Пів години на Ушинського, простояв у заторі. Затор через паркованців у 2-3 ряди. Заколупало. Викликав копів. Три олені вже обілечені і покинули місце парковки. Четвертий, взагалі наглий, - парканувся на очах у копів. Вигнали.
Прослідкую, щоб побільше оленів поїхали у банк платити штраф п.с. беріть каву і підходьте
4ий протокол пишеться. Кожну машину, що без водія, пробивають по базі...
а рядом паркинг еще не строят?
там же внизу була парковка велика
А ты до неё, едучи от Индустриального, сначала доберись, объехав квартал, из-за этих
Це не привід паркуватись в три ряди. Я знайшов де стати без порушення ПДР, поки тут находжусь.
Це не привід паркуватись в три ряди. Я знайшов де стати без порушення ПДР, поки тут находжусь.
А может заявить в полицию, так для начала, о легальность радиорынка и всех его "шанхайских" наполнений, а не безрезультатно бороться с последствиями от его посещения? Почему начинаем с простого?
А ты до неё, едучи от Индустриального, сначала доберись, объехав квартал, из-за этих
Тобто, нема як заїхати на парковку, бо олені мішають проїхати? )))
А тим часом, 5ий протОкол
А может заявить в полицию, так для начала, о легальность радиорынка и всех его "шанхайских" наполнений, а не безрезультатно бороться с последствиями от его посещения? Почему начинаем с простого?
Заяви
Сорі, я поки зайнятий оленями-паркованцями. Набирай 102 і питай про радіо-базар
Гугель прибріхує. Там де червоне, я простояв пів години
Вот и занимаешь место одного из пяти обилеченых, но в три ряда это жесть , тоесть перекрыта вся дорога , там всего 3 ряда только там был
Школота... Зачем объезжать квартал? Можно повернуть направо на Ушинского, сразу развернуться перед пешеходным переходом и вуаля - вы уже стоите в стороны высотки с Брилле. Загорается зеленый и поехали. Так все время делают.
...
Та и новостройка рядом, скорее всего, с нарушениями построена. Заявляем на всех, не стесняемся
Сорі, я поки зайнятий оленями-паркованйями. Набирай 102 і питай про радіо-базар
та займайся на здоровья, може завтра теж будеш там вартувати, а післязавтра? після, післязавтра? ... так може паркінг сбудують і не тільки в тому районі... дозволивши торгівлю в якому, позабули про створену ним "проблему на дорозі"
Вот и занимаешь место одного из пяти обилеченых, но в три ряда это жесть , тоесть перекрыта вся дорога , там всего 3 ряда только там был
Так я по дєлу і місця тут на парковці, хоч танцюй. п.с. ближче до світлофора, тут 4 ряди, а якщо захотіти, то може бути і 5 п.с. бляха, змерз вже )))
Сьогодні я, завтра ти... не наведем порядок?
Сьогодні я, завтра ти... не наведем порядок?
наведемо, тільки добрий метод - боротися з наслідками, не зволікаючи на причини. Чимось нагадує "ямковий ремонт"
п.с. бляха, змерз вже )))
Это еще зрада или уже перемога? Могу шины подвезти.
наведемо, тільки добрий метод - боротися з наслідками, не зволікаючи на причини. Чимось нагадує "ямковий ремонт"
Ну так що, ти задзвонив вже, щоб повідомити про ринок, чи поки що тільки план розробляєш, борець?