в майбутньому може не влаштувати, всі хочуть зробити правильний вибір і тому звертають увагу на "вброси форумних хомячків"
Avto-Trade 11.08.2015 12:21 пишет: І так знайомий вибирає автомобіль. Що ми маємо :
Можу прокоментувати лише проте до чого маю/мав відношення.
У ХС90 дуже богата "базова" комплектація для нашого ринку, тому Вольво буде найдешевша при покупці, але дуже не дешева в обслуговуванні. Крім того механіки на оф.сто іх в очі ще небачили, а нове там все і підвіска(навіть без пневмо), і двигуни(а вони ЄВРО 6!!!), і акпп. Окрім того в світі вже є декілька відзивних компаній по новому хс90((( Але у мене один "старий" клієнт придбав і дуже-дуже позитивно відзивається.
Ауді Ку7 теж нова, але підвіска констурктивно така ж як і була, двигун теж, але адаптований до ЄВРО 5, акп повністю нова ZF+гарантія на оф. українські Ауді 4 роки або 120т.км (2 роки без обмеження по пробігу залишилися як і було раніше). Проте ціна дорожче і гарно вкомплектована Ку7 це 80-90 т.євро. Це якщо просто читати простори інету, а от розставити все на свої місця може лише тест-драйв тому "ноги в руки" і за кермо. Я поки що їздив лише на Ку7, на ХС90 ніяк не виберуся
От про Вольво нас тим самим лякали, хоча були на тесті Вольво то дуже сподобалось. На Ауді ще не були потрібно у Львів катнути. BMW знаємо було Е70 , і F15 подобається не менше.
Всі авто мегасучасні, високотехнологічні і абсолютно нові (навіть бімер всього рік як продається), тому ось так точно сказати нереально що буде надійним, а що ламатиметься через день.
Мій особистий фаворит - вольво.
п.с. Аццький суб"єктив і типу фломастери, але "авто розміщені по списку від найпривабливішого" це типу для вашого знайомого БМВ найкрасивіше, а новий Вольво і Рейнж - уроди? Прикольно
Volvo S60 11.08.2015 12:50 пишет: У ХС90 дуже богата "базова" комплектація для нашого ринку, тому Вольво буде найдешевша при покупці, але дуже не дешева в обслуговуванні
А можна детальніше, будь ласка?
Що таке "дуже не дешева"? Я цікавився місяць тому, то мені озвучили цифру десь 6тис грн за ТО. Але ТО там раз на 20ткм, тому враховуючи, що НЕ в гаражах пройти ТО на мій хайлендер десь біля двушки за 10ткм (ТО за американським бк раз на 10ткм проходжу), то переплата не така вже й суттєва.
Чи є якісь підводні камені про які непосвячені не знають?
Ganni 11.08.2015 13:13 пишет: Всі авто мегасучасні, високотехнологічні і абсолютно нові (навіть бімер всього рік як продається), тому ось так точно сказати нереально що буде надійним, а що ламатиметься через день.
п.с. Аццький суб"єктив і типу фломастери, але "авто розміщені по списку від найпривабливішого" це типу для вашого знайомого БМВ найкрасивіше, а новий Вольво і Рейнж - уроди? Прикольно
Ganni, можем забитись, що Вольво так і не куплять Візьмуть скоріше за все Ренжа
Ganni 11.08.2015 13:13 пишет: Всі авто мегасучасні, високотехнологічні і абсолютно нові (навіть бімер всього рік як продається), тому ось так точно сказати нереально що буде надійним, а що ламатиметься через день.
Нові Рейнджі теж дуже красиві. Але якщо чисто під мене, то не сімейні ні разу - я пробував залізти на третій ряд нового диско спорт Це жесть - напевно в 911 гальорка і то зручніша. А за словами менеджера, РР спорт не кращий Та й аура їх мені не дуже подобається (кляті 90-ті)
Volvo S60 11.08.2015 12:50 пишет: У ХС90 дуже богата "базова" комплектація для нашого ринку, тому Вольво буде найдешевша при покупці, але дуже не дешева в обслуговуванні
Що таке "дуже не дешева"? Я цікавився місяць тому, то мені озвучили цифру десь 6тис грн за ТО. Але ТО там раз на 20ткм, тому враховуючи, що НЕ в гаражах пройти ТО на мій хайлендер десь біля двушки за 10ткм (ТО за американським бк раз на 10ткм проходжу), то переплата не така вже й суттєва.
6,7 литрв масла 0в30 + фильтр салона за 1700 грн Но это столько масла влазит в дизельные пятицилиндровые 2,4 . Сколько там в новых 2,0 - ХЗ. Но масла в пятицилиндровые всегда вливается огого... в С30 тоже 6 с гаком литров....
Sergu44o 11.08.2015 13:50 пишет: а фильтр салона ему цена гривен 100-150 щас, за шо 1700? или он платиной покрыт?
У вольво всегда фильтр .... денег стоил. Мой фильтр для ХС в 2009 году стоил 600 слишком грн (цена ка для сотрудника). При том что масло стоило кажись 67 грн литр. Ясен перец что я покупал МАНН и сервис его ставил.