База 2700,огромный багажник,платформа новой астры к,с механизмом уатта в топ коплектациях,10 подушек в базе (в сша),разгон до сотни с 1.4т 8.2 сек - пока октавия?
Годный корч хоть и не убийца октахи. По поводу амортов то не к дэу а больше к киа-хюндай. Априори у всех кореяк ходовка не тихая но по живучести у Дэу как по мне вполне неплохо ходят. Передние сменил на 140ткм а задние от нефик делать на 70(думал опа тише станет), оно конечно не опиль ибо в древней омеге передние аммо уже прошли 175ткм а задние и того больше. У кореяк сейчас другая проблема(по новому крузу правда не скажу) очень малый дорожный просвет я после лачи и опеля боюсь что все поотбиваю в тех пузотерках(кстати из за просвета даже не смотрю в их сторону)
WSX 14.01.2016 15:38 пишет: но по живучести у Дэу как по мне вполне неплохо ходят
Нізнаю, у мене на лачетті амортизатори здохли десь тисяч за 20, поміняли по гарантії. Знову здохли - поставили каябу, але кожного ТО знаходилося щось вбите в ходовій.
на йоплі вже 100 тищ майже, а не мінялося нічого.
За малібу на сервісі питався ат нєчєва дєлать, сказали, що теж все погано і що власники малібу тулять амортизатори від інсігнії
ПС якби стояв такий вибір - купив би круз, а не октавію. За неунилий дизайн готовий пробачити багато чого
Varlov 14.01.2016 16:35 пишет: Шивроле есть шивроле. Лучше что-то б.у чем новый шевроль.
Завжди можна сказати "лучче шото старе ніж оце ваше дороге нове". Це не аргумент
Комусь подобається не паритися, поїздити 100-150 тищ і продати, комусь важливіше шоб була пітьорка бмв з шкіряними сидіннями, а запчастини шукати на шротах. Варіантів багато, питання смаку і потреб