По дорозі додому з Кракова, є бажання трохи пошопитись - шмотки, по дому якісь товари, може електроніку/техніку подивитись. Колись читав, що в Жешуві багато ТЦ. Варто там спинитись? Чи може інші місця порадите? Може навіть з ночівлею запланувати, заодно якесь містечко глянути.
п.с. по Кракову теж прийму поради і по шопінгу, і по місцях для відвідування, і по кафешках/ресторанчиках
Дякую за лінки, занотував. Біля "Краківської галереї" буду жити неподалік.
Але мене більше цікавить, чи є сенс зупинятись в тому ж Жешуві? Чи є там шопінг зі знижками і аутлетами, і чи є там що подивитись дійсно цікавого? По таким же цінам як у нас, - не великий сенс шопитись
Але мене більше цікавить, чи є сенс зупинятись в тому ж Жешуві? Чи є там шопінг зі знижками і аутлетами, і чи є там що подивитись дійсно цікавого? По таким же цінам як у нас, - не великий сенс шопитись
Зупинявся якось у Hilton Garden Inn Rzeszow, розташований у одному корпусі з великим молом Millenium Hall. Сенс купляти щось шмоточне у Польщі є тільки під час розпродажів, інакше шило на мило. Найближчий розпродаж десь за два-три тижні
і чи є там що подивитись дійсно цікавого?
залежить від того, що цікавить. По цінах, якщо нема наміру возитися з такс фрі, дійсно різниця невелика.
з такого, чого у нас нема - ікеа у Кракові, хіба.
В Жешуві нічого особливо цікавого нема - є відреставрована старувка - пару вуличок в центрі, решта совкова забудова та промзони. По шопінгу - все те, що і в Кракові. З ТЦ - Міленіум Холл та Галерія Жешув можу порекомендувати. Але ще раз наголошу - в Жешуві немає нічого особливого, що заслуговувало б на увагу в туристичному плані.
Сенс купляти щось шмоточне у Польщі є тільки під час розпродажів, інакше шило на мило. Найближчий розпродаж десь за два-три тижні
данунафiк! рiздвянi розпродажи вже розпочались! доречi, ПДВ у польшi найбiльший з країн ЄС - 23%.
Сенс купляти щось шмоточне у Польщі є тільки під час розпродажів, інакше шило на мило. Найближчий розпродаж десь за два-три тижні
данунафiк! рiздвянi розпродажи вже розпочались! доречi, ПДВ у польшi найбiльший з країн ЄС - 23%.
"після Різдва ближче до НР" - це вже "берiть усе за будь-якi грошi" )) залишки зi столу. так, дешево, але нiчого не пiдходить (розмiр, колiр, таке iнше). справжнiй розпродаж - коли черга на паркiнг - година )))
і чи є там що подивитись дійсно цікавого?
залежить від того, що цікавить. По цінах, якщо нема наміру возитися з такс фрі, дійсно різниця невелика. з такого, чого у нас нема - ікеа у Кракові, хіба.
Думав, якщо в Жешуві э якісь гамазини-аутлети, то можна було б і по місту прогулятись. Але якщо там все те ж саме що і у Кракові, то тоді мабуть і сенсу немає
Може не Жешув, може я щось напутав і підкажеш інше місце, де можна пошопитись чи подивитись щось по дорозі додому?
В Ржешеве в галерее была ночь распродаж 4-ого декабря. на другие числа рекламы не видел.
доречi, ПДВ у польшi найбiльший з країн ЄС - 23%.
У Португалії такий же!
Думав, якщо в Жешуві э якісь гамазини-аутлети, то можна було б і по місту прогулятись. Але якщо там все те ж саме що і у Кракові, то тоді мабуть і сенсу немає
Може не Жешув, може я щось напутав і підкажеш інше місце, де можна пошопитись чи подивитись щось по дорозі додому?
Після Кракова нема змісту зупинятися в Жешуві, Перемишлі чи деінде, бо магазинів там менше, старі частини міст теж не такі великі
Хм... може тоді краще ще на день в Кракові зупинитись Я планую дві ночі в Кракові, потім пару днів в Закопане і, думав, по дорозі додому ще десь на деньок затусити
Хм... може тоді краще ще на день в Кракові зупинитись
Так, це буде краще А якщо набридне шопитись - завжди можна піти в якийсь із музеїв
Раджу Фабрику Шиндлера
Галерія Краковська - дорога. Краще пошопитись у Жешуві - там таких галерей штук 4-5. На Гуглмап знайдеш
Це заточено під наших громадян. Хоча в ній є навіть С&A, але таке враження, що в неї звозять увесь непотріб з решти магазинів в Польщі. Не варто уваги.
Це заточено під наших громадян. Хоча в ній є навіть С&A, але таке враження, що в неї звозять увесь непотріб з решти магазинів в Польщі. Не варто уваги.
Якось не помічав відмінностей між С&A в Перемишлі і іншими С&A
C&A в Польше какой-то вообще странный. Он и в Германии-то не подарок, но там хоть дешево, а польский пытается прикинуться приличным, но не получается. H&M как-то не так отличается.